Üçüncü doktor kontrolümede bu sabah gitmiş bulunmaktayım.Özel Altınova hastanesinde görev yapan Sami Kemik... İlk doğumunu malesefki devlet'e bağlı doğum evinde yapmış biri olarak, özel hastanenenin farkını iyi bilenlerdenim. Muayene parası olarak her gidişte 30 tl bayıldığımız için her yer ter temiz. Az sıra var. Doktorlar güler yüzlü ve ilgili. Özelliklede sami bey çok şeker. Doktorumu sevdim. İçim ısındı. İnşallah hamilelik dönemlerimde de ona gidip doğumumu orada yapmak istiyorum. Özel olmasının maddi bir getirisi olsa önemli olan bana nasıl davranacakları değil mi !!! Serophene hapını yeniden önerdi ve ayın 17 veya 18 de gel dedi.
serophene bitti cuma kontrol var allahım hayırlısı..
hiç umidim yoktu ama yumurtam buyumuş, haftaya çarşamba kontrole gideceğim.endişeliyim. umarım bu sefer olur ve hamile kalırım ,yumoşlar boşa gitmez..
haftaya tekrar neden çağırdı ki bende gecen hafta kontrole gittim 12.günü ama bir tane yumurtan var dedi 14 mm imis isimize yaramaz dedi diğer ay adet oldugunda gel dedi cok üzüldüm ama baktığımda herkesinkide oyle yanı benimki normal gibi hemde günde bir tane vermisti seninkinin boyutu ne kadardı
ya ikiniz de normalseniz neden hemen tup bebege gecmekten bahsediyor, doktorunu değiştirsene canım ya. benim de cok cabuk moralim bozuluyor ,karamsarlaşıyorum .bu bizim pko hastalarının özelliği. kolay karamsarlaşıyoruz. o da olumsuz etkiliyor bizi. en son kontrolunden kac gun gecti? başka bir doktora gidip gostersene yumurtanı. sana dedim ya benim gec cevap vermiş ilaca. önce buyumemişti sadece 10 mm ydi.doktorun sayesinde cok ümitsizim her ay yine az da olsa yumurta olustuguna dair belirtiler hissediyordum umudum vardı bu ay o da kalmadı psikolojimi bozdu bir ay daha kullan olmazsa tüp bebek uzmanına yönlendirecegim dedi oysa horman degerlerim normal esimin de degerleri normal hemen basından atıyor iki ay ilaç vermekle allahım öyle doktorlara muhtac etmeden nasip eder insalah hepimize
mrb bende sami beye gidiyorum sizin tedavi asaması nasıl geciyor
evet daha iyi olur..inşallah
slm doktora gittin mi yumosun çatlamis mi ins. catlar da hayırlısı ile hamile kalısın bende adet olmayı bekliyorum güzel haberlerini bekliyorum canım:79::79::80::81::86::87:
herşey olunda giden birinin bile hamile kalma şansı %30 muş. herşey etkileyebiliyormuş. spermin durumu yumurtanın durumu.. yani sevinemiyorum bile. nasıl geçecek gunler bilmem.kısmet insallah rabbim bizim ve tüm herkesin emeklerini umutlarını bosa cıkarmaz cok sevindim yumosun catlamasına kendiliğinden mi catladı neden yüzde 30 sans verdi ki umarım en kısa zamanda hamile oluruz üzülme ama moralini yüksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?