Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Olabilir midene dokundu herhalde.Aslında ben de bu ay bol bol incir yedim.kürünü denemedim korktum ters tepki yapar diye.Yalnızca öyle yedim.Acaba adet düzenim ondanmı böyle şaştı????bende denemiycem bidaha....

rahim filmi konusu geçince hemen yazasım geliyo..olayı yaşayan bi insan olarak..
sakın korkma rahim filminden ve mutlaka çektir..gerçekten çok basit bi işlem..abartılcak bişey hiç değil..ben daha önce de defalarca yazdım rahim filmi ile ilgili topiklerde tekrar yazayım belki okumamışsındır..bende burda yazılanlardan çok kortum..rahim filminden önceki gece hüngür hüngür ağladım canım acıycak diye..gece korkudan uykuya bile dalamadım..sabaha karşı dalmışım..işleme giderken de eşime bağırma sesim gelirse korkma can acıtan işlemmiş dedim..ne mi oldu hiçbişey hissetmedim :)) gülerek çıktım..çıkınca da eşime gezmeye gidelim mi dedim :)) eşim deli misin sen git evinde uyu dinlen dedi :))
rahim filmi çekilmesi gerektiğinde ertelenmemesi gereken bişey..benim mesela sağ tüpüm tıkalı imiş işlem sırasında açıldı..aylardır tek tüple hamile kalmaya çalışmışım..dahası onu çektirmeseydim tek tüpüm kapalı şekilde klomen tedavisine başlıycaktık (bende bu ay klomen tedavisi başladı da)..
rahimle ilgili çok sorun oluyo...tek tüpün kapalı olması,2 tüpün kapalı olması,rahim anormalileri,çift rahim,ters rahim,rahimde yara kist vb...
o yüzden sakın erteleme..mutlaka faydasını görürsün çektirmenin..en azından için rahat olur..
bu arada yukarda kistten şüphelenen arkadaşlar kist neden oluyo yazmıştım da siz de çatlatma iğnesi olduğun halde kist olabiliyo yazmışsınız..ayyyy umarım bende olmamıştır bende iğne oldum ama..bu ay 2 gün şiddetli karın ve kasık ağrım oldu noldu hiç anlamadım :18:

hiç korkma rahim filminden.adet sancısı kadar bile deil.bende kendimi çok kasmıştım filmden ama hiç canım yanmadı.benimde bu ay 2. ayım ilaçta.rahim filmini baştan çektirmiştim sonra ilaca başladım..

world07 ve km0734 mesajlarınız için çok teşekkürler inanın içimi çok rahatlattı...Güç verdi sanki bana...İnanın rahim filmine girmeden önce bu mesajlarınızı tekrar okuycam.Bu arada km0734 endişelenme çatlama iğnesi yapıldığında çok düşük bi ihtimal kistin oluşması.Çünkü çatlama iğnesinin amacı kisti engellemek.yumurtayı çatlatmak.Ama bazen dozu yetmeyince iğnenin çatlamayan yumurta olabiliryormuş.Benim adetlerim hiç gecikmezdi bu ay 2 gün gecikmeli olunca şüphelendim.Çünkü gebelikte yoktu.Durduk yere niye böyle oldu anlamadım???Çok şükür adetimi oldum.Kist gecikme yaparmış inşallah öyle bişy yoktur.Ama adet olduğuma göre bi sorun yok demek ki diye düşünüyorum.Pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek...
Sen deki sancılar falan normal canım.İğneden sonra öyle oluyor yumurta çatlıyor ve belkide dölenmiştir ondandır.Takma kafana aslında çok fazla stres yapıyoruz..İnanıyorum bir gün herşey çok güzel olacak ve bu günleri unutcaz..başka bi topikte daha güzel sohbetler etcez:)))

