- Konu Sahibi serpilce55
-
Dilarayilmaz,Dents48,Nickmick,İnvolucre,Jivaluna ve manevi desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Dualarınız içinde Allah razı olsun çok sağolun arkadaşlar.
Evet şuan 1 saat oldu eve geleli.Şükürler olsun iyiyim.Sabah 10 gibi alındım ameliyata toplam 1 saat sürdü ayılmam filan yarım saat sürmüş operasyon.Narkoz beni fazla etkilemediği için çabuk ayılıp kendime geliyorum çok şükür.En önemli kısmı bundan sonra ama sanırım.Pazartesi günü sargılar açılacak 3. kez işlem görmüş zavallı burnum umarım normal olurda o da rahat eder bende
çooook geçmiş olsun cnm umarım istediğin buruna kavuşursun
serpilcim gecmiş olsun.inşaalah rahat huzurlu mutlu olursun bundan sonra.
Geçmiş olsun konuyu şimdi gördüm ben ameliyat olallı 1 yıl oldu be bnmde ufak cıkıntım var.ödem diye avuttum kendımı ama bildiğin kıkırdak.psikolojim bozuldugu ıcın dr a henuz gıtmedım konusmaya.Allah hepimize yardım etsin. İnşallah istediğine kavuşursun bu ameliyatta
serpilce geçmiş olsun canım, benim kuzenimin problemleri seninkinden bin beterdi, 5 kez ameliyat oldu en ünlü en pahalı doktorlara ama bir türlü yapamadılar. sonunda bir doktor kulağından ve tam yetmediği için ayağından kıkırdak alarak yaptı. üzerinden tam 1 sene geçti ve sonunda fıstık gibi bir burnu oldu 38 yaşında kız 25lik gösterir oldu ifadesi o kadar düzeldi güzelleşti. ancak kulaklarında ve ayağında soğuk havalarda ağrıları oldu ilk bir kaç ay. o yüzden kulaklarını iyi koru ağrı olmasın. çok geçmiş olsun tekrar inşallah fıstık gibi hatta fıstıklı lokum gibi olmustur burnun :)
Arkadaşlar sanırım forumda 3. operasyonunu geçirmiş bir tek ben varım.Yinede hiçkimsenin geçirmemesi ümidiyle ama benim gibi özellikle 3 operasyon geçirip kulağından kıkırdak alınan başka bir arkadaş varmı varsa en azından sonraki halini bildirirse şuan için bana çok büyük bir yardımı dokunmuş olacak.Çünkü burun sargıda şu an hadi ona alıştık bide kulak çıktı başıma kulaktan da olmayayım:))Gülüyorum çok gerginim çünkü gerçi araştırdım şükür kulağa hiçbir şekilde zararı yokmuş kıkırdak alınmasının ama yine de çok moral bozucu bir durum işte kulak sargılı burun sargılı bembeyaz görünüyorum şuan bulut gibi:))
çok geçmiş olsun 3. yü kime oldunuz inşallah herşey gönlünüze göre olur
geçmiş olsun canım, inş bu defa kurtulmuşsundur..
Çok teşekkürler canım.İnşallah bu son olur diye diye ameliyathanede uyumuşum zaten.Şu an 3 gündür evde tamponlarla boğuşuyorum yarın gidicem dr.tamponlar çıkınca rahatlarım biraz bir de kulak var okumuşsundur muhtemel.Oranında sargısı açılır galiba offf çok bunaldım...
Bir de bilgisi olan yazabilirmi kafama takılan birşey var.Mesela bende şuan sadece kıkırdakla çöken yerleri doldurdu törpü filan yapmadı sanırım.Bandajlar çıkınca yine şiş olurmu?Çünkü ilk ameliyatta tamam törpüledi şekil verdi ucuna filan derken şişlik ve morluk olmuştu.Ama şimdi sadece çöken kısımlara kıkırdak koydu morluk filan zaten yok.Çok merak ediyorum sargı çıkınca yine ilkindeki gibi kocaman mı olur yoksa daha az mı?
okudum canım kulakçıklarına da geçmiş olsunnbence biraz şişebilirsin çünkü kesi yapıldı yine. hem o kıkırdaklar kaynarkende şiş oluyormuş, benimki öyleymiş mesela.. ama ilk ameliyatın gibi olmaz sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?