Nevacım senin akıntıların adet tarihinden kaç gün önce başladı...nasıl bi akıntı oldu???Yaaa benim adetime 2 gün kaldı ancak şöyle bi durum var her adettten 5 -6 gün önce koyu kahve,kırmızı lekenmelerim olurdu.Bu ay daha 2 gün kaldı tık yok.Daha doğrusu bu akşam üstü pespembe çok açık pembe geldi.ama başka zaman böyle olmazdı.En son kimyasal gebelik geçirdiğimde böyle olmuştu.açıkcası şimdide acaba diyorum.Göğüslerim şiş arada adet olcak gibi karnım ufak ıfak sancıyor ama akıntı yok tam tersi kuruyum.bendede acaba kist mi oldu diye düşünmüyorda değilim.Bu ay tedavi olmadım en son adetimide vaktinda olmuşdum ama bu ay sol kasığım ara ara belirgin sancılandı.neyse 2 gün daha sabırrrrrrrrr...offf offf...Bu arada bundan 1 hafta önce bende senin gibi et diye tuttudum:))Ama nasıl et döner gözümün önünde uçuşuyordu.3 - 4 gün canım anormal çekmişti:)))yedimde:))Neyse yaa tesadüf belkide ama bu durumuda yaşadım....
inşallah hamilesindir..
inşallah hamilesindir..
Sağol canım pek ümidim yok ama İNŞALLAHHHHHHHH(kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor....
Nevacım senin akıntıların adet tarihinden kaç gün önce başladı...nasıl bi akıntı oldu???Yaaa benim adetime 2 gün kaldı ancak şöyle bi durum var her adettten 5 -6 gün önce koyu kahve,kırmızı lekenmelerim olurdu.Bu ay daha 2 gün kaldı tık yok.Daha doğrusu bu akşam üstü pespembe çok açık pembe geldi.ama başka zaman böyle olmazdı.En son kimyasal gebelik geçirdiğimde böyle olmuştu.açıkcası şimdide acaba diyorum.Göğüslerim şiş arada adet olcak gibi karnım ufak ıfak sancıyor ama akıntı yok tam tersi kuruyum.bendede acaba kist mi oldu diye düşünmüyorda değilim.Bu ay tedavi olmadım en son adetimide vaktinda olmuşdum ama bu ay sol kasığım ara ara belirgin sancılandı.neyse 2 gün daha sabırrrrrrrrr...offf offf...Bu arada bundan 1 hafta önce bende senin gibi et diye tuttudum:))Ama nasıl et döner gözümün önünde uçuşuyordu.3 - 4 gün canım anormal çekmişti:)))yedimde:))Neyse yaa tesadüf belkide ama bu durumuda yaşadım....
canım baya yoğundu ve rengi sarıydı daha önce beyaz olurdu. tek fark oydu ve daha fazlaydı. ben 4 gün kala silik çizgi gördüm testte. istersen sabah ilk idrar ile yap sende ilk 5 dk da silikte olsa çıkarsa vardır bişeyler. canım inşallah hamilesindir ve beraber takip ederiz 9 ay boyunca. bu arada benim bacaklarım kollarım çok ağrıyor. halsizlik var baya.
canım baya yoğundu ve rengi sarıydı daha önce beyaz olurdu. tek fark oydu ve daha fazlaydı. ben 4 gün kala silik çizgi gördüm testte. istersen sabah ilk idrar ile yap sende ilk 5 dk da silikte olsa çıkarsa vardır bişeyler. canım inşallah hamilesindir ve beraber takip ederiz 9 ay boyunca. bu arada benim bacaklarım kollarım çok ağrıyor. halsizlik var baya.
