Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

meraba arkadaşlar yeni geldim aranıza ben...ben de bu ay hatta bugün serophene ' ye başladım...adetin 5.günü günde bir tane 5 gün kullan dedi.birbuçuk yıllık ewliyiz ve 6 aydır bebiş düşünüyoruz...bakalım hayırlısı ama ben çok stres oluyorum arkadaşlar ya siz de öylemisiniz? stres yapınca daha da zorlaşıyor olması diyorlar ama elimde değil adet tarihin yaklaştıkça ben hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum hem de stres yapıyorum ...adet olunca da oturuo ağlıyorum..ama Rabbimizden hayırlısı inş...dua ile...

ay maşallah ya ne kadar mutlu olmuşlardır ... ewet böyle ümit verici şeyler paylaşmak çok güzel..teşekkürler...Rabbim hepimizin istediklerinizhayırlsıyla nasibetsin inş...:79: :81:

ya ben de ilk defa bu ay hatta bugün başladım kullanmaya günde bir tane kullanıyorum hapı...bakalım hayırlısı inş..olur ...dua edelim arkadaşlar birbirimize inş...:90:

aynı şeyleri bende yaşıyorum 3 yıldırgeçen sene de kullandım serophene ama sonuç alamdım.bu yıl da 2 aydır kullanıyorum.geçenlerde doktora gittim 1 tane yumurtam var.salı günü tekrar gidicem çatlamış mı diye bakacak.hayırlısı bakalım.evet stres düşmanı dedi doktor.bende eşimin işi gereği çok stresliyim ister istemez gebe kalmamaya engel oluyo

ay maşallah ya ne kadar mutlu olmuşlardır ... ewet böyle ümit verici şeyler paylaşmak çok güzel..teşekkürler...Rabbim hepimizin istediklerinizhayırlsıyla nasibetsin inş...:79: :81:

evet çok mutlulardı allahım o mutluluğu bizede tattırsın...amiiin

herkese slm dicem ama kimseler uğramıyo bu sayfaya neyse ben yine de paylaşayım.dün kontrole gittim yumurta çatlamışprogesteron tahlili istedi doktor birde onda bakalım dedi ve sonuç 33.22 çıktı.sonuç çok güzel dedi.bakalım ayın 5 inde adet olmam lazım inş olmam:26:haberdar ederim sizleri

ayın 8 inde asılama oldum ve sonuc.... tutmadı ...doktor ikinizde gayet iyisiniz demişti ümitvar olduk ama tutmadı .. üzülmedim desem yalan olur üzüldüm ama biliyorumki mevlam hakkımızda en hayırlısını verecektir bizim için bu konuda sabretmek cok zor 4 yılı astık bile bakalım kısmetimizde anne olmak varmı yokmu???

GÜNAYDINNN

NOT : Peygamberimiz demiş bebeğinizin güzel olmasını isterseniz bolca ayva yeyin....

hamile kalmak için destekleyici bir bitki çayı tavsiye ediyor. Hamile kalmak için bitkisel destekleyici çay tarifi şöyle:

Hamile Kalmak İçin Bitki Çayı
Malzemeler:
-5 gr aslanpençesi
-5 gr civanperçemi
-5 gr çobançantası
Ahmet Maranki hamile kalmak için bitki çayı tarifi: Yarım litre kaynar suyun içine 3 bitkimizi atıyoruz (aslanpençesi, civanperçemi ve çobançantasını beraberce). 1-2 dakika daha kaynatıp altını söndürüyoruz. 20 dakika kadar demlenmeye …

merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.antalyada ali fuat beye gidiyorum artık.benimde yumurtalık tembelliğim varmış.6 aydır korunmuyoruz ve bi sonuç alamadık.banada serophene verdi.adetin 5.günü başlıcaksın günde 2 tane diye yazmış reçeteye ve 12.günüde bana gelceksin dedi ama benim kafama takılan bşy var.hap 10 tane 5 günde bitecek o zaman ben 2 gün beklşcem mi öle?bide ilaç kullanırken ilişki yasakmı?ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım.lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun.bu ilaç gerçekten işe yarıyormu onuda bilmiyorum ama inşallah tüm arkadaşlar alırız bebişlerimizi bu yıl kucağımıza..:))

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.. bu ilaç yumurta büyütmek için yani ilaç kullanırken ilişkide herhangi bi yasak yok yalnız catlatma iğnesi oldugunda doktorun su günler yasak su günler yapılacak der zaten ..12. gün gel diyosa bu o zaman yumurtalarının büyüme ihtimali oldugunu gösterir sen sadece süreci takip et aksatma yeter .. hayırlısı olsun..

