Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Cnm ssk lı olanamı 80 tl...

Canım yok biz direk kendimiz ödedik çünkü devlet bu iğneleri 3 hakka(denemeye )kadar karşılıyormuş.sonraki tedavileri karşılamıyormuş.bu iğnenin en ucuzu.Eğer 3 denemede hamile kalamssak zaten başka iğnelere geçilecek.o iğneler daha pahalıymış.600 - 800 tl falan dedi eczacı hakkınızı ona saklayın dedi.o yüzden ben hep cepten aldım.bak bu benim 3.denemem.bu da olmadıysa iyikide eczacyı dinlemişim.

Son düzenleme:
ne bileyim yaa öyle panik oldum canım.nedense içimde ilk defa bu ay hiç ümit yok.hayırlısı canım.senin kaçıncı ilaç kullanımın?

walla benimde 3.deneme.beklemedyim.10 gün var ve hiç bi değişklik yok bende..sanırım yine yok..bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek.filimde de bişy çıkmazsa sebebsizzz olmuyor........

Son düzenleme:
walla benimde 3.deneme.beklemedyim.10 gün var ve hiç bi değişklik yok bende..sanırım yine yok..bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek.filimde de bişy çıkmazsa sebebsizzz olmuyor........

benim 2.denemem 5 günüm kaldı.bende de bi belirti yok.rahim filmim çekildi normal çıktı.

Canım ne yaptın seda01 haber vermedin....:92::92:

canım şimdi geldim eve.sabah test sonucunu aldım hiç bişey yokmuş.sonra doktora gittim ama önce kalp doktoruna.kalbime bıça<k saplanır gibi ağrı oluyodu 1 haftadır.adam kontrol etti kalbin çok sağlam stresten oluyo dedi.ardından kadın dğm a gittim dr ultraasonla baktı.hiç bişey yok tertemiz dedi.kist falan da yok dedi.sebebini sordum az adet olmamın.o da stres demezmiiiiii.napıcam ben yaa.2 dr danda stres cvbı aldım.ilaçda vermedi.tekrar adet olduktan sonra serophene yeniden başlıcam 2 kutu dedi.sonrada yumurtlama takibi dedi.sizinde kafanızı şişirdim.kusura bakmayın.....

canın sağolsun allah çekemeyeceğimiz yükler vermesinbak ben 3 kere bu tedavilerle hamile kaldım 3 üde düştü her araştırmamdada başka bir problem çıktı ilkin romatoit artrit kan pıhtılaşması troit antikorların yüksekliği ne ararsan var anlayacağın ama umudumu yitirmiyorum vercek olan rabbim her şekilde verir allahım inşallah kucağımızı bir an evvel doldurur

Hadi yaa...üzüldüm şimdi..aslında hepimiz çok gereksiz stres yapıyoruz..bak kalbin bile ağrımış çocuk nasıl olsun demi bu stresten..Sıkma canını...
bu arada bizim gibi ilaç +iğne kullanan arkadaşlar başka bi topicdeyiz.muhabbet koyu insan konuştukça rahatlıyor gelsene oraya canım....
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...renlerin-paylasim-alani-552.html#post16769149 burası bekliyoruz seni.....

Günaydın canlarım anlaşılan o ki 80 tl yi bayılacazzz dotora
Neyse belkide vermz çatlatma iğnesi ne bileyim bahsetmedi hiç çünkü
Hayırlısı bakalım

tamam cnm gelirim.kafama takmamaya karaar verdim.aslında benim sorunum sadece adet düzensizliğiydi hiç boş denemeden hapa başladı doktor ondanda oldu biraz galiba.bu ay ilaç içmicem bende soğan suyu ile adetimi düzenlemeye çalışıcam incir kürü falan.eğer düzelirse bikaç ay denemek istiyorum bakalım nolcak.......

aminnnn canım inşallah........

meraba kızlar.yine kimsecikler yok burda.dün doktora gittim.üç yumurtam oluşmuş.doktor çok uyarılmış bu ay.biz bu kadar çok yumurta olmasını istemiyoruz dedi.o yüzden çatlatma iğnesi vermedi.kendiliğinden çatlasın dedi.bakalım hayırlısı.sizlerden ne haber

SELAMM seropheneyi bu ay ilk kullanışım salı günü hapım bitti bugün doktora gittim oluşmuşlar ama daha büyümemişler perşembe yine gel dedi...normal mi??büyümemesi gibi bi durum olurmu?

Evett benimde yumurtalarım gelişti. Ve kendi kendilerine çatlamaları gerekecek artık okadarınıda yapsınlar dimi ama doktorun ilişki günlerinede tamı tamına uyuyoorumm . bakalım bu ay tutma şansı baya yüksek.

Hadi bakalım kolay gelsin...inşallah olur...bol şans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…