Bşiy yok galiba...Sabah test yaptım.Negatif.(Bakalım yarın adet günüm...Yarın tekrar denerim...
cnm ilk kez kullanmandamı bu dozda verdi bana çok fazla gibi geldi.bana bu 2. ayım ve sabah 1 akşam 1 şeklinde kullandım hep..
canım kısaca anlatayım hayatta bi oğlum var oğlumdan sonra 3 düşüğüm var son düşüğümde bu klomen denilen ilacı sabah 1 akşam 1 kullandım yumurtalarım gelişmedi ve gonal f iğnesine geçtik o şekilde hamile kaldım bu doktorada durumu anlatınca gonal f yi devlet 2. çocukta ödemiyo bu serophoneyi sabah 2 akşam 2 kullan dedi çatlatma iğnesini sordum ısrarla onuda ödemiyo gerek yok dedi ve sonuç koskoca bi kist oluştu
Sağol canım pek ümidim yok ama İNŞALLAHHHHHHHH(kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor....
seni çok iyi anlıyorum canım.ben de hiç ümitlenmek istemiyorum.sonra zor oluyo kabullenmesi çünkü.ama insanın içinde her zaman bi ümit oluyoAllahtan ümit kesilmez.mutlaka bi zamanı vardır
canım bu doktorun yaklaşımın başından beri sevmedim zaten ilaçları verdi bana ta 15. gün çağırdı kontrole o gittiğimdede zaten yumurtanın biri kist boyutuna ulaşmış diğer 3 yumurtada biri 19 biri 17 diğeri 13 mm di ben ısrarla çatlatma iğnesi vurmayacakmıyız diye sorduğumda niye bu kadar bu iğneye kafanı taktın iğneyi vurununcada hamile kalma şansın yüzde 10 artar dedi bilmiyorum ya burda doktor alternatifimde yok senin kaç yumurtan oluştuKist oluşmuş canım öylemi??adetin ondan mı geçikmiş...Ama bana sorarsan doktorun hata yapmış.Serephone bildiğim kadarıyla günde max.3 defa alınıyor oda ciddi boyutta yumurta tembelliğin varsa.Ayrıca bence sana kesinlikle catlama iğnesi yapılmalıydı.Devlet karşılamıyorsa dışardan kendin alacaktın.Gerçi iğnelerin fiyatı değişiyor.Ben 80 milyon olanından kendim aldım.Doktor bana vermişti .Sanırım iğnenin dozu artıkça fiyatıda artıyor.Ama bu yola girdiysen daha başka sorunlarla karşılaşmamak için ne gerekiyorsa yapılmalıydı.doktor yaptırmalıydı iğneyi sana.Gerekirse cebinden ödeyeceksin.Şimdi kisti tedavi etmek zorundasın....neyse artık üzme kendini..Umarım bir an önce bebeğine kavuşursun....
hamiş arkadaşlar kaçıncı ilaç kullanımında hamile kaldınız?
Kızlar bakalım benımde bu ılacta ıkıncı ayım catlatma yıne vermedı doktor hayırlısı bakalım
cnm belkıde ondandır bana tek dedıgı doktorun adetın düzenlı hersey yolunda herzaman catlıyor yumurtan oyüzden gerek yok dedı ama vermesını ısterdım enazından garantı olurdu kıst olmaması ama bazı yerlerde okudugum kadarıyla catlatma oldukları halde kıstı olanlar var neyapalım beklıcez görcez umarım kıst olmazda bebek olurbenim anlayamadığım bişey var arkadaşlar..dr bana da çatlatma iğnesi vermedi..2 tane 19 mm civarı yumurta çatlamazsa kist olursa nolcak yaBunu dr lar neden göze alıyolar acaba..yanii neden bu konuda gözü karalar..neden bize çatlatma iğnesi vermediler aklıma takıldı..ilk ay kendi kendine çatlıcak mı diye onu mu görmek istiyolar acaba..boşa iğne vermemek için herhalde ilk ay en azından duruma bakmak istiyolar dimi
cnm belkıde ondandır bana tek dedıgı doktorun adetın düzenlı hersey yolunda herzaman catlıyor yumurtan oyüzden gerek yok dedı ama vermesını ısterdım enazından garantı olurdu kıst olmaması ama bazı yerlerde okudugum kadarıyla catlatma oldukları halde kıstı olanlar var neyapalım beklıcez görcez umarım kıst olmazda bebek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?