Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Merhaba arkadaşlar :)
Bende ilk olarak 4 ay adet görmedim bana saçma sapan şeyler söylendi hastalıklısın kis vardır yok bilmem ne vardır allha şükür hiçbiri çıkmadı öneriyle bi doktora gittim doktor sadece psikolojik olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyosam farlutal diye bi ilaç verdi 8 gün kullandım ve adet oldum adetin üçüncü günündenden itibaren kan testleri sonucunda doktorum serophene ilacını verdi günde üç defa ve sadece beş gün kullandım ardından doktorun hesaplamasıyla adetten itibaren 14. günü yumurtalık çatlatıcı bi iğne vuruldu. ve şimdi drt buçuk aylık hamileyim yani allahtan umut kesilmez ama uğraşmak lazım :) bi yıllık evliyim bu arada.........

canlarım merhaba bugün adetin 3. günü doktor gene bu ilacı sabah 2 akşam 2 yazmış ama burda bu ilacı bu dozda kullanan yok kararsız kaldım bide kaçıncı günü başlıyodunuz

canlarım merhaba bugün adetin 3. günü doktor gene bu ilacı sabah 2 akşam 2 yazmış ama burda bu ilacı bu dozda kullanan yok kararsız kaldım bide kaçıncı günü başlıyodunuz

Walla canım ben adetin beşinci günü başladım.Günde 1 tane benim.Salı günü 11.günüm ultrasona çağırdı doktor.Hergün ilacı içerken dua ediyorum.Allahım inşallah ikizlerim olur:)))Arkadaşlar biribirimize dua edelim.İnşallah bu ay hasretlik biter.Allahım ne olur burdan bizleride duy dualarımızı kabul et.

canım ben 5.günü başladım.sabah 1 akşam 1 yazmıştı.peki sen toplam 1 kutu mu bitiriceksin.2 kutu mu verdi doktor.

canım ben 5.günü başladım.sabah 1 akşam 1 yazmıştı.peki sen toplam 1 kutu mu bitiriceksin.2 kutu mu verdi doktor.

2 kutu yazmış canım geçen ayki gibi geçen ay bu dozda kist oluşmuştu iğneyi devlet ödemiyormuş gonal f yi oda 750 milyon filan tutuyor oyüzden bu şekilde bir ay daha deniyelim dedi

2 kutu yazmış canım geçen ayki gibi geçen ay bu dozda kist oluşmuştu iğneyi devlet ödemiyormuş gonal f yi oda 750 milyon filan tutuyor oyüzden bu şekilde bir ay daha deniyelim dedi

2.çocuk için olunca mı ödemiyo devlet.ben ovitrelle vurundum devlet ödüyo onu.fiyatı 80tl falanmış

kızlar herkes nerede???:44:kimseden ses soluk çıkmıyo

galiba herkes mutlu haber vereceği günü bekliyor.inşallah öyle olur.benim de 6 günümkaldı bu arada.valla azıcık halsizlik mide bulantısı olsa seviniyorum kasık ağrımda var ama kırmızıların habercisi de olabilir.çıldırcam bi gelseydi şu 21 aralık....

Son düzenleme:
ALLAHIM sen çocuk hasreti çekenlerin yüzünü güldür güzel haberleri burdan vermeyi nasip eyle yarabbim aminnnnnnnnnn.........

Amin!!Allahım inşallah bu ay benim ve buradaki çocuk isteyen herkesin duasını kabul eder.Bu ay inşallah hepimizin yüzünü güldürür..
Bu arada kızlar dün doktora gittim 11.günümdü.sağ tarafta 2 tane 16mm yumurta oluşmuş.İkiz olabilir dedi.ALLAHIM İNŞALLAHHHH LÜTFENNNNNN:Yarın çatlama iğnesi vurulacak sonra çalışmalr başlıyor.Walla ayıptır söylemesi 1 haftadır eşimi yanaştırmıyom yanıma.Bol gelsin istiyorum belki faydası olur ne bileyim.Acıdımda adamcağıza:)))benden haberler böyle bu arada benim 3.denemem olacak.İnşallah olur.yaaa 3. denemede hamile kalanla rwar demi kızlar ????
hepinize iyi geceler allah dualarımızıkabul eder inşallah...İyiki varsınız..:))güzel haberlerinizi bekliyorum...

ya kızlar benim normalde yarın adet günüm fakat ben dün çok az adet oldum.bugünde biraz var ve kahverengi.araaştırdım üstüne görme olunca böle olabiliyoracaba hamiş miyim bende.bilgisi olan varsa yazabilirmi..

Olabilir canım.İnşallahda öyledir:))Bence sen yarın sabah bi idrar testi yap.Öyle bişy varsa hemen doktora gidersin..Haber ver bize unutma...

ben bu ilacı günde üç defa kullandım adetin üçüncü günü başladım ve beş gün içtim ve doktorun belirlediği gün yumurtalık çatlatıcı iğne kullandım ve şükür hamile kaldım iğne 80tl aldım bebeğim bi hafta sonra beş aylık oluyo :) allah isteyen herkese nasip etsin anneliği darısı sizlerin başına :)

Olabilir canım.İnşallahda öyledir:))Bence sen yarın sabah bi idrar testi yap.Öyle bişy varsa hemen doktora gidersin..Haber ver bize unutma...

sabah yapıcam test eğer çıkmazsa kan testi yaptırcam yaada bikaç gün daha beklerim.inşallah hamileyimdir yaa çok umutlandım böle olunca bakaalım hayırlısı.hiç unuturmuyum haber vermeyi hemen yazıcam:)

Bence yarına kadar kırmızı adeti olmazsan sabah test yap derim.Bak bi sonuca negatifse 2 gün daha bekle beklemene rağmen hala kırmızı adet olmazsan doktora git.belki kimyasal gebelik falandır...İnşallah hamilesindir...:))Bu kaçıncı ayındı senin tedavide:))

Amin canım...Sende hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsınİnşallah bizlerde yaşarız o duyguyu en kısa zamanda..Sen kaçıncı tedavide hamile kalmıştın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…