serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Perşembe günü olduğum 3.revizyon dan bugün itibariyle kurtuldum şükürler olsun ilgilenen arkadaşlara duyrulur:)1 saat önce sargılarımı aldırdım.Kulağımdan kıkırdak alındığı için kulağımın içi mor birde burnumun üst kısmı doldurulan yer yani aşırı mor ve şiş.İlk ameliyatımda masaj vermemişti doktor ama şimdi verdi üst kısımlara yanlara doğru masaj yapacakmışım ama kaç kez yapacağımı sormadımBurun ucum aynı duruyor oraya dokunmadı zaten bakalım başladı yine sabırla geçecek olan ayların bekleyişi.

canım umarım bu defa son olur ohhhhhhhhhhhhh çekersin....bence bu defa öyle olucak inanıyorum ben...bide doktorum bana da masaj vermişti günde 2-3 kez 2-3 dakika yap demişti ama doktoruna sor mutlaka...sen zaten sabırlı birisin yoksa bu akdar şeye katlanamazdın, şimdi son kez sabretmeye değmez mi, birazcık daha sabret..

Canımsın benim.Çok teşekkür ediyorum ne kadar güzel yazmışsın insan gerçekten burada kelimelerle dahi olsa hiç tanımadığı birinden böylesine destek aldığında ne kadar mutlu oluyor.İşte gerçek manada güzellik ve kalp estetiği budur bence.Çok teşekkür ediyorum herşey için.Bu arada bugün alçıdan sonraki ilk resimlerimi koydum bakabilirsin canım aşırı şiş ve mor ama şükür diyorum sadece:)

Ee bu ne şimdi yeni albüm yapıp içerisine bugün ki resimleri atacaktım tıklıyorum "buraya yazmaya yetkili değilsiniz üyeliğiniz aktifleştirilmesi gerek"filan tarzı bir yazı çıkıyor dedim yeni albüm açmayayım var olana ekleyeyim resimleri yine aynı şey çıkıyor hayırdır kimlik kontrolümü var sitede kaçak biri mi girmiş:))

vayvay serpilce üçüncü ameliyatını da oldun demek,bu gidişle senin izinden gideceğim ben de:):)alçın çıktı..nasıl hissediyorsun beğendinmi şiş haliyle bile? o üstteki pürüzler çıkıntılar gitmişmi

:)Aman lütfen peşimden kimseyi istemiyorum canım ya kalın 1 ameliyatla:)Evet ne çıkıntı kalmış ne tümsek ne de çökmeler kocaman bir burunbugün ki resimleri koyacaktım ama eklenmiyo anlamadım.

:)Aman lütfen peşimden kimseyi istemiyorum canım ya kalın 1 ameliyatla:)Evet ne çıkıntı kalmış ne tümsek ne de çökmeler kocaman bir burunbugün ki resimleri koyacaktım ama eklenmiyo anlamadım.

kocamanlığı şişlikten değilmi yoksa şeklini beğendin,bu arada doktorunu özelden yazabilir misin bana?

canım ne demek zaten bu durumu yaşayan kişiler ancak birbirini anlayabilir,,, benim de revizyon gerekecek belki de ama şimdilik zaman göstericek her şeyi,,,sen moralini yüksek tut yeter, iyi düşün iyi olsun. bu arada resim yok, sitede resim yüklemekle ilgili bir problem vardır belki

Canım teşekkürler umarım revizyona gerek kalmaz ama kalırsa da ben hepinize moral veririm rahat olun 3 kez yaşamış biri olarak bayrak bende:))

Bu arada site yöneyiminden bir cevap istiyorum neden resim yükleyemiyorum yeni albüm açtım ne ona ne de eski albüme resimlerimi koyamıyorum "e postanıza gelen mesajı aktivite edin 12 saat içinde onaylanabilir....vs"bişeyler diyor yaa!!

kocamanlığı şişlikten değilmi yoksa şeklini beğendin,bu arada doktorunu özelden yazabilir misin bana?

Aşırı şiş tatlım özellikle kıkırdakla doldurduğu yerler,çöken kısımları tekrar doldurdu ya üst sırt kısmı şiş ve mor şu resimleri bi ekleyebilsem anlayacaksınız ama resim eklenmiyor((

Bu arada Samsunda oldum ben o nedenle tanımazsın canım benim doktorumu ama ille de söyle dersen söylerim tabiki.

Resim eklemeye çalışınca şu yazı çıkıyor:

"serpilce55, bu sayfaya giriş/yazma yetkiniz bulunmamaktadır.

Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 12 saat içinde onaylayacaktır."

Biri bana bunu açıklayabilir mi?

:)Canımsın.Vallahi özellikle o çökük,çıkıklı resimleride koydumki anlaşılsın yapılan işlem diye.O kadar düzelme de olsun be tatlım kulaktan kıkırdağı feda ettik o çökükler için kulağımın ne suçu vardı:))Şaka bir yana inşallah bu son olur tabi şuan bir şey demek için çok erken çünkü zaten her alçı çıktığında benim burnum hep güzel oluyor ne zaman 2-3 ay geçiyor hep bir şeyler çıkıyordu umarım bu sefer olmaz.

Bir de 3. işlemden sonra bile hala birinin bana doktorunu illede söyle çok beğendim demesi hayal gibi vallahi hep okurdum birileri birilerine ayyy çok güzel olmuş tatlım doktorun kim diyordu imrenirdim şükür artık benim 3. de başarıyı yakalayan doktorumuda birileri merak etti:))))Hayatım bence bu kadar sayfadan sonra benim dr Prof olsa da kimse gitmez yahu:)))

niye gitmesinler ki?samsun tabi biraz uzak o belki caydırıcı olabilir

öncelikle geçmiş olsun ama ben resimlerinizi göremiyorum..

Teşekkürler canım.Davet gönderdim kabul ettiğinde görebileceksin resimlerimi.Arkadaşlar birde sadece benim 3 işlemli 3 boyutlu burnuma bakmak için eklemesek:)Komplekse girdim lütfen sizlerde yapın birer albüm ben çok az kişinin albümünü görebildim vallahi arkadaş listemdeki arkadaşların.Bende bakayım ama(Zaten her ne olursa olsun beni sollayamazsınız 3 işlemli burnumla rahat olun ekleyebilirsiniz resimlerinizi:)

bak moralin düzelmiş, artık kendinle ilgili espriler yapabiliyorsun resimlere baktımda göz altı morluğu yok en azından. burnun üstündekini de boşwer yahu nazarlık olsunn bu haliyle olmuş gibi cnımm, umarım artık kurtulmuşsundur

:79::79:
Teşekkürler canım.Gerçekten moralim şu mor halimle bile geçen haftaya nazaran fazlasıyla iyi.Ameliyat stresi,sargıların ardından çıkacak olan şekil stresi derken geçen hafta boğuluyordum resmen hayatımın tüm noktası durmuş gibiydi,nerede olursam olayım aklımda hep ameliyat hele ki ya buda başarısız olursa kaygıları ile kendimi hiçbirşeye verememiştim.Şimdi çok rahatladım en azından morda olsa şiş de olsa bir şeyler yolunda görünüyor şükürler olsun.Neşem yerine geldi:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…