serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Dilarayilmaz,Dents48,Nickmick,İnvolucre,Jivaluna ve manevi desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Dualarınız içinde Allah razı olsun çok sağolun arkadaşlar.

Evet şuan 1 saat oldu eve geleli.Şükürler olsun iyiyim.Sabah 10 gibi alındım ameliyata toplam 1 saat sürdü ayılmam filan yarım saat sürmüş operasyon.Narkoz beni fazla etkilemediği için çabuk ayılıp kendime geliyorum çok şükür.En önemli kısmı bundan sonra ama sanırım.Pazartesi günü sargılar açılacak 3. kez işlem görmüş zavallı burnum umarım normal olurda o da rahat eder bende

çooook geçmiş olsun cnm umarım istediğin buruna kavuşursun

çooook geçmiş olsun cnm umarım istediğin buruna kavuşursun

İnşallah inşallah bu kez Allahım bunu nasip eder arkadaşım biliyorsunuz az çok neler çektiğimi offf offf.
Bu arada merak edenler için kulağımdan kıkırdak alındı burundaki çöken yerleri o şekilde kapattı doktorum şimdi ilaç içicem bir ara uzun uzun anlatırım merak edenlere.Umarım hiçkimse 2. ve 3. operasyona gerek kalmaz herkese teşekkürler.

Geçmiş olsun konuyu şimdi gördüm ben ameliyat olallı 1 yıl oldu be bnmde ufak cıkıntım var.ödem diye avuttum kendımı ama bildiğin kıkırdak.psikolojim bozuldugu ıcın dr a henuz gıtmedım konusmaya.Allah hepimize yardım etsin. İnşallah istediğine kavuşursun bu ameliyatta

esterabim teşekkür ediyorum canım inşallah bu kez son olur.

lolita 1 yıla pek fazla ödem kalmıyormuş bende kendimi öyle avuttum 8 ay boyunca seni öyle iyi anlıyorum ki.Bir kişiden bile hani geçer sabredeceksin demesi bile çok mutlu edebiliyordu ama malesef kimse bunu diyemezdi çünkü 1 yıla kalan ödem zaten kimsenin anlamayacağı sadece kişinin kendi anlayabileceği hiç belirsiz bir şey olabilir koca bir kıkırdak tümseği ya da şiş bir kemik asla ödem olamazdı ben 8 ay boyunca hep geçer diye avuttum kendimi nitekim düne kadar.Şuan sargılar içerisinde tek duam bu son olması.Dün yine ameliyathane,yine narkoz ve yine hayal kurmalar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar sanırım forumda 3. operasyonunu geçirmiş bir tek ben varım.Yinede hiçkimsenin geçirmemesi ümidiyle ama benim gibi özellikle 3 operasyon geçirip kulağından kıkırdak alınan başka bir arkadaş varmı varsa en azından sonraki halini bildirirse şuan için bana çok büyük bir yardımı dokunmuş olacak.Çünkü burun sargıda şu an hadi ona alıştık bide kulak çıktı başıma kulaktan da olmayayım:))Gülüyorum çok gerginim çünkü gerçi araştırdım şükür kulağa hiçbir şekilde zararı yokmuş kıkırdak alınmasının ama yine de çok moral bozucu bir durum işte kulak sargılı burun sargılı bembeyaz görünüyorum şuan bulut gibi:))

serpilce geçmiş olsun canım, benim kuzenimin problemleri seninkinden bin beterdi, 5 kez ameliyat oldu en ünlü en pahalı doktorlara ama bir türlü yapamadılar. sonunda bir doktor kulağından ve tam yetmediği için ayağından kıkırdak alarak yaptı. üzerinden tam 1 sene geçti ve sonunda fıstık gibi bir burnu oldu 38 yaşında kız 25lik gösterir oldu ifadesi o kadar düzeldi güzelleşti. ancak kulaklarında ve ayağında soğuk havalarda ağrıları oldu ilk bir kaç ay. o yüzden kulaklarını iyi koru ağrı olmasın. çok geçmiş olsun tekrar inşallah fıstık gibi hatta fıstıklı lokum gibi olmustur burnun :)

Canımsın çok teşekkür ederim inan rahatladım resmen.Kulağında iz filan kalmadı değil mi?Arkasından mı alındı hala sargılı olduğu için hissedemiyorum bile kulağımı.Birde en korktuğum şey yine kıkırdağın erimesi.Kulak kıkırdağı erimiyormuş o nedenle dr ler genelde en son çare onu kullanıyormuş doğrumudur sizce bu duyduğum?

çok geçmiş olsun 3. yü kime oldunuz inşallah herşey gönlünüze göre olur

geçmiş olsun canım, inş bu defa kurtulmuşsundur..

Çok teşekkürler canım.İnşallah bu son olur diye diye ameliyathanede uyumuşum zaten.Şu an 3 gündür evde tamponlarla boğuşuyorum yarın gidicem dr.tamponlar çıkınca rahatlarım biraz bir de kulak var okumuşsundur muhtemel.Oranında sargısı açılır galiba offf çok bunaldım...

Bir de bilgisi olan yazabilirmi kafama takılan birşey var.Mesela bende şuan sadece kıkırdakla çöken yerleri doldurdu törpü filan yapmadı sanırım.Bandajlar çıkınca yine şiş olurmu?Çünkü ilk ameliyatta tamam törpüledi şekil verdi ucuna filan derken şişlik ve morluk olmuştu.Ama şimdi sadece çöken kısımlara kıkırdak koydu morluk filan zaten yok.Çok merak ediyorum sargı çıkınca yine ilkindeki gibi kocaman mı olur yoksa daha az mı?

okudum canım kulakçıklarına da geçmiş olsunn bence biraz şişebilirsin çünkü kesi yapıldı yine. hem o kıkırdaklar kaynarkende şiş oluyormuş, benimki öyleymiş mesela.. ama ilk ameliyatın gibi olmaz sanırım..

:)Sağol canım vallahi bende gülüyorum artık bir burun yaptırcaz diye kulaktanda olduk bu nasıl iştir diye:))Allahım sonu hayırlı olsunda ne yapayım artık.Neyse en azından tecrübeyle sabit artık kimse korkmasın 3. filan olursa kulaktan kıkırdak işleminde filan beni hatırlayın hiçbir şey olmuyo rahat olun ama yinede umarım herkes istediği buruna ilk operasyonunda kavuşur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…