Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

mrb bende sami beye gidiyorum sizin tedavi asaması nasıl geciyor

hiç umidim yoktu ama yumurtam buyumuş, haftaya çarşamba kontrole gideceğim.endişeliyim. umarım bu sefer olur ve hamile kalırım ,yumoşlar boşa gitmez..

hiç umidim yoktu ama yumurtam buyumuş, haftaya çarşamba kontrole gideceğim.endişeliyim. umarım bu sefer olur ve hamile kalırım ,yumoşlar boşa gitmez..

haftaya tekrar neden çağırdı ki bende gecen hafta kontrole gittim 12.günü ama bir tane yumurtan var dedi 14 mm imis isimize yaramaz dedi diğer ay adet oldugunda gel dedi cok üzüldüm ama baktığımda herkesinkide oyle yanı benimki normal gibi hemde günde bir tane vermisti seninkinin boyutu ne kadardı

beni önce geçen hafta cuma çağırmıştı ,18 mm olmasını bekliyomuş ama 10 mm ymiş yumurtam.
"salı gunu tekrar bakalım belki ilaca gec cevap verir" dedi. ama benim umidim yoktu. salı gunu baktırdım gercekten de yumurta buyumuş."geç oldu ama oldu" dedi.cok mutlu oldum ama bakalım tutacak mı. ben de gunde bir tane aldım 5 gun.
belki senin de geç buyumustur?
haftaya da çatlamış mı diye bakmaya çagırdı.

ne güzel senin doktorun tekrar tekrar kontrole cagırmıs ins. hamile kalırsın belki benimki de gec büyümüstür tekrar cağırması lazımdı ama ilgilenmedi rabbim bizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin inş en kısa zamanda

bence siz yine de denemelere devam edin ama inşallah hepimiz için hayırlısı..

doktorun sayesinde cok ümitsizim her ay yine az da olsa yumurta olustuguna dair belirtiler hissediyordum umudum vardı bu ay o da kalmadı psikolojimi bozdu bir ay daha kullan olmazsa tüp bebek uzmanına yönlendirecegim dedi oysa horman degerlerim normal esimin de degerleri normal hemen basından atıyor iki ay ilaç vermekle allahım öyle doktorlara muhtac etmeden nasip eder insalah hepimize

ya ikiniz de normalseniz neden hemen tup bebege gecmekten bahsediyor, doktorunu değiştirsene canım ya. benim de cok cabuk moralim bozuluyor ,karamsarlaşıyorum .bu bizim pko hastalarının özelliği. kolay karamsarlaşıyoruz. o da olumsuz etkiliyor bizi. en son kontrolunden kac gun gecti? başka bir doktora gidip gostersene yumurtanı. sana dedim ya benim gec cevap vermiş ilaca. önce buyumemişti sadece 10 mm ydi.
bir de geçen ay ben ilaç tedavisine başlamadan once inciri kaynatıp suyunu içmiştim o zaman kediliğinden yumurtam oluştu. incirden mi bilmiyorum..yine de bence sen de dene.
hamile kalamadım tabi cunku yumurtanın hangi gun oluştugunu tahmin edemedim, gününü kaçırdık heralde. adet sokturucu ilaç almaya gitmiştim doktora "senin yumurtan var ve çatlamış, biraz bekle" demişti. 2 hafta sonra adet oldum maalesef. ama en azından yumurtam oluşmuş ,1 yıl üstüne. kendiliğinden. 3 kilo kadar da vermiştim onun etkisi de olabilir.
bu ay da ilaca başladım işte inşallah çabucak hamile kalırız çok zor bir süreç..
sen bence biran önce doktorunu değiştir,moralini bozuyor bu senin.