Üçüncü doktor kontrolümede bu sabah gitmiş bulunmaktayım. Özel Altınova hastanesinde görev yapan Sami Kemik... İlk doğumunu malesefki devlet'e bağlı doğum evinde yapmış biri olarak, özel hastanenenin farkını iyi bilenlerdenim. Muayene parası olarak her gidişte 30 tl bayıldığımız için her yer ter temiz. Az sıra var. Doktorlar güler yüzlü ve ilgili. Özelliklede sami bey çok şeker. Doktorumu sevdim. İçim ısındı. İnşallah hamilelik dönemlerimde de ona gidip doğumumu orada yapmak istiyorum. Özel olmasının maddi bir getirisi olsa önemli olan bana nasıl davranacakları değil mi !!! Serophene hapını yeniden önerdi ve ayın 17 veya 18 de gel dedi.

hayırlısı olur ınsallh hakkımızda tum ısteyenler bebıslernı alırlar kucaklarına ınsallah...bısey sorcam ben ağrıdan katılıyorum aranıza malum burda dogru durust doktor olmadıgı ıcın erzuruma özel doktora gıttım benım doktorumda serophen verdı ama baska bısı vermedı ve tekrar cagırmadıda burda okuyorum cogunu doktoru tekrar cagırmıs takıbe almıs felan acaba uzak oldugum ıcınnmı cagırmadı takıbe almadı aklıma takıldı..

merhaba arkadaslar uzun suredır takıpdeyım fakat yazmamısdım islemekk guzeldı :) adet duzensızlıgım var benımde evlendıkden sonra oldu 2ay olmuyodm 3.ay oluyodm bazen 4ay olmuyodum böyle gıdıyodu aslında cahıllık gitdigimde doktora duzenleyıcı sökdurucu verıp yolluyolardı enson bebıs dusunmeye basladık özel bı hastaneye gıtdım doktorum sol yumurtalıgımın az calıstıgını söyledı ilk ay adet sökturucu verdı takıbe aldı 2,ay yenıden olmadım sökturucu verdı onu kullandım adetn 3.gunu gıtdım sonrasında bana serophene bu ılacı verdı kullanmaya basladım gunde bırtane ıctım bıtdıkden 3gun sonra cagrdı bakdı halaa yeternce buyumemıs 13mm dedı yanls hatrlamıyosam 21olmalıymıs bu hafta sık ılıskı önerıyorum dedı adet olursan 3.gun gel olmassan bı hafta sonrası gel dedı sımdı adetmm gecdı gene olmadım :S:S:Sayın 18ınde göruncem karnm agrıyo belım agrıyo bacaklarıma vuruyo agrısı ama olmadmm sanrm bu sefer dozunu artırcak hapın ama içimden gecen INŞALLAH bebişimm vardr ondan olmuyorumdr hasta bıuay dıyo :))

mrb ben de cuma gunu seropheneye baslıyorum gunde 1 tane 5 gun ic dedi bana da. bu 5 hap bittikten hemen sonra mı gideceğim diye merak ediyordum cunku 3 gun sonraya randevu yazmıs.
anladıgım kadarıyla sen de oyle gitmişsi demek ki gercekten 3 gun sonra gidiliyor icim rahatladı. peki iğne olayı neye gore oluyor?umarım igne vurulmam ,korkuyorum

Benim yumurtamın kaltesine bakıldı.gayet iyi çıktı.sonra herhangi bir tembelliğin olmadığını da söyledi doktor.eşimin de herhangi bir sorunu yok.adetim düzenli ama yine de doktor bana serophene verdi.3 gun boyunca ıcmemın yeterli olacağını söyledi.inşallah bu kez olur.

serophene bitti cuma kontrol var allahım hayırlısı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…