Bence yarına kadar kırmızı adeti olmazsan sabah test yap derim.Bak bi sonuca negatifse 2 gün daha bekle beklemene rağmen hala kırmızı adet olmazsan doktora git.belki kimyasal gebelik falandır...İnşallah hamilesindir...:))Bu kaçıncı ayındı senin tedavide:))
İnşallah canım....hadi bakalım...bu 2. ayım canım ama mayıs ayında klomenle yine 2. ayda hamile kalmıştım.inşallah kimyasal filan değildir...
İnşallah canım....hadi bakalım...
canım bide çatlama iğnesi oldun mu???varmı bi belirtin falan????
yok canım sadece serophene ve progestan kullandım çatlama iğnesini ilk hamileliğimdede diç vurulmamıştım.göğsüm de hafif şişlik ve uçlarında kaşıntı var o kadar bide kasık ağrısı.ama sabah adet kırmızıya döndü fakat yine çok az test yaptım ama bugün adet günüm zaten çıkmadı erken de olabilir.bilmiyorum ya öyle bekliyorum kafamda binbir türlü soru ile.eğer değilsem ilaca tekrar ne zaman başlıcam iyice kafam karıştı...ama netten araştırdığım kadarı ile böyle yaşayan çok kişi var..inşallah benimkide öledir...
canım şu anda hala progestan kullanıyomusun?belki de adetin ondan dolayı tam gelmiyo olabilir.inşallah hamilesindir ama ümitlenip olmayınca daha bi dokunuyo insana
hayır canım 5 gün falan oldu biteli.kanverdim bugün yarın çıkcak sonuç.doktordanda randevu aldım yarın hamile olsamda olmasamda gitcem bakalım ne olacak..
Ayyy stersten uyuyamaz insan demi...tekrar yaptınmı idrar testi???hadi güzel haberler ver bize yarın....
hiç sorma saat 1 de çıkcak ben kafayı yicem o saate kadar heralde ksıklarım ve belim ağrıyor sanki hafiften midem bulanıyo(tabi psikolojik değilse)birazda göğsümmde ağrı var.leke de gelmiyo artık.acaba hamilemiyim diye düşünmekten ölcem.yarın ak koyun kara koyun belli olcak.ancak akşam haber verebilirim size.inşallah mutlu haberiiiiii...........
kızlar bende çatatma iğnemi oldum bugün 2 tane yumurta vardı biri 23 mm biri 18 mm artık çalışma zamanı tabi adamı bulabilirsem evde
günaydın kızlar.benim bu ay 2.kullanışım oldu 17mm yumurtam oldu ertesi gün çatlatma iğnesi oldum.sizce yumurta boyutu yeterli mi?
Cnm çatlatma iğnesini doktor mu vuruyor?
Birde fiyatı ne kadar ?????????
Yapabilirsen kendinde vurublirsin göbekten küçük bi iğne.insülin iğneliri gibi..Ama yapamam diyorsan hemşire veya doktor yapar.Fiyatı 80tl ...
Ertesi güne yumurtan 19 mm olmuştur buda gayet güzel bi yumurta:)zaten iğneyi doktor o yüzden bi sonraki gün yap demiş...
Cnm ssk lı olanamı 80 tl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?