Son düzenleme:
sagol canım ya iyi düsünclerin için bir de bana sen pko lu degilsin dedi adet düzensizligim vardi bekarlıgımdan beri o zaman gittiğim doktor pko var demisti bi yıl diane 35 kullandım ama düzelmedi simdi 1 yılık evliyim yine doktora gittim ama bu baska bir doktordu adet düzensizliği icin hormon değerlerime baktılar prolaktin yüksek çıkmisti 2.5 ay dostinex kullandım çok sukur düstü zaten çok da yüksek degildi adetin 3.günü horman değerlerime baktılar herseyin normal olduğunu esimin de değerlerinin normal olduğunu artık ilaçsız hayatına devamet dedi bende çoçuk istiyoruz deyince klomen verdi ve kullan adet olursan diğer ay gel dedi takibe almayacak misiniz mi dedim hayır oluruna bırakıyoruz olmazsa tüp bebek uzmanımızdan randevü alalım dedi rahim filmi ve diger tetkkler için doktorun bu tavrından dolayı değistirdim simdi ki doktor da onun gibi cikti üstelik gittiğim doktorlar hep özel nasıl özel dr larsa anlamadım isin kötü tarafı burda gurbetteyim onun zorluğunu çekiyorum allahım doktorlara muhtac etmeden nasip eder insallah hepimize

konrolüm üstünden 11 gün geçti ilaci günde bir tane verdi hani dese diğer ay ikiye çıkarırız sansımız artar diye veya yumurta istediğim boyutta değil diye direk hani yumurta mı var ki dedi olusmamıs dedi belki 10 mm lik bir kac tane yumurta vardı söylemedi 14 mm lik yumurtayi beğenmedi adetin 12.günü isimize yaramaz dedi ya ay nasıl üzülmüstüm doktordan geldikten sonra incir kürüne basladım simdi onu içiyorum ins faydası olur rabbim herkese de bize de sifalar versin

evet eger orda tup bebek merkezi varsa direk oraya yonlendireceklerdir tabi ozel hastaneler sadece para tuzagı. saglık bakanı da ozel hastaneleri hiç denetlemiyor ,doktorları ozel hastanelerde calısmaya yonlendiriyor.
gurbetteyim diye uzulme belki boylesi daha iyidir. obur turlu ailesi ona hamile kalsın diye baskı yapanlar da var.
14 mm de fena değilmiş yani belli olmaz belki hamile kalırsın.
1 yıl çok da geç değil denemek için. başka şeyler duşunmeye çalış cocuksuz gunlerinin de kıymetini bil, ben şimdi diyorum ki hemen hamile kalsaydım da eşimle yalnız vakit geciremeyecektim. birbirimize daha iyi alıştık Allah herşeyin hayırlısını bilir.

sagol iyi dileklerin için zaten bu ay doktora gitmeyi düsünmüyorum oluruna bırakacagım kısmet hersey zaten iki ay sonra memlekete gideceğim gerekirse orda muayene olurum

slm doktora gittin mi yumosun çatlamis mi ins. catlar da hayırlısı ile hamile kalısın bende adet olmayı bekliyorum güzel haberlerini bekliyorum canım:79::79::80::81::86::87:

sağol canım
bugun gittim evet çatlamış.. o kadar stresim birikmiş ki doktordan çıkınca ağladım.çünkü benden 1 sene sonra evlenen en yakın arkadaşımın hamile olduğunu ve üzülmeyeyim diye benden gizlediğini öğrendim. sevindim ama doktor "%30 şansın var yine de çok heveslenme.12 gün bekliycez" dedi. mayısın 2 sinde falan ya adet olucam, ya da... inşallah ikimizin de olur canm sağol

kısmet insallah rabbim bizim ve tüm herkesin emeklerini umutlarını bosa cıkarmaz cok sevindim yumosun catlamasına kendiliğinden mi catladı neden yüzde 30 sans verdi ki umarım en kısa zamanda hamile oluruz üzülme ama moralini yüksek tut

herşey olunda giden birinin bile hamile kalma şansı %30 muş. herşey etkileyebiliyormuş. spermin durumu yumurtanın durumu.. yani sevinemiyorum bile. nasıl geçecek gunler bilmem.
seni reglin nezaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…