Hepimiz için 2011 çok güzel tatlımı tatlı tombik tombik bebekler getirsin canım
Hepimiz için 2011 çok güzel tatlımı tatlı tombik tombik bebekler getirsin canım
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
bu başlığa neden kimse gelmiyor acaba?? serophene kullandım bu ay.. yarın kontrole gideceğim...
bende her gün bakıyorum bu topiğe ama pek ses yok burda evet..o yüzden yorum yazmıyorum yorumluk bişey yok bu topikte kimsecikler kalmamış
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum öncelikle kusura bakmayın.Gerçi eskiler tanır beni ama neyse ben kısaca bu süre içinde ne yaşadığımı anlatayım...
En son 3 kasımda adet oldum ve 7 kasımda serephone başladım ve o son adet görüşüm oldu.Şu an 9 haftalık ikizlerime hamileyim.Serephoneyi ikl kullanışımdı adetim geçti ve ben her zamanki gibi üzülmemek için evde test bile yapamdım yine sorun çıktı diye doktora gittim ve 6 haftalık hamiş olduğumu öğrendim.İlk muaynede ikiz olduğu görünmedi bugünkü kontrollerimde ikiz oldukları ve saülıklı olduklarını söledi doktor.Hala şoktayım ve çok mutluyum.Allah hepinize tattırsın bu duyguyu
inanın herkese dua ediyorum.SAkın unutsuzluğa kapılmayın rabbim hepinizin meleklerini gönderecek buna inanın.
Amin canım...Sende hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsınİnşallah bizlerde yaşarız o duyguyu en kısa zamanda..Sen kaçıncı tedavide hamile kalmıştın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?