inş iyi haberlerini duyarız.geçen ay bana çatlatma iğnesi vurmadı doktorum acaba kendiliğinden mi çatlamıştı:44:
arkadaşlar bu serophene tedavisi 3 ay mı sürüyo 6 ay mı çok merak ediyorum.yazarsanız sevinirim
arkadaşlar bu serophene tedavisi 3 ay mı sürüyo 6 ay mı çok merak ediyorum.yazarsanız sevinirim
ben ilaçları 3 ay kullanacağım
bu zaman içinde dr.kontrolüm yok
yumurta kontrolü yada iğne yok yani
3 ay içinde gebelik olmazsa o zaman iğneye başlarız dedi
ben altı aylık diye biliyorum canım. ben klomene başladım onu kullanıyorum. galiba klomen serophene ikisi aynı görevi yapıyo.
arkadaslar bı sorum olcak bu seropheni agızdan suyla alıyoruz demı hemem agzıma alır almaz erıyo acı bı tat bırakıyo
ben geçen yılda 4 kutu kullandım.şimdi tekrar başladım 6 ay daha kullanmamın zararı olmaz mı? evet kolemenle serophene aynı.
doktoruna sormadın mı canım?aslında bende çok merak ediym onu.4 kutu derken 4 ay mı?
arkadaşlar sizinle bi konuyu paylaşmak istiyorum.benim bir arkadaşım var ve normal yolla hamile kalman imkansız dedi doktor.geçenlerde tüp bebek düşünüp doktorla konuşmaya gitmiş doktor ultrasyona almış bir muayene edelim diye ve GEBESİN demiş.arkadaş dondum kaldım dedi benim normal yolla gebe kalmam imkansız dedi.hani derler ya arkadaşlar çıkmadık candan ümit kesilmez diye.hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayalım.haaa bu arada gebe kalmasının tek sebebi mesir macunu yemiş.bana da önerdi.sizde alın tavsiye ediyorum.sabah akşam bir kaşık eşinize de verin kendiniz de yeyin 1 ay boyunca ihmal etmeyin bakalım bizde de belki işe yarar.hadi bakalım kolay gelsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?