hayır canım olmadım daha 3 gündür şu soğan kürünü deniyordum bu gün bilmiyorum onunlamı alakalı midem çok kötü sürekli bulandı ve çıkardım nolacak benim bu halim bi daha bilmeden bi şey denemeyeceğim
Ne yapalım(ben bugün öğleden sonra adet oldum.karnım çok sancıyor....sen olmadın mı hala???benim 2 gün gecikme oldu bu durumda..pazartesi bakalım doktor ne diycek tekrar ilaca başlayacak...sorcam kist varmı diye zaten varsa ilaca başlamaz herhalde...Bu arada bana çatlama iğnesi yapılmıştı ama bazen iğne olanlarda da yumurta çatlamayıp kist olabiliyormuş..haliyle korkuyor insan var olan düzen bozulacak diye...Bu arada bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek.bugün karnım sancıdıkça onu düşündüm nasıl dayancam sesimi çıkarmadan diye..
Ne yapalım(ben bugün öğleden sonra adet oldum.karnım çok sancıyor....sen olmadın mı hala???benim 2 gün gecikme oldu bu durumda..pazartesi bakalım doktor ne diycek tekrar ilaca başlayacak...sorcam kist varmı diye zaten varsa ilaca başlamaz herhalde...Bu arada bana çatlama iğnesi yapılmıştı ama bazen iğne olanlarda da yumurta çatlamayıp kist olabiliyormuş..haliyle korkuyor insan var olan düzen bozulacak diye...Bu arada bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek.bugün karnım sancıdıkça onu düşündüm nasıl dayancam sesimi çıkarmadan diye..
world07 ve km0734 mesajlarınız için çok teşekkürler inanın içimi çok rahatlattı...Güç verdi sanki bana...İnanın rahim filmine girmeden önce bu mesajlarınızı tekrar okuycam.Bu arada km0734 endişelenme çatlama iğnesi yapıldığında çok düşük bi ihtimal kistin oluşması.Çünkü çatlama iğnesinin amacı kisti engellemek.yumurtayı çatlatmak.Ama bazen dozu yetmeyince iğnenin çatlamayan yumurta olabiliryormuş.Benim adetlerim hiç gecikmezdi bu ay 2 gün gecikmeli olunca şüphelendim.Çünkü gebelikte yoktu.Durduk yere niye böyle oldu anlamadım???Çok şükür adetimi oldum.Kist gecikme yaparmış inşallah öyle bişy yoktur.Ama adet olduğuma göre bi sorun yok demek ki diye düşünüyorum.Pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek...
Sen deki sancılar falan normal canım.İğneden sonra öyle oluyor yumurta çatlıyor ve belkide dölenmiştir ondandır.Takma kafana aslında çok fazla stres yapıyoruz..İnanıyorum bir gün herşey çok güzel olacak ve bu günleri unutcaz..başka bi topikte daha güzel sohbetler etcez:)))
world07 ve km0734 mesajlarınız için çok teşekkürler inanın içimi çok rahatlattı...Güç verdi sanki bana...İnanın rahim filmine girmeden önce bu mesajlarınızı tekrar okuycam.Bu arada km0734 endişelenme çatlama iğnesi yapıldığında çok düşük bi ihtimal kistin oluşması.Çünkü çatlama iğnesinin amacı kisti engellemek.yumurtayı çatlatmak.Ama bazen dozu yetmeyince iğnenin çatlamayan yumurta olabiliryormuş.Benim adetlerim hiç gecikmezdi bu ay 2 gün gecikmeli olunca şüphelendim.Çünkü gebelikte yoktu.Durduk yere niye böyle oldu anlamadım???Çok şükür adetimi oldum.Kist gecikme yaparmış inşallah öyle bişy yoktur.Ama adet olduğuma göre bi sorun yok demek ki diye düşünüyorum.Pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek...
Sen deki sancılar falan normal canım.İğneden sonra öyle oluyor yumurta çatlıyor ve belkide dölenmiştir ondandır.Takma kafana aslında çok fazla stres yapıyoruz..İnanıyorum bir gün herşey çok güzel olacak ve bu günleri unutcaz..başka bi topikte daha güzel sohbetler etcez:)))
lila meraba canım rahim filmini bende çektirdim bende çok korkarak gitmiştim kendii kastım oyüzden tabi hiç bişey hissetmezsin diyemem ama sadece ilacı encekte ettiğinde bi ağrı oluyo oda çok kısa sürüyo kanalları tıkalı insanlarda daha çok ağrı yaparmış ama sana şunu söyleyim ben rahim filminden sonraki ay hamile kalmıştım ama malesf düştü bu arada 3 tane düşüğüm var benim şimdide 2 senedir hamile kalamıyorumworld07 ve km0734 mesajlarınız için çok teşekkürler inanın içimi çok rahatlattı...Güç verdi sanki bana...İnanın rahim filmine girmeden önce bu mesajlarınızı tekrar okuycam.Bu arada km0734 endişelenme çatlama iğnesi yapıldığında çok düşük bi ihtimal kistin oluşması.Çünkü çatlama iğnesinin amacı kisti engellemek.yumurtayı çatlatmak.Ama bazen dozu yetmeyince iğnenin çatlamayan yumurta olabiliryormuş.Benim adetlerim hiç gecikmezdi bu ay 2 gün gecikmeli olunca şüphelendim.Çünkü gebelikte yoktu.Durduk yere niye böyle oldu anlamadım???Çok şükür adetimi oldum.Kist gecikme yaparmış inşallah öyle bişy yoktur.Ama adet olduğuma göre bi sorun yok demek ki diye düşünüyorum.Pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek...
meraba kızlar dün doktora gittim benim kist kaybolmuş allaha şükür ssoğan suyunun etkisi heralde doktorda şaşırdı adet görmeden nasıl attınki dedi adet görmem için ifarluta vermiştiki kullanmadann adet oldum tekrar 3. günü gideceğim
Kızlar nerelerdesiz yahuuu????Ses verin nasıl gidiyor...Bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.Üstelik daha 1 yaşında kızı var.Bu arkadaşım ilk bebeği için tam 1,5 yıl uğraştı.Sonra kızı oldu.Şimdide ikinciye hamile üstelik kaza:))olmuş.Şu kaza olayınıda hiç anlamam yaaa...Biz o kadar uğraşıyoz millet içine boşalmadan ucundan kaçanla hamile kalıyor.Kısaca demek istediğim kafanın rahat olması ve stres yapmamak en önemlisi.Birazda kısmet Allah ne zaman isterse o zaman oluyor.Bakalım başarabilecekmiyim stres yapmamayı....
benim artık ümidim yok canım.çünkü eşimin tahlilleri sonucu hamile kalama şansım yok gibi bir şey...bu duruma nasıl alışıcam bilmiyorum.ben boş yere ilaç kullanıyormuşumö meğer((
benim artık ümidim yok canım.çünkü eşimin tahlilleri sonucu hamile kalama şansım yok gibi bir şey...bu duruma nasıl alışıcam bilmiyorum.ben boş yere ilaç kullanıyormuşumö meğer((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?