güzel dileklerin için tşk ederim arkadaşım..inş diyorum dileklerine..umarım en kısa zamanda hamile kalırız..
inanmak başarmanın yarısı derler..eskiden çok ümitsizdim artık kafa yapımı değiştirdim ben inanıyorum..geçen bi yazı okudum..bi dr diyodu ki sadece hiç spermi olmayan yada hiç yumurtası olmayan kadın kısırdır yanii çocuğu zor olur..diğer türlü herşeyin tedavisi var dedi..gerçekten de öyle..ben artık umutsuzluğu bi kenara bıraktım kafama takmadan dua ederek umutla yoluma bakıyorum..herkes için hepimiz için dua ediyorum hep...Allah bana ve tüm isteyenlere bebek nasip etsin en kısa zamanda inş..

bu arada ben rahim filmine gitmeden 1 gece önce kas gevşetici hap içtim..rahim filmine giderken de evden çıkmadan (yanii yaklaşık işlemden 1 saat önce) ağrı kesici ve kas gevşetici aldım ayrı ayrı..işlem sırasında da kendini sıkmazsan kasmazsan inan hiçbişey hissetmezsin..işlem başladığında benden gık bile çıkmayınca hiç sesim çıkmayınca yanii dr bana baktı sen iyi misin dedi..herhalde bayıldım sandı fazla sessiz olunca ben bende çok iyiyim dedim..dr güldü aman maaşallah keşke herkes sen gibi olsa dedi..ben kendimi hiç kasmadım..yukarda ışık vardı tepede ışığa baktım umarım tüplerim açıktır diye içimden geçirdim içimden bebek geçirdim vb..başka şeyler düşündüm yanii..sende öyle yap..
bak mesela avucunu sık birisine avucunu açmasını söyle...sen avucunu ne kadar sıkarsan karşındaki o kadar zor açar dimi..rahim filmi de böyle..rahimde kaslarla dolu..kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlanırsın kendini ne kadar gevşetirsen o kadar kolay geçer..dediğim gibi ben hiçbişey hissetmedim..hatta o kadar iyiydim ki gezmeye gidelim dedim eşim götürmedi

lila meraba canım rahim filmini bende çektirdim bende çok korkarak gitmiştim kendii kastım oyüzden tabi hiç bişey hissetmezsin diyemem ama sadece ilacı encekte ettiğinde bi ağrı oluyo oda çok kısa sürüyo kanalları tıkalı insanlarda daha çok ağrı yaparmış ama sana şunu söyleyim ben rahim filminden sonraki ay hamile kalmıştım ama malesf düştü bu arada 3 tane düşüğüm var benim şimdide 2 senedir hamile kalamıyorum

arkadaşlar tedaviye başlarken doktorlarınız sizden ilk olarak neler istedi???bazı arkadaşlar ilk olarak rahim filmi çekindiler heralde.bana hiç bahsetmedi rahim filminden

evet kızlar....doktara gittim hayırlısı bakalım 3. ilaç kullanımına başladım.daha doğrusu 2 gün sonra adetin 5.günü başlıycam.Kist falan yokmuş daha doğrusu bişy demedi zaten olsa ilaca başlatmazdı.Rahim filmini bu 3. deneme olmazsa yapacakmış.Bana herşeyin normal olduğunu söyledi ve sıkı sıkı tembihledi.STRES yok diye.seni çok gergin görüyürum bak böyle stres yaparsan olmaz yakışmıyor sana falan dedi.Ama üstüne basa basa kaç kez söyledi.Sakin ol kafana takma,pozitif düşün germe kendini dedi.Bunları burada yazıyorum ki sizlerde stres yapmayın diye.tabi elde mi gelin de bize sorun demi???davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş...Eşim dalga geçiyor benimle ,seni ilişki zamanı bayıltcam işime bakacam diye:))Çok stres yapıyorum diye:)))bakalım dr ayın 14 ünde yumurtacıklarıma bakacak...
bu arada az önce bi topikte okudum...Şu incir kürünü falan ilaç alırken yapmayın.Yan etki yapabilir.Ben bu geçtiğimiz ay ilaç almadım diye kuru incir yemiştim.belki o yüzden adetim gecikti...kızın biri yumurtası 18mm miş 1 kilo yaş 2 kilo kuru incir yemiş ve o yumurta 60 mm olmuş düşünebiliyormusunuz???aslında benim yumurta gelişimim iyi ben geçen ay incir yiyiyince herhalde benim yumurtaların dengesi bozuldu o yüzden adetim öyle gecikti.çünkü ilk defa böyle bişy oldu
özellikle yumurta gelişimizniz iyi ise incir yemeye kalkmayın tedavinin dışına çıkmayın derim:18:
kızlar bide hiç 3.denemede hamile kalan duydunuz mu????????
hadi bakalım hayırlısı.....İnşallah bu ay hepimizin duaları kabul olur....HADİ GELLLLLLL BEBEĞİMMMMMMM........

Son düzenleme:
bana da geçen eczacı bi arkadaşım acı elma yağını ben yaptım yaptığım ay hamile kaldım dedi..arkadaşım 6 aylık hamile de..ama ben zararı olur diye cesaret edemedim doğrusu
ama son çare bikaç ay geçsin de olmazsa deniycem son çare olarak..

Kızlar nerelerdesiz yahuuu????Ses verin nasıl gidiyor...Bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.Üstelik daha 1 yaşında kızı var.Bu arkadaşım ilk bebeği için tam 1,5 yıl uğraştı.Sonra kızı oldu.Şimdide ikinciye hamile üstelik kaza:))olmuş.Şu kaza olayınıda hiç anlamam yaaa...Biz o kadar uğraşıyoz millet içine boşalmadan ucundan kaçanla hamile kalıyor.Kısaca demek istediğim kafanın rahat olması ve stres yapmamak en önemlisi.Birazda kısmet Allah ne zaman isterse o zaman oluyor.Bakalım başarabilecekmiyim stres yapmamayı....

meraba kızlar dün doktora gittim benim kist kaybolmuş allaha şükür ssoğan suyunun etkisi heralde doktorda şaşırdı adet görmeden nasıl attınki dedi adet görmem için ifarluta vermiştiki kullanmadann adet oldum tekrar 3. günü gideceğim

iyi hadi gözün aydın....İnşallah bu ay daha güzel haberler veririrz...

benim artık ümidim yok canım.çünkü eşimin tahlilleri sonucu hamile kalama şansım yok gibi bir şey...bu duruma nasıl alışıcam bilmiyorum.ben boş yere ilaç kullanıyormuşumö meğer((

benim artık ümidim yok canım.çünkü eşimin tahlilleri sonucu hamile kalama şansım yok gibi bir şey...bu duruma nasıl alışıcam bilmiyorum.ben boş yere ilaç kullanıyormuşumö meğer((

canım benim eşimdede vardı sperm harekesizliği varikosel ameliyatı oldu normale döndü acaba öyle bişey olabilirmi

canım benim eşidede vardı tetkikler sonucu varikosel çıktı ameliyat oldu şu an normal sınırlarda

canım öyle deme lütfen.ümitsizlik olmazki bu konuda.Rabbimizden ümit kesilmez.benim teyzemin 18 sene sonra oldu tam ümidi kesilmişken.bizim elimizden ancak dua etmek gelir.

canım öyle deme lütfen.bu konuda ümitsizlik olmazki.eşin tedavi olur inşallah.bu durumda olan bir çok kişi var.Rabbimizden ümit kesilmez.mutlaka bi zamanı vardır.bizim elimizden ancak dua etmek gelir.

Sakın böyle düşünme 1 tane bi canlı spermin olması yeterli.Tüp bebek denen bişy var sonuçta.Tıp çok ilerledi.Bi gün seninde bebeğin olacak göreceksin.Allahtan umut kesilmez....Boşuna moralini bozma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…