Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

benimde 2.ayım inş bu ay sonuç alırım.bugün ilacımın son günü.p.tesi ultrasyona giricem.bakalım yumurta oluşmuş mu:44:hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

benim ilaç bitti bugün adetin 10.günü gittim doktora yumurtam 15 ml,rahim duvarım 5 ml miş.cumartesi tekrar gidcem yumurta tam büyümüşse çatlatma iğnesi vurcak.rahim duvar içinde 1 ilaç verdi..bu ay 2.kullanışım ins olurr

inş iyi haberlerini duyarız.geçen ay bana çatlatma iğnesi vurmadı doktorum acaba kendiliğinden mi çatlamıştı:44:

ıyı aksamlar arkadaslar yaa ben daha adet olmadım 3 gun gectı gunum ama bu ayy korunmustum anlamadım ya yarın test yaocam hayırlısı

ben ilaçları 3 ay kullanacağım
bu zaman içinde dr.kontrolüm yok
yumurta kontrolü yada iğne yok yani
3 ay içinde gebelik olmazsa o zaman iğneye başlarız dedi

arkadaşlar bu serophene tedavisi 3 ay mı sürüyo 6 ay mı çok merak ediyorum.yazarsanız sevinirim

ben altı aylık diye biliyorum canım. ben klomene başladım onu kullanıyorum. galiba klomen serophene ikisi aynı görevi yapıyo.

ben ilaçları 3 ay kullanacağım
bu zaman içinde dr.kontrolüm yok
yumurta kontrolü yada iğne yok yani
3 ay içinde gebelik olmazsa o zaman iğneye başlarız dedi

günaydın cnm nasıl kontrol yok anlamadım çünkü bu ilaçların takip edilmesi gerekio Allah korusun çatlama olmassa kiste dönüsüo bence 1 doktora daha gitmelisin

ben altı aylık diye biliyorum canım. ben klomene başladım onu kullanıyorum. galiba klomen serophene ikisi aynı görevi yapıyo.

ben geçen yılda 4 kutu kullandım.şimdi tekrar başladım 6 ay daha kullanmamın zararı olmaz mı? evet kolemenle serophene aynı.

arkadaşlar şimdi hastaneden geliyorum.1 tane yumurtam çatlamaya hazırmış.gebe kalma ihtimalim yüksek mi.bilgilendirir misiniz beni:26:

arkadaslar bı sorum olcak bu seropheni agızdan suyla alıyoruz demı hemem agzıma alır almaz erıyo acı bı tat bırakıyo

slm arkadaşlar aranıza yeni katılıorum ama forumu uzun zamandIr takip ediorm ve artık bende aranıza katılmak istedm cünkü paylaşımlar cok faydalı oluo... serophene'ye gecen ay günde 1 adet olmak üzere 5 gün süreyle içtim ve iğne vurulm netice alamadk bu ay 2 adete cıkardı Dr. hapı ve bgn regli 20. günü ve iğnem var bgn umarım bu ay hamiş kalabilirim... Allah isteyen ve bakabilecek durumda olan herkese ebeveyn olma duygusunu tattrsn AMİİİİİNNN

arkadaşlar sizinle bi konuyu paylaşmak istiyorum.benim bir arkadaşım var ve normal yolla hamile kalman imkansız dedi doktor.geçenlerde tüp bebek düşünüp doktorla konuşmaya gitmiş doktor ultrasyona almış bir muayene edelim diye ve GEBESİN demiş.arkadaş dondum kaldım dedi benim normal yolla gebe kalmam imkansız dedi.hani derler ya arkadaşlar çıkmadık candan ümit kesilmez diye.hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayalım.haaa bu arada gebe kalmasının tek sebebi mesir macunu yemiş.bana da önerdi.sizde alın tavsiye ediyorum.sabah akşam bir kaşık eşinize de verin kendiniz de yeyin 1 ay boyunca ihmal etmeyin bakalım bizde de belki işe yarar.hadi bakalım kolay gelsin hepimize

böyle şeylerin hiç benim başıma geleceğini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…