- Konu Sahibi serpilce55
-
Perşembe günü olduğum 3.revizyon dan bugün itibariyle kurtuldum şükürler olsun ilgilenen arkadaşlara duyrulur:)1 saat önce sargılarımı aldırdım.Kulağımdan kıkırdak alındığı için kulağımın içi mor birde burnumun üst kısmı doldurulan yer yani aşırı mor ve şiş.İlk ameliyatımda masaj vermemişti doktor ama şimdi verdi üst kısımlara yanlara doğru masaj yapacakmışım ama kaç kez yapacağımı sormadımBurun ucum aynı duruyor oraya dokunmadı zaten bakalım başladı yine sabırla geçecek olan ayların bekleyişi.
canım umarım bu defa son olur ohhhhhhhhhhhhh çekersin....bence bu defa öyle olucak inanıyorum ben...bide doktorum bana da masaj vermişti günde 2-3 kez 2-3 dakika yap demişti ama doktoruna sor mutlaka...sen zaten sabırlı birisin yoksa bu akdar şeye katlanamazdın, şimdi son kez sabretmeye değmez mi, birazcık daha sabret..
Ee bu ne şimdi yeni albüm yapıp içerisine bugün ki resimleri atacaktım tıklıyorum "buraya yazmaya yetkili değilsiniz üyeliğiniz aktifleştirilmesi gerek"filan tarzı bir yazı çıkıyor dedim yeni albüm açmayayım var olana ekleyeyim resimleri yine aynı şey çıkıyor hayırdır kimlik kontrolümü var sitede kaçak biri mi girmiş:))
vayvay serpilce üçüncü ameliyatını da oldun demek,bu gidişle senin izinden gideceğim ben de:):)alçın çıktı..nasıl hissediyorsun beğendinmi şiş haliyle bile? o üstteki pürüzler çıkıntılar gitmişmi
:)Aman lütfen peşimden kimseyi istemiyorum canım ya kalın 1 ameliyatla:)Evet ne çıkıntı kalmış ne tümsek ne de çökmeler kocaman bir burunbugün ki resimleri koyacaktım ama eklenmiyo anlamadım.
canım ne demek zaten bu durumu yaşayan kişiler ancak birbirini anlayabilir,,, benim de revizyon gerekecek belki de ama şimdilik zaman göstericek her şeyi,,,sen moralini yüksek tut yeter, iyi düşün iyi olsun. bu arada resim yok, sitede resim yüklemekle ilgili bir problem vardır belki
kocamanlığı şişlikten değilmi yoksa şeklini beğendin,bu arada doktorunu özelden yazabilir misin bana?
yaaa canımm çok meraklardayımm, hemen ekle beni resimleri görmem lazııımmmm
:)Ekledim bakabilirsiniz.
serpilce şimdi baktım.çok ağır bir operasyon olduğu belli,baya bi işlem gördüğü belli,çok şiş ve mor burnun ama ne kadar düzeltmiş doktor gördün mü?çöküklerden oyuklardan iz yok,ben çok beğendim.doktorunu ille de söyle:)
:)Canımsın.Vallahi özellikle o çökük,çıkıklı resimleride koydumki anlaşılsın yapılan işlem diye.O kadar düzelme de olsun be tatlım kulaktan kıkırdağı feda ettik o çökükler için kulağımın ne suçu vardı:))Şaka bir yana inşallah bu son olur tabi şuan bir şey demek için çok erken çünkü zaten her alçı çıktığında benim burnum hep güzel oluyor ne zaman 2-3 ay geçiyor hep bir şeyler çıkıyordu umarım bu sefer olmaz.
Bir de 3. işlemden sonra bile hala birinin bana doktorunu illede söyle çok beğendim demesi hayal gibi vallahi hep okurdum birileri birilerine ayyy çok güzel olmuş tatlım doktorun kim diyordu imrenirdim şükür artık benim 3. de başarıyı yakalayan doktorumuda birileri merak etti:))))Hayatım bence bu kadar sayfadan sonra benim dr Prof olsa da kimse gitmez yahu:)))
öncelikle geçmiş olsun ama ben resimlerinizi göremiyorum..
Teşekkürler canım.Davet gönderdim kabul ettiğinde görebileceksin resimlerimi.Arkadaşlar birde sadece benim 3 işlemli 3 boyutlu burnuma bakmak için eklemesek:)Komplekse girdim lütfen sizlerde yapın birer albüm ben çok az kişinin albümünü görebildim vallahi arkadaş listemdeki arkadaşların.Bende bakayım ama(Zaten her ne olursa olsun beni sollayamazsınız 3 işlemli burnumla rahat olun ekleyebilirsiniz resimlerinizi:)
bak moralin düzelmiş, artık kendinle ilgili espriler yapabiliyorsunresimlere baktımda göz altı morluğu yok en azından. burnun üstündekini de boşwer yahu nazarlık olsunn bu haliyle olmuş gibi cnımm, umarım artık kurtulmuşsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?