serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

nasılsın canım? herşey yolundadır inşallah

Bu siteye yeni girdim kime ameliyat olduğunu sormak istiyorum bende olmayı düşünüyorum da ama özel mesaj yollayamıyorum

Laydcoco:Teşekkürler canım şimdilik bir sorun yok hala sargılar var burnumda haftaya salı günü alınacak tam 2 hafta alçıda durmuş oluyor ve ben sargının altından çıkacak şekli çok merak ediyorum çünkü çok farklı bir teknik uyguladı doktor daha önce kimsede duymadığım bir şey.Hayırlısı...

Lilasu:Teşekkürler canım.Sorularına gelince;İlk 2 ameliyat ve bir rütuş işlemini aynı doktora olmuştum.Kulağımdan kıkırdak alınıp çöken kısımlar doldurulmuştu ve yine çöktü.Açıkcası sorun bende mi doktorda mı henüz tam anlamıyla bilemiyorum.İki seçenek var ya doktor kıkırdakları düzgün yerleştiremediğinden çöküntü oluyor ya da bünyem eritiyor.Bunu anlayabilmek için yeni olduğum ameliyatımın üzerinden 6 ay geçmesi gerek ki diğerlerinde hata bende ya da doktorda diyebileyim.O nedenle şimdi birşey demek için erken olur kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ve kimsenin hakkını da almak istemem.

Sermin;Samsun da mı ameliyat olacaksın?Buradaysa yardımcı olabilirim doktor konusunda ama başka bir ilde isen ameliyat öncesi ve sonrası husularında kafana takılan herşeyi sorabilirsin anladığım kadarıyla ve tecrübelerimle elbetki yardımcı olmaya çalışırım.

Sermin;Samsun da mı ameliyat olacaksın?Buradaysa yardımcı olabilirim doktor konusunda ama başka bir ilde isen ameliyat öncesi ve sonrası husularında kafana takılan herşeyi sorabilirsin anladığım kadarıyla ve tecrübelerimle elbetki yardımcı olmaya çalışırım.[/QUOTE]

hayır İstanbulda burun eststiği düşünüyorum.Orda bir arkadaşım var onda kalabilirim.Eğer bir hata olursa eşim 2. amaliyata müsaade etmeyecektir. Doktor konusunda çok iyi karar vermem lazım.Benim burun kemiğim eğri ve burun ucum iri yuvarlak.Benim durumuma uyan ve başarılı ameliyat geçiren birisi var mı ?

hayır İstanbulda burun eststiği düşünüyorum.Orda bir arkadaşım var onda kalabilirim.Eğer bir hata olursa eşim 2. amaliyata müsaade etmeyecektir. Doktor konusunda çok iyi karar vermem lazım.Benim burun kemiğim eğri ve burun ucum iri yuvarlak.Benim durumuma uyan ve başarılı ameliyat geçiren birisi var mı ?[/QUOTE]

Canım umarım tek bir ameliyatla sorunlarını halledersin ve ömür boyu sağlıklı bir şekilde burnunla mutlu olursun.Herkes illede sorun yaşamıyor ameliyat sonraları.Tek bir ameliyat geçirip çok mutlu olanlar da var unutma bunu.Yani beni baz alıp korkutma kendini endişelenme.İstanbulda olacaksan çok iyi hekimler var.Forumda pek çok dr ismi geçiyor istanbul için.Özellikle o başlıkları iyi oku.Doktor konusunda sana yardımcı olacak sanırım en son kişiyim:)Başarısız pek çok operasyondan sonra kimseye şu doktor çok iyi diyemem çünkü.Sadece şukadarını diyebilirim bu tamamen biraz bünye ve doktorun bu işdeki ehilliğiyle alakalı.Bi parça da şans tabiki.Yani bir bakıyorsun memnun olmamış doktorundan şikayetçi bir hasta başka bir yerde aynı doktordan çok memnun kalmış başka biri...Karar tamamen sende bitecek ve o doktorla olan iletişimin,sende bıraktığı güven ve seni anladığına kanaat getirmen...Bu kriterlerle zaten yaptığın doktor görüşmeleri sonucunda kararını çok rahatlıkla verebileceksin.Aksi taktirde kim ne dese hep askıda kalır çünkü.

bende saat 15:30 da giricem ameliyata, acayip heyecanlıyım.. açım midem kazınıyo resmen ve canım sigara istiyo :) umarım başarılı bi operasyon olur.. beğenirsem doktoru tafsiye niteliğinde tekrar yazarım

bende saat 15:30 da giricem ameliyata, acayip heyecanlıyım.. açım midem kazınıyo resmen ve canım sigara istiyo :) umarım başarılı bi operasyon olur.. beğenirsem doktoru tafsiye niteliğinde tekrar yazarım

Çokk geçmiş olsun canım.Umarım güzel bir şekilde tek seferde sağlıklı bir buruna kavuşur bir daha bu stresi yaşamazsın.Tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle.

Çokk geçmiş olsun canım.Umarım güzel bir şekilde tek seferde sağlıklı bir buruna kavuşur bir daha bu stresi yaşamazsın.Tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle.

ne yazıkki hastaneden geri döndüm, nezle olmuştum bugün o yüzden salı gününe erteledik operasyonu :) artık duanı o gün alırım )

ne yazıkki hastaneden geri döndüm, nezle olmuştum bugün o yüzden salı gününe erteledik operasyonu :) artık duanı o gün alırım )

:)Boşa mı gitti benim dua şimdi:)))Şaka bir yana salıya kadar daha çok gerileceksin canım ya nerden çıktı bu nezle işi birden bire mi oldu?Neyse vardır herşeyde bir hayır.

:)Boşa mı gitti benim dua şimdi:)))Şaka bir yana salıya kadar daha çok gerileceksin canım ya nerden çıktı bu nezle işi birden bire mi oldu?Neyse vardır herşeyde bir hayır.

Gitti valla sorma :) ya aslına bakarsan evden çıkarken Allahım sonrasında bi aksilik bi sorun yaşıycaksam bana bi sebep bul götürtme diye dua ettim, acep o duammıydı kabul olan.. yoksa direk benim şanssızlığım mı bilemiyorum ) neyse dediğin gibi biraz daha fazla kasılıcam tek sorun o.. ve birden bire oldum grip ve şimdi resmen dökülüyorum sanırım salı günüde böyle olucam ben .. hayır normalde ne nezle ne grip olduğum görülmüş şey değildir.. direk bedevilik bende ki ))

Serpilce ayni dert bndede var.. ben ilk ameliyatimdan sonra bi cikiklik ve yamukluk fark ettim 4ay sonrasinda baska bi doktora yeniden ameliyat oldum ve suan aradan iki bucuk sene gecmis olmasina ragmen burnumun sag tarafinda hafif bi cikinti soz kojusu.. valla bnde biraktim artik ugrasmicam die ama rahatsiz etmioda degil.. :/

Ha bide o kadar estetik adi altinda amaliyat oldum ama burnumn buyuklugu halen eski burnumla ayni.buyuklukde yani.verdigm.paralar pff.. bosuna.. :/

Canım vallahi bende şimdi garipsedim hiç nezle olmayan birisin ve tam ameliyat olacağın zaman nezle olman!Acaba cidden bu bir işaretmi:))Şaka bir yana vardır herşeyde bir hayır.Sağlık sorunların ve psikolojik olarak çok etkileyen bir durum varsa mutlaka ol derim ben.Ameliyattan korkma hiç.Bak ben 3 büyük ameliyat geçirdim ve hala buradayım:)

Ha bide o kadar estetik adi altinda amaliyat oldum ama burnumn buyuklugu halen eski burnumla ayni.buyuklukde yani.verdigm.paralar pff.. bosuna.. :/

Canım geçmiş olsun öncelikle.Keşke benim tek sorunum çıkıntı olsaydı.10 dk lık işlemle onu törpüleyip yok edebiliyorlar bendeki asıl sorun çöküyor sağ tarafım.Kıkırdak eriyor.İnşallah bu son olur da başka bir operasyona gerek kalmaz.Çünkü öyle harika estetik bir burun istemiyorum sadece sorun çıkmasın yeter gözüyle bakıyorum.Ama bazılarından duyuyorum sende söylemişsin eski burnumun büyüklüğüyle aynı diye garip geldi bana sonuçta hastanın beklentilerini dikkate alıp ona göre işlem yapmıyor mu bazı doktorlar acaba?Ya da şayet o hastaya küçük bir burun olamayacağını ameliyat öncesinde ön görüşmelerde bilgilendirmiyorlar mı da bu insanların beklentileri ile karşılaştıkları burun arasında farklılıklar oluyor...O kadar şey yaşadım ameliyat sonraları ama açıkcası hiç hayalle gerçek arasında gelgit yaşamadım.Yapı olarak evet tam istediğim gibi oldu tek sıkıntım çöküklüğü...Maddi manevi psikolojik yıpranışları cabası...

Seninde doktorun hicbiyerden bilgi görüs almadan tvlerde görüp ününe aldandign sana vakit ayirmayan 5 dkkada tedavi yapip ameliyata 2 dkka kala shoplu resimleri gösteren bi doktor olsaydi sende muhtemelen ayni sorunlari yasardin, yinede doktorun adini vermek istemiyorum :)

Cikintinin törpülenmesi konusunu hic duymadim hangi doