Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kızlar doktora bugün gittim ve çok merak ettiğim çatlatma olayını sordum.benim doktorun dediğine göre yumurta büyüdükten sonra çatlar ve yumurtlama olurmuş.çatlama ile yumurtlama aynı şeymiş.çatlama olmazsa adet görülmezz dedi.yani arka arkaya olan bir süreçmiş.zaten serophene yada klomen yumurtlama ve çatlatma yapıyo o zaman iğneye gerek yok diye düşünüyorum.hiçde vurmadı zaten dr bugüne kadar bana.sizlerdede okuduğuma göre yumurtalar oluşuyo peki bu iğne neden kafam karıştı iyice yaaa:44::44::44:

canım çatlatma iğnesi olmazsa bazen yumurtalar başına buyruk büyüyüp duruyo ozaman da kist oluyo.bunu engellemek için çatlatma iğnesi veriliyo.ama tabi herzaman da çatlamaz diye bişy yok.her ihtimale karşı iğne yapıyorlar.

canım benim doktorumda aynı düşüncede ama dört yumurtadan 3 ü çatlamış biri çalamamış kist halini almış

zelalca bak seni özledim ve peşinden buralara kadar geldim hadi kendi topiğimize gidelim

kıst olusacagını dusunmuyorum merak etme yoktur sonuc 2 saat sonramı cıkcak..?hadı merak ettım ıns wardır ıns wrdırr

yok canım yaa...değerim 1,83 çıktı yani hamile değilim ne yazıkki...Hala adet de olmadım..Bakalım ne zaman gelecek..İnşallah kist oluşmamıştır.Benim adetlerim hiç aksamaz çünkü

anladım canım.bakalım ne olacak benim yumoşlar gelişmiş 2 güne kaadar çalışmalar başlıcak.inşallah bu kez olur.gerçi daha 2. ay ama ben çok sabırsızım...

canım bişey sorucam bende cumartesi iğne oldum 5gün garanti olsun diye girdik ilişkiye :) doktor 12 sınde gel test yapalım dıyo ama benım

sizin kafanıza takılan soru dün de benim kafama takıldı..bi dr um vardı (klomeni başlatan dr)..klomeni verdi içtim sadece 10. gün çağırdı..yumurtama baktı 15 mm olmuş dedi bi dahaki ay adet lsanda olmasanda bana gel dedi gönderdi beni..bana tavrı saçma ve çok ilgisizce geldi açıkçası..çünkü klomen içince en az 2-3 defa hastanın çağrılması gerektiğini biliyorum(yumurta çatlamazsa diye)..bende dün başka bi dr buldum dr a klomen kullandım 10. gün 15 mm yumurtam vardı noldu bilmiyorum dedim ve eski dr un ilgilenmediğini de söyledim direkt yüzüne..artık çok kızıyorum çünkü bazı dr ların tavrına sert tepki vermeye başladım..dr baktı yumurtan 18 mm olmuş..sana çatlatma iğnesi yazıcam dedi..burdan çıkışta hemen vurdur dedi..bende iğnemi aldım vurdurdum..
yanii şunu demek istiyorum dr dan dr a çok fark var..eski dr um beni 1 defa çağırdı hiç ilgilenmedi yumurtan çatlamış mı çatlamamış mı 15 mm den 18 olmuş mu..onların pek umrunda değil açıkçası..bu 2. dün gittiğim dr oluşan diğer yumurtamın bile mm ne kadar söyledi (2 yumurtam olşmuştu bu ay diğeri küçüktü)..diğeri 13 mm..bak bu baskın çıkmamış..bu küçük kalcak o bu diye anlattı uzun uzun..
iyi ve doğru yaklaşan dr bulmak çok zor..dr ların hatalı tavrı da çok oluyo..bence bide başka dr a danışın ben gibi..eski dr a kalsam belki benimde bu ay en az 30 mm lik bi kistim oluşcaktı çatlamaya çatlamaya...

canım bende cumartesi iğne oldum 5gün çalışmaya devam ettik garanti olsun diye :)doktor da ayın 12sınde test yapalım dedı ama benım ınanılmaz kasık ve karın agrım var bacağıma vuruyor bacağım kasılıyor birde yüz rengim sarardı bozarda cok umutlanmak ıstemıyorum ama sence sansım olabılırmı bu belirtılerle

hayır canım bugün 37 gün hala tık yok normalde 26 27 günde bir olurdum

Yaaa benimde öyle 1 gün geçti lekelenmelerim var adet olmadım henüz.Normalde ben de senin gibi 27 - 28 günde bir adet oluyorum.Kimsayal gebelikten sonra ilk defa böyle oldu.Dün kan testi yaptırdım 1,87 mi ne çıktı zaten idrarda hep negetif.Anlamadım yaa kasıklarım şiş ve sürekli batmlar var.Özelkkikle yumurtalıklarımın sancılanıp battığını hissediyorum.Sen de de varmı böyle şikayetler??benim zaten adet günümden öncede 10 -15 gün öncesindede o batmalar ağrılar olmuştu.Acaba kist mi oluşuyor ne alaka dedim.Adet olmayınca hamilelikle değilmiş şimdi kist yuüzünden mi böyle gecikti acaba diyorum??sen doktara gittinmi ne dedi sen kist yaparmıymış adet gecikmesi??Ben pazartasi gidicem dokrora haber veririm...

kist adet gecikmesi yaparmış canım ama hamilede olabilirsin 1 hafta bekleyelim dedi kanda çıkmayan nasıl bir hamilelikse artık bi dahaki sefere bu adamı boğazlarım var bi tek düzenli olan buydu vücudumda onuda bozdu çok şükür

Aynennnnnnnnnnnnn.....hazır düzeni olanda bozuldu...çok can sıkıcı...ama sanmıyorum yaa kanda çıkmayan hamilelik 10 gün sonra çıkarsa mucize olur benim içinde...sen kan değerine baktırdın mı kaç çıktı???

canım bugün kan verdim sonucu çıkınca açıklarım

canım sonuç 1 hamile değlim yani salı günde ben gideceğim kist muhtemelen erimedi adetsöktürücü verecek sanırım

canım sonuç 1 hamile değlim yani salı günde ben gideceğim kist muhtemelen erimedi adetsöktürücü verecek sanırım

Ne yapalım(ben bugün öğleden sonra adet oldum.karnım çok sancıyor....sen olmadın mı hala???benim 2 gün gecikme oldu bu durumda..pazartesi bakalım doktor ne diycek tekrar ilaca başlayacak...sorcam kist varmı diye zaten varsa ilaca başlamaz herhalde...Bu arada bana çatlama iğnesi yapılmıştı ama bazen iğne olanlarda da yumurta çatlamayıp kist olabiliyormuş..haliyle korkuyor insan var olan düzen bozulacak diye...Bu arada bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek.bugün karnım sancıdıkça onu düşündüm nasıl dayancam sesimi çıkarmadan diye..

hayır canım olmadım daha 3 gündür şu soğan kürünü deniyordum bu gün bilmiyorum onunlamı alakalı midem çok kötü sürekli bulandı ve çıkardım nolacak benim bu halim bi daha bilmeden bi şey denemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…