Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

cnm ilk kez kullanmandamı bu dozda verdi bana çok fazla gibi geldi.bana bu 2. ayım ve sabah 1 akşam 1 şeklinde kullandım hep..

canım kısaca anlatayım hayatta bi oğlum var oğlumdan sonra 3 düşüğüm var son düşüğümde bu klomen denilen ilacı sabah 1 akşam 1 kullandım yumurtalarım gelişmedi ve gonal f iğnesine geçtik o şekilde hamile kaldım bu doktorada durumu anlatınca gonal f yi devlet 2. çocukta ödemiyo bu serophoneyi sabah 2 akşam 2 kullan dedi çatlatma iğnesini sordum ısrarla onuda ödemiyo gerek yok dedi ve sonuç koskoca bi kist oluştu

Kist oluşmuş canım öylemi??adetin ondan mı geçikmiş...Ama bana sorarsan doktorun hata yapmış.Serephone bildiğim kadarıyla günde max.3 defa alınıyor oda ciddi boyutta yumurta tembelliğin varsa.Ayrıca bence sana kesinlikle catlama iğnesi yapılmalıydı.Devlet karşılamıyorsa dışardan kendin alacaktın.Gerçi iğnelerin fiyatı değişiyor.Ben 80 milyon olanından kendim aldım.Doktor bana vermişti .Sanırım iğnenin dozu artıkça fiyatıda artıyor.Ama bu yola girdiysen daha başka sorunlarla karşılaşmamak için ne gerekiyorsa yapılmalıydı.doktor yaptırmalıydı iğneyi sana.Gerekirse cebinden ödeyeceksin.Şimdi kisti tedavi etmek zorundasın....neyse artık üzme kendini..Umarım bir an önce bebeğine kavuşursun....

yarın doktora gitcem yumurtlama takibi için ama benim doktor çatlatma iğnesi vermiyor neden acaba.sorcam ama yarın.galiba yumurtlamam başladı akıntı yumurta akı ve kasık ağrılarım başladı.çalışmaya devammmm....

canım bu doktorun yaklaşımın başından beri sevmedim zaten ilaçları verdi bana ta 15. gün çağırdı kontrole o gittiğimdede zaten yumurtanın biri kist boyutuna ulaşmış diğer 3 yumurtada biri 19 biri 17 diğeri 13 mm di ben ısrarla çatlatma iğnesi vurmayacakmıyız diye sorduğumda niye bu kadar bu iğneye kafanı taktın iğneyi vurununcada hamile kalma şansın yüzde 10 artar dedi bilmiyorum ya burda doktor alternatifimde yok senin kaç yumurtan oluştu

hamiş arkadaşlar kaçıncı ilaç kullanımında hamile kaldınız?

ben ilk gebeliğimde 2. kullanımda haamile kalmıştım.şimdide 2. kullanışım hayırlısı.o zaman da son adet tarihim ayın 22 siydi bu kezde aynı tesadüf mü acaba ,:44:yoksa 22 benim uğurlu sayımmı.bakalım bu kez görcez.bu ay daaha sıkı çalışmaalıyım.cinsellikten soğucam bu gidişle.............

Son düzenleme:
Kızlar bakalım benımde bu ılacta ıkıncı ayım catlatma yıne vermedı doktor hayırlısı bakalım

benim anlayamadığım bişey var arkadaşlar..dr bana da çatlatma iğnesi vermedi..2 tane 19 mm civarı yumurta çatlamazsa kist olursa nolcak ya bunu dr lar neden göze alıyolar acaba..yanii neden bu konuda gözü karalar..neden bize çatlatma iğnesi vermediler aklıma takıldı..ilk ay kendi kendine çatlıcak mı diye onu mu görmek istiyolar acaba..boşa iğne vermemek için herhalde ilk ay en azından duruma bakmak istiyolar dimi

cnm belkıde ondandır bana tek dedıgı doktorun adetın düzenlı hersey yolunda herzaman catlıyor yumurtan oyüzden gerek yok dedı ama vermesını ısterdım enazından garantı olurdu kıst olmaması ama bazı yerlerde okudugum kadarıyla catlatma oldukları halde kıstı olanlar var neyapalım beklıcez görcez umarım kıst olmazda bebek olur

ben bugün yeni bi dr arayıp bulucam..randevu müsait olursa dr a gidicem sıfırdan..eski dr um çok ilgisiz geldi bana..eğer gelişme olursa gidebilirsem dr a bu çatlatma iğnesi kısmını da sorucam yeniden..bakalım haber veririm size de..

Merrhaba;
kızlar temmuzda basladım klomene 3 ay kullandım ama olmadıı 1 ay arawerdım 1 ay sonra rahım fılmı cektırdım we cektırdıgım ay hamıle kaldım kasımın 25ınde hamıle oldugum kesınlestı...ılac ıse yaramadıysa bı 3 ay bekleyın yada haplara baslamadan rahım fılmı cektırın gebelık kolaylasıyoo...herkeseee boll sans...

yaa kızlar bendede ters bi durum var.Aslında ben geçen ay ilaç ve çatlama iğnesi kullandım.Fakat bebek olmadı.adetimide oldum.Ama bu ay yumurta takip,iğne bayrama geliyor diye kaldı tedavi.Adetlerim çok düzenlidir. ancak bugün adet olmam gerekiyor.tık yok.dün ve bu sabah test yaptım negatif.Adet olayımda dr. gideyim tedaviye devam edelim diye bekliyorum.Ama durum böyle.Bu ay özellikle adetten 5 - 6 gün sonra çok belirgin bi şekilde sol yumurtalıkta sancı oldu.sanki bişy büyüyr gibi hissettim.bu 1 hafta kadar sürdü arada.Şimdi adet olmayınca ve gebelikte yok kist herhalde.Çok korkuyorum.Adettimde ondan gelmedi yaa...Hazır çalışan şeyide bozduk yaaaa26:inş.bugün günü olurumda içim rahatlar....

canım canım teste benımde cıkmadı 10 gun sonra felan net cıkıyoo benımde yumurtlamadan sonra yumurtalıklarımda agrı oldu hıc olle olmamıstım we hamıle cıktım umutlandırmak ıstemem ama olabılır teste guwenme...

Ahh ahhh keşkedayanamadım gittim kan verdim.Adet olmayı beklemiycem.En en azından kist falan varsa zamanında giderim doktora...Sonuçu akşama yazarım...

kıst olusacagını dusunmuyorum merak etme yoktur sonuc 2 saat sonramı cıkcak..?hadı merak ettım ıns wardır ıns wrdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…