Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

sen buralarda oyalanma canım bi doktorunla görüş ..eğer cok rahatsızsan bu durumdan .ciddi bişey olabilir allah korusun

Merhaba herkeze bu hafta uğrayamadım pek.
Ama hepinize iyi akşamlar diliyorum...
Çok güzel bir hafta sonu dilekleriyyyle pazartesi görüşmek üzere.... öpüldünüzzzzz

canım adet gününde ya da bigün sonra test yapman daha sağlıklı olur.belirtilere bakarak ümitlenip de olmayınca insan daha kötü oluyo...

iyi akşamlar arkadaslar bende ılk kez kullancam bu hapı insallah ıyı sonuc alırım burdakı bıcok yazı bana umut oldu rabbım hepimize hayırlısını nasip etsın saglıklı bı sekilde bebislerimizi kucagımıza alırız ınsallaahhhh

cumartesi asılama oldu sonucu ne olacak bilemiyorum duanızı esirgemeyin zamanı gelince iyi yada kötü sonucu bildiririm inş..

arkadaşlar ben 4yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum 2düşüğüm var ve ikibuçuk yıldır hamile kalamıyorum prolaktin sorunum var 2aydır düşürmüştük ama bu ay yine 40 çıktı şimdi dr bana serephone verdi bide dostinexs bu ilaçlar bir arada kullanılırmı kullanan oldumu başka bir dr sakın kullanma diyo ne yapacağımı şaşırdım lütfen cevap verin şimdiden teşekkürler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :26:

Bende baya ümitlendim cnm senin gibi. İnşallah Rabbim fazla bekletmeden verir bebişlerimiziiii

cumartesi asılama oldu sonucu ne olacak bilemiyorum duanızı esirgemeyin zamanı gelince iyi yada kötü sonucu bildiririm inş..

dualarımız seninle cnm

hapları birlikte kullanananı duymadım cnm ama zaten yararlı olmasa doktor verirmiydi dimi inşallah bu sefer tutarrr... sen iyi düşün iyi olsun

yarın adet gunum ılaca baslıcam adetımın 5.gunu hayırlısı olur ınsallah ve burda paylasırız ıyı haberlerımızı

merhaba..prolaktin düşürücü ilaçları hamile kalana kadar istediğin ilaçla kullanabiliyosun..sadece hamile kaldığını hissettiğin ilk zamanlarda yani hamilelik başlangıcında ilacı bırakman gerekiyor..benimde prolaktinim 60 larda idi..hala ilaç kullanıyorum..hem klomen içiyorum hem gynodel..
benim içtiğim gynodel dostınex gibi prolaktin düşürücü bi ilaç..bende ilk başta 1 ay dostınex içtim sonra kendi isteğimle gynodel e geçtim..çünkü gynodel dostınex e oranla daha çok hamilede denenmiş ve zararının olmadığı anlaşılmış bi ilaç..dostınex daha az hamilede denenmiş ve prospektüsünde de zaten hamilelerle ilgili kısımda ciddi uyarılar var..o yüzden ben gynodel içiyorum..

herkezeeee günaydınnnnnnnn

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ben 3 yıllık evliyim hiç korunmadık ama gebe kalamadım. bende serophene kullanıyorum bu 2.ayım.ilk ay sonuç alamadım inş bu ay alırım.Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısından

Herkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım

sağlık olsun.her ay bu hayal kırıklığını yaşıyorum.tam hamileyim diyorum birde bakıyorum adet olmuşum

kızlar bugün adet tarihimdi.test yaptm 2.çizgi silik bi şekilde çıktı.güvenebilirmiyim acaba ya:18:

kızlar bugün adet tarihimdi.test yaptm 2.çizgi silik bi şekilde çıktı.güvenebilirmiyim acaba ya:18:

Canım evet hadi inşallah..............benimde adet günümde öyle çıkmıştı...çok ama çok sevindim...bana cevap yaz muhakkak..yardımcı olurum sana...

Canım evet hadi inşallah..............benimde adet günümde öyle çıkmıştı...çok ama çok sevindim...bana cevap yaz muhakkak..yardımcı olurum sana...

sağol canım.bende senin hamileliğine çok sevinmiştmcanım ben de kasıklarımda batmalar hissettim.yinede ümitsiz ümitsiz test yaptm.silik çizgi çıkınca emin olamadım.bende silik çizgi çıksa bile doğru diye duymuştm.ama yinede insan bi anda emin olamıyo.yarın kan testi yaptırcam inşallah.çok farklı bi duygu ya.insan ne hissedeceğini bilemiyo

bende bu ay başlayacağım bu ilaca
adet olmayı bekliyorum
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…