Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

selam kızlar seropheni ilk kez kullanıyorum bu ay. bugün bitecek.salı günü doktora gideceğim ..bakalım neler olmuş.. biz bebek işini hiç düşünmüyorduk. daha doğrusu yaza başlarız diyorduk. doktorum da anca ıolur falan diyordu. neyse geçen ay plansız bir şekilde hamile kaldım. resmen sürpriz oldu. ama daha kandayken yani ultrasıonda bile görünmeden bitti. bir kaç gün o hisleri tattıktan sonra anneliğe ne kadar hazır olduğumu,ne kadar çok istediğimi anladım.hatta ikimiz de bunun hasretiyle yanıyormuşuz gibi oldu.şimdi doktorum bunun üstüne hemen serphene başlattı.ben hiç özel şeyleri yapmadım. (yastık falan koymak yarım saat yatmak gibi)ilk kez bu ayda önemli günlerde deneyeceğim. Allahım inşallah önce çok uzun zamandır bekleyenlere sonra da hayırlı bir evlat hasreti çekenlere en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin..tabi ki bana da.. amin..

bu başlığa neden kimse gelmiyor acaba?? serophene kullandım bu ay.. yarın kontrole gideceğim...

Son düzenleme:
gerçi klomen ve gonaphene başlığında yazıyoruz... oradan devam edebiliriz..

evet bu ay özel günlere sadece bir kez uyabildim
eşim hasta oldu çünki :2:

bakalım kısmet belki 1 seferde tutar... Rabbim büyük

ben 1 yıllık aradan sonra tekrar tedaviye basladım.. şimdi aşılama yapılacak yarın kontrolum var yumoslar ne durumda diye.. ama bu ilaç cildimi bozdu kuruttu ve şişkinlik hissi veriyor..allahım bu kez nasip etsede tekrar aynı sıkıntıları cekmesem... allAH dileğimizi kabul eder inş....yoruldum coookk 4 sene dile kolay bekliyoruz....

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum öncelikle kusura bakmayın.Gerçi eskiler tanır beni ama neyse ben kısaca bu süre içinde ne yaşadığımı anlatayım...
En son 3 kasımda adet oldum ve 7 kasımda serephone başladım ve o son adet görüşüm oldu.Şu an 9 haftalık ikizlerime hamileyim.Serephoneyi ikl kullanışımdı adetim geçti ve ben her zamanki gibi üzülmemek için evde test bile yapamdım yine sorun çıktı diye doktora gittim ve 6 haftalık hamiş olduğumu öğrendim.İlk muaynede ikiz olduğu görünmedi bugünkü kontrollerimde ikiz oldukları ve saülıklı olduklarını söledi doktor.Hala şoktayım ve çok mutluyum.Allah hepinize tattırsın bu duyguyu
inanın herkese dua ediyorum.SAkın unutsuzluğa kapılmayın rabbim hepinizin meleklerini gönderecek buna inanın.

allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin cok sevindim gerçekten...:44: dua edin cumartesi aşılamam var 3 tane yumurtam olusmus cok iyi durumda heyecanlıyım ama hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum biilemiyorum karısıgım biraz neyse şimdilik bu kadar neler oldugunu daha sonra aktarırım inş..

Herkese hayırlı cumalar...... Kızlar bi bilgisi olan cevap yazsın lütfen!!!!!!Hamilelikte ağızda acılık yaşanır mı????ağzım çok acı dilim sarımsı yeşilimsi....Bide yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolare orası şiş biraz hamilelikte olur mu böyle bi şeyyy....kasık ağrılarımda var özellikle sol kasık...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz herhalde bide korkuyorum yapmaya.....Bu konularda bi bilgisi olan varsa lütfen paylaşın bu durumları yaşayan ya da duyan varsa ....:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…