- Konu Sahibi serpilce55
-
((Yarın 3. ameliyatım için gün almaya gideceğim ne kötü bir psikolojideyim ya herşeyi albaştan yaşayacağım tamponlar,bandaj,sonrasındaki heyecan,oldumu olmadımı kaygıları üstelik bu seferkinde 10 kat daha fazlası....
sepilce anladığım kadarıyla kemik açılması gibi birşey olmuş, çok üzüldüm canım. bence tekrar aynı doktora yaptırma, adam 2 kez becerememiş, basit birşey de değil, 15 gün işinden gücünden olacaksın, bir sürü ağrı sızı. adam yaptığını bilir demekte haklısın ama başka bir doktor da bakınca ne olduğunu anlayabilir, bunun için eğitim alıyorlar neticede. başkasına revizyon yaptırmaktan ücretinden dolayı mı çekiniyorsun? canım bence imkanın varsa başkasına bi görün derim ben.. yani akıl vermek ne haddime ama bak bu sitede özel de olsa çok daha uygun doktorlardan da bahsediyorlar, bir araştırsan..
canım ilk doktorun kimdi
ayy canım ya kıyamam, moralini yüksek tut, iyileşme dönemin için bu lazım, biz buradan sana destek veririz elimizden geldikçe. umarım iyi geçer ameliyatın ve çok çok güzel bir sonuç alırsın..
g.olsun umarım herşey iyi olur
İnşallah.Bir arkadaşım olumlu şeyler düşünürsen başına olumlu gelir olumsuz düşünürsen olumsuz dedi bende olumlu düşünmeye çırpınıyorum:))
Bu arada arkadaşlar kim arkadaşlık teklifi gönderse herkesi kabul ediyorum fakat dikkat ettim kimsenin burun albümü ya da resmi yok((Ben nedereyse tüm profillerimi koydum bende görmek istiyorum sizlerin resimlerini ama listemdeki birkaç kişinin albümü var lütfen en azından birkaç tane sizlerde koyun ki bende görebileyim please.
ileti sayım 100 olmadığı için özel mesaj yollayamıyormusum, bende de albüm yok çünkü daha ameliyat olmadım koca burnumu koysam ne yazar ki, forumda solotica lensli fotolarda bi resmim var anca :) sizinki de hani dert ettiğiniz gibi değil ben beğendim resmen..
Rüya; bu arada seni göremiyorum uzun zamandır nerelerdesin??Gittinmi doktoruna?Sende kemik açılmasından bahsediyordun umarım yoktur dediğin şey canım görüşmek üzere haber ver en kısa zamanda....
ben de sonuctan memnun kalmam diye çok düşünüyorum ama bi o kadar da istiyorum. doktoru değiştirip başka birinden fikir alsan? düzelmeyecek birsey yoktur eminim ki, olumlu olur inşallah sonucu..
Maalesef canım gidemedim ve nisanın sonundan öncede gitmem mümkün görünmüyor, işler acayip yoğun ara ara bakıp çıktım nete ama inan sızıp kalıyorum kaç gündür o yüzden tam takip edemiyordum, demek karar verdin revizyona, hayırlısı olsun, inşallah bu sefer kurtulursun, bu arada evet benim doktorumda gönderdiğim resimlerden kemik açılmış olabilir tam anlayamadım demiştiben ilk o zaman duydum bu kemik açılması denen şeyi, nette arattım bulamıyorum, bu kemik açılması ne demek, neden olur, doktor hatasından mı yoksa kişinin kemik yapısından mı? kişinin kemik yapısındansa bir daha ameliyat olduğunda tekrar açılmaz mı bu kemik? :SSS kafam çorba oldu (( işin açıkcası ben de ümit ediyorum şişliktendir diye ama biliyorumki şişlikten değil, yani kişi aslında anlıyor birşeylerin ters gittiğini ( herşeyi çekerim ama o narkoz olayı varya beni fena tırstırıyor (
Vallahi pztsi tetkikler yapılacak salıda ameliyat olurum rüyacığım.Kemik açılması üst kemiğin törpüden sonra yanlardaki kemiklerin genişlemesi gibi birşey herkesde olabilirde olmayabilirdeymiş.Çok büyük sorun değil sadece yanlar hafif törpülenecek tekrar o kadar burnun ucuyla filan alakası yokmuş tatlım rahat ol o nedenle ben bir olayım gelişmeleri benden takip edersin şayet sende de varsa ama umarım sende yoktur geçici birşeydir.Hoşçakal.
Vallahi pztsi tetkikler yapılacak salıda ameliyat olurum rüyacığım.Kemik açılması üst kemiğin törpüden sonra yanlardaki kemiklerin genişlemesi gibi birşey herkesde olabilirde olmayabilirdeymiş.Çok büyük sorun değil sadece yanlar hafif törpülenecek tekrar o kadar burnun ucuyla filan alakası yokmuş tatlım rahat ol o nedenle ben bir olayım gelişmeleri benden takip edersin şayet sende de varsa ama umarım sende yoktur geçici birşeydir.Hoşçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?