ben gecen ay 23 martta olmustum pkolu değilsin diyor dr lar ama pek de düzenli gelmiyor geçen ay 35 gün sonra olmustum simdi 30. gün onun için hemde doktorun dediklerini düsünüce hamile olmadığımı hissediyorum bakalım ne zaman bizde hamileyiz diyeceğiz canım
evet ben de oyle kullandım . ama herşey yolunda gitse bile hemen çocuk olmayabilir bu normal insanlarda da boyle. hemen olur diye şartlandırma kendini. once yumurtaların buyumus mu diye bakacak. sonra çatlamış mı diye bakacak.. şimdi benim adetime 9 gun var. hamile miyim değil miyim gorecegim.. inşallah hamileyimdir. ben de senin gibi bir boş gebelik yaşadım ve 1 yıldır korunmadım. inşallah senin de olur.merhaba
bende dün doktora gittim 2 senedir istiyoruz bir düşüğüm var üzerinden 9 ay geçti olmaması içinde hiç bir neden yok ben tedavi isteyince doktor serophen verdi adetinin 5. gününden itibaren 5 gün birer tane içeceksin mayısın 2 sinde kontrole gel dedi. bu hapı kullandığı ay hamile kalan var mı? ve sizede böyle mi kullanmanızı söylediler.
evet ben de oyle kullandım . ama herşey yolunda gitse bile hemen çocuk olmayabilir bu normal insanlarda da boyle. hemen olur diye şartlandırma kendini. once yumurtaların buyumus mu diye bakacak. sonra çatlamış mı diye bakacak.. şimdi benim adetime 9 gun var. hamile miyim değil miyim gorecegim.. inşallah hamileyimdir. ben de senin gibi bir boş gebelik yaşadım ve 1 yıldır korunmadım. inşallah senin de olur.
benim de henuz ilk kullanışım.inş. hamilesindir cnm. senin kaçıncı kullanışındı? yumurtan ne kadar büyümüştü? Benim boş gebelik değildi 2 aylıkken düşük yaptım. tedavi olunca hemen olmayacağını tahmin ediyorum ama meraktan sordum.
merhaba
bende dün doktora gittim 2 senedir istiyoruz bir düşüğüm var üzerinden 9 ay geçti olmaması içinde hiç bir neden yok ben tedavi isteyince doktor serophen verdi adetinin 5. gününden itibaren 5 gün birer tane içeceksin mayısın 2 sinde kontrole gel dedi. bu hapı kullandığı ay hamile kalan var mı? ve sizede böyle mi kullanmanızı söylediler.
serophene hamile kalman için adetden sonra yardımcı ilaçtır...
doğru adetin 5.günü başlayıp dr.tedaviye göre 5 gün günde 1,2 yada 3 kez kullanmayı tavsiye ediyorlar... bende yarın adetimin 5. günü 5 gün sabah+akşam kullanıcam... 2 mayısda kontrol.. bu ilaç tedavinin ilk adımı olan ilaçtır.. hamile kalmak için yardımcı bir ilaçtır.. kullanınca hamile kalırsın kalmazsın diye bir durum söz konusu değil... benim tedavim yumurtlama takibi bu 3.kez denememiz.. 1.de çatlatamadık. 1 ay ara verdik. 2.kez denememizde yumurtam çatlamıştı.. ama tutmadı adet gördüm... bu 3.kez denememiz... süreçleri zamanla yazıcam...
canım yardımcı ilaç olduğunu biliyorum sadece ilk ayda hamile kalmasına yardımcı olan var mı onu merak ettim. herkesin bünyesi farlı zaten klomenle gonaphene duymuştum bunu duymamıştım doktor bunu verince merak ettim. doktor dedi zaten hiç bir sorun olmamasına rağmen aşılamaya kadar gidebilir diye.
hangi ilacı kullanırsan kullan herşey yolunda gitse bile bebek olmayabiliyor ,bu tamamen nasip meselesi. herşey normal olsa ,hiçbir sorun olmasa bile ;bir ay içinde bir çiftin bebek sahibi olma olasılığı yüzde 30 dur.
ilacın amacı sadece yumurtayı büyütmek. gerisi Allah'a kalmış..
benim bu ay serophene ile yumurtam buyudu ve kendiliğinden çatladı ama gerisi nasip işte..
kızlar ben ilacı günde 2 defa içiyordum :26:doktorum yanlışmı yazdı acaba ..adetin 5. günü başladım dün bitti perşembe günü muayneye gidecem( adetin 12. günü oluyor) siz kaçıncı günü gitmiştiniz kontrole
inş o yüzde 30luk kısmı tutturmuşsundur da bebeğin seninledir... bat ne zaman?
sağol canım inşallah... 6 gunum kaldı
hayır soylemedi.21 cm oldgunu soyledi sadece. önce cevap vermedi vucudum ilaca,randevuya cagırdıgı gun buyumemişti bikaç gun sonra gel yine bakalım dedi. bikaç gun sonra buyudu yumurta o kadar sevindim ki.. ama yumurtanın olmasıyla bitmiyor iş işte..az kalmış doktor kaç yumurtan olduğunu söylemiş miydi?
hayır soylemedi.21 cm oldgunu soyledi sadece. önce cevap vermedi vucudum ilaca,randevuya cagırdıgı gun buyumemişti bikaç gun sonra gel yine bakalım dedi. bikaç gun sonra buyudu yumurta o kadar sevindim ki.. ama yumurtanın olmasıyla bitmiyor iş işte..
6 gun sonra kesilmeyi bekleyen kurbanlık koyun gibi hissediyorum üfff çok gerginim
kızlar ben ilacı günde 2 defa içiyordum :26:doktorum yanlışmı yazdı acaba ..adetin 5. günü başladım dün bitti perşembe günü muayneye gidecem( adetin 12. günü oluyor) siz kaçıncı günü gitmiştiniz kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?