Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

ben gecen ay 23 martta olmustum pkolu değilsin diyor dr lar ama pek de düzenli gelmiyor geçen ay 35 gün sonra olmustum simdi 30. gün onun için hemde doktorun dediklerini düsünüce hamile olmadığımı hissediyorum bakalım ne zaman bizde hamileyiz diyeceğiz canım

pko lu değilsen işin daha kolay bence
hamileyiz deriz en yakın zamanda inşallah ya heyecandan karnım ağrıyor düşündükçe..bikaç gün foruma girmesem mi aklımdan atsam şu düşünceleri..off

Son düzenleme:
merhaba
bende dün doktora gittim 2 senedir istiyoruz bir düşüğüm var üzerinden 9 ay geçti olmaması içinde hiç bir neden yok ben tedavi isteyince doktor serophen verdi adetinin 5. gününden itibaren 5 gün birer tane içeceksin mayısın 2 sinde kontrole gel dedi. bu hapı kullandığı ay hamile kalan var mı? ve sizede böyle mi kullanmanızı söylediler.

evet ben de oyle kullandım . ama herşey yolunda gitse bile hemen çocuk olmayabilir bu normal insanlarda da boyle. hemen olur diye şartlandırma kendini. once yumurtaların buyumus mu diye bakacak. sonra çatlamış mı diye bakacak.. şimdi benim adetime 9 gun var. hamile miyim değil miyim gorecegim.. inşallah hamileyimdir. ben de senin gibi bir boş gebelik yaşadım ve 1 yıldır korunmadım. inşallah senin de olur.

inş. hamilesindir cnm. senin kaçıncı kullanışındı? yumurtan ne kadar büyümüştü? Benim boş gebelik değildi 2 aylıkken düşük yaptım. tedavi olunca hemen olmayacağını tahmin ediyorum ama meraktan sordum.

benim de henuz ilk kullanışım.
ilacı kullandım. cagırdıgı zamanda gittim, yumurtan istediğim gibi buyumemiş dedi 10 cm ymiş..ama vucudun ilaca gec cevap verebilir,4 gun sonra gel bakalım dedi.
tekrar gittiğimde 21 cm olmuş, tamam oldu artık dedi. çok sevindim. ilişki gunlerini soyledi.
sonra da çatlıycak mı diye endişelerim başladı..
sonraki randevuya gittim.
tamam çatlamış dedi. geriye kalan beklemek..
kısaca tedavi olunca insan daha fazla stres yapıyor. umarım guzel sonuçlar alırız.. dediğim gibi 9 gunum kaldı.

doğru adetin 5.günü başlayıp dr.tedaviye göre 5 gün günde 1,2 yada 3 kez kullanmayı tavsiye ediyorlar... bende yarın adetimin 5. günü 5 gün sabah+akşam kullanıcam... 2 mayısda kontrol.. bu ilaç tedavinin ilk adımı olan ilaçtır.. hamile kalmak için yardımcı bir ilaçtır.. kullanınca hamile kalırsın kalmazsın diye bir durum söz konusu değil... benim tedavim yumurtlama takibi bu 3.kez denememiz.. 1.de çatlatamadık. 1 ay ara verdik. 2.kez denememizde yumurtam çatlamıştı.. ama tutmadı adet gördüm... bu 3.kez denememiz... süreçleri zamanla yazıcam...

kızlar ben ilacı günde 2 defa içiyordum :26:doktorum yanlışmı yazdı acaba ..adetin 5. günü başladım dün bitti perşembe günü muayneye gidecem( adetin 12. günü oluyor) siz kaçıncı günü gitmiştiniz kontrole

serophene hamile kalman için adetden sonra yardımcı ilaçtır...

canım yardımcı ilaç olduğunu biliyorum sadece ilk ayda hamile kalmasına yardımcı olan var mı onu merak ettim. herkesin bünyesi farlı zaten klomenle gonaphene duymuştum bunu duymamıştım doktor bunu verince merak ettim. doktor dedi zaten hiç bir sorun olmamasına rağmen aşılamaya kadar gidebilir diye.

inşallah bu sefer tutar..
ilaç en fazla 3 kere kullanılıyo diye biliyorum doğru mu?

hangi ilacı kullanırsan kullan herşey yolunda gitse bile bebek olmayabiliyor ,bu tamamen nasip meselesi. herşey normal olsa ,hiçbir sorun olmasa bile ;bir ay içinde bir çiftin bebek sahibi olma olasılığı yüzde 30 dur.
ilacın amacı sadece yumurtayı büyütmek. gerisi Allah'a kalmış..
benim bu ay serophene ile yumurtam buyudu ve kendiliğinden çatladı ama gerisi nasip işte..

inş o yüzde 30luk kısmı tutturmuşsundur da bebeğin seninledir... bat ne zaman?

herkesin kullandığı doz, miktar farklıdır.. yapısına, hormonlarına göre.
doktorun yanlış yazmaz endişelenme.

az kalmış doktor kaç yumurtan olduğunu söylemiş miydi?
hayır soylemedi.21 cm oldgunu soyledi sadece. önce cevap vermedi vucudum ilaca,randevuya cagırdıgı gun buyumemişti bikaç gun sonra gel yine bakalım dedi. bikaç gun sonra buyudu yumurta o kadar sevindim ki.. ama yumurtanın olmasıyla bitmiyor iş işte..
6 gun sonra kesilmeyi bekleyen kurbanlık koyun gibi hissediyorum üfff çok gerginim

tahmin edebiliyorum gerginliğini ama rabbim yazdıysa olacak. arkadaşım klomen kullandı doktor 2 yumurtan oldu demişte ondan sordum söyledi mi diye. oda 2 yumurtaya rağmen olmadı.

yanlıslık yoktur o doktorun kararına kalmıs birsey kimi dr günde bir defa dan baslıyor ay ay dozu arttırıyor kime dr direk iki taneden baslıyor

evet günü geldi maalesef ve umitlerim bir dahaki aya kaldı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…