serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

geçmiş olsun. umarım bu defa memnun kalırsınız. burnunuzun yandan fotoğrafını da koysanız anlamamız kolay olabilir sanki.

Canım evet tam dediğin gibi kemik açılması oldu üst tarafın törpüsü yanlardaki kemiklerin açılmasına neden oldu ve sağ taraftaki kemiğim sanki hiç törpülenmemiş gibi şiş duruyor ve kıkırdaki o çıkıntıda hala var ve ben haftaya Salı günü tekrar ameliyat oluyorum.1 ameliyat 1 revizyon dan sonra 2. ameliyat ve artık bunun son olması için tüm gücümle dua ediyorum umarım hiçkimsenin başına gelmez benden başka çok kötü bir psikoloji.

canım ilk doktorun kimdi

Arkadaşlar daha önce bazı konularda doktorumun ismini vermiştim aylar öncesinde ama o zamanlar sorun yoktu çok yeniydi ödemler vardır ve gayet beğeniyordum ama 8 ayın sonunda ödemler gitti ve burnumdaki tüm sorunlar ortaya çıktı.Bu aşamada doktor ismini vermeyi çok uygun görmüyorum haftaya Salı günü tekrar bir ameliyat olacağım herşey güzel olursa dr ismi veririm kötü bir durumda iken dr ismini vermek kötü anlamda deşifre olur o nedenle çünkü sorunun dr kaynaklı olmadığını düşündüğümden bu kadar opsiyonlu yaklaşıyorum olaya zaten 3 işlemden sonra mükemmel bir burun ortaya çıksa dahi dr ismini verdikten sonra herkes sıraya girip tüm Samsun o doktora gideceğini sanmıyorum burada benim yazılarımı aylardır takip eden birileri varsa:)))Haksızmıyım.Tek güzel şey böyle bir durumda ben kurtulmuş olacağım hepsi bu:)Lütfen sadece duaya ihtiyacım var(

Rüya; bu arada seni göremiyorum uzun zamandır nerelerdesin??Gittinmi doktoruna?Sende kemik açılmasından bahsediyordun umarım yoktur dediğin şey canım görüşmek üzere haber ver en kısa zamanda....

Beni yalnız bırakmayın((İyi birşeyler duymak istiyorum ya mesela 3. yü olmuş ve herşey düzelmiş birileri yazsın sürekli bu başlığa desteğe çok ihtiyacım var((

ayy canım ya kıyamam, moralini yüksek tut, iyileşme dönemin için bu lazım, biz buradan sana destek veririz elimizden geldikçe. umarım iyi geçer ameliyatın ve çok çok güzel bir sonuç alırsın..

ayy canım ya kıyamam, moralini yüksek tut, iyileşme dönemin için bu lazım, biz buradan sana destek veririz elimizden geldikçe. umarım iyi geçer ameliyatın ve çok çok güzel bir sonuç alırsın..

Canımm çok teşekkür ediyorum öyle karmakarışığım ki hayır elin olur,bacağın olur bir nebze dersinki aman ne yapayım olduğu kadar izde kalsa yan da dursa nasılsa kapalı bir yerde ama yüzünün ortasında bir değişiklik ve rast gelmemesi halinde tüm siman değişiyor off offff...

g.olsun umarım herşey iyi olur

İnşallah.Bir arkadaşım olumlu şeyler düşünürsen başına olumlu gelir olumsuz düşünürsen olumsuz dedi bende olumlu düşünmeye çırpınıyorum:))

Bu arada arkadaşlar kim arkadaşlık teklifi gönderse herkesi kabul ediyorum fakat dikkat ettim kimsenin burun albümü ya da resmi yok((Ben nedereyse tüm profillerimi koydum bende görmek istiyorum sizlerin resimlerini ama listemdeki birkaç kişinin albümü var lütfen en azından birkaç tane sizlerde koyun ki bende görebileyim please.

ileti sayım 100 olmadığı için özel mesaj yollayamıyormusum, bende de albüm yok çünkü daha ameliyat olmadım koca burnumu koysam ne yazar ki, forumda solotica lensli fotolarda bi resmim var anca :) sizinki de hani dert ettiğiniz gibi değil ben beğendim resmen..

:))Canım çok gülümsettin beni lütfen koca burnunda çok çirkin bişey yoksa sakın ellemeeeeee ayrıca resimlerde güzel çıkıyorum bütüne bakıldığı için sadece burnuma odaklandığımda inan bana çok kötü(

ben de sonuctan memnun kalmam diye çok düşünüyorum ama bi o kadar da istiyorum. doktoru değiştirip başka birinden fikir alsan? düzelmeyecek birsey yoktur eminim ki, olumlu olur inşallah sonucu..

Rüya; bu arada seni göremiyorum uzun zamandır nerelerdesin??Gittinmi doktoruna?Sende kemik açılmasından bahsediyordun umarım yoktur dediğin şey canım görüşmek üzere haber ver en kısa zamanda....

Maalesef canım gidemedim ve nisanın sonundan öncede gitmem mümkün görünmüyor, işler acayip yoğun ara ara bakıp çıktım nete ama inan sızıp kalıyorum kaç gündür o yüzden tam takip edemiyordum, demek karar verdin revizyona, hayırlısı olsun, inşallah bu sefer kurtulursun, bu arada evet benim doktorumda gönderdiğim resimlerden kemik açılmış olabilir tam anlayamadım demişti ben ilk o zaman duydum bu kemik açılması denen şeyi, nette arattım bulamıyorum, bu kemik açılması ne demek, neden olur, doktor hatasından mı yoksa kişinin kemik yapısından mı? kişinin kemik yapısındansa bir daha ameliyat olduğunda tekrar açılmaz mı bu kemik? :SSS kafam çorba oldu (( işin açıkcası ben de ümit ediyorum şişliktendir diye ama biliyorumki şişlikten değil, yani kişi aslında anlıyor birşeylerin ters gittiğini ( herşeyi çekerim ama o narkoz olayı varya beni fena tırstırıyor (

ben de sonuctan memnun kalmam diye çok düşünüyorum ama bi o kadar da istiyorum. doktoru değiştirip başka birinden fikir alsan? düzelmeyecek birsey yoktur eminim ki, olumlu olur inşallah sonucu..

Canım kesin bir sonuç istatiği asla olamaz bu tarz operasyonlarda.Yani memnun olan ve ya olmayan.Sonuçta şöyle düşünüyorum hiçbir doktor başarısız bir eser çıksın istemez sonucundaki işinden değil mi.Haa bende bir şansızlık var umarım son olur başka doktorlara da danıştım zaten olumsuz bir durumdan bahsedilmiyor şükür yani ufak bir düzeltme işlemi hepsi bu ama hiç sorun yaşamayanda var düzelmesi çok zorluk yaşayanlar da...Bu bir risk almak ama yinede çok rahatsız etmiyorsa elleme derim şahsi fikrimdir.

Vallahi pztsi tetkikler yapılacak salıda ameliyat olurum rüyacığım.Kemik açılması üst kemiğin törpüden sonra yanlardaki kemiklerin genişlemesi gibi birşey herkesde olabilirde olmayabilirdeymiş.Çok büyük sorun değil sadece yanlar hafif törpülenecek tekrar o kadar burnun ucuyla filan alakası yokmuş tatlım rahat ol o nedenle ben bir olayım gelişmeleri benden takip edersin şayet sende de varsa ama umarım sende yoktur geçici birşeydir.Hoşçakal.

İnşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde girer çıkarsın ameliyata ve sonunda burnun istediğin gibi olur. Evet senden takip ederim canım lütfen ameliyattan sonrada bol bol resim koy, ameliyat hakkında da bilgi verirsin artık, bu arada genel anesteziyle mi olacaksın lokal anesteziyle mi? Doktor hatası değil miymiş? Tek temennim geçici bişey olması ama insan az çok anlıyor neyin ne olduğunu o bakımdan benim hiç ümidim yok aslında. Şimdiden geçmiş olsun diyeyim sana, Allah yardımcın olsun.

önümüzdeki salı mıııı çok erken değil mi canm yaa.. neyse hayırlısı olsun inş bu defa kurtulursun bu sorunlardan...

merhaba ben geçen sene 21 ocakta ameliyat oldum...siz kime ameliyat oldunuz?benim daha 10 günlükken erkek arkadaşım görmedi sinemada ve dirseğiyle çok hızlı çarptı çok korktum ama kan akmadı bişey de olmadı daha sonra gerçkten çok incelemekten mi yoksa gerçkten mi çok ufak bi çıkıntı geldi gözüme ama doktra gittim kontorle bişey olmadığını söylediler..şuan tek sorunum burnumun içindee sıvı birikiyo ve tıkıyo burnumu onun dışında bir problemim yok..yardımcı olmak istedim..operasyon içinde allah yardımcınız olsun inşallah hallederler sizin de hoşunuza gider önemli olan sağlık problemimin olmaması...

umarım istedigin gibi olur senin için dua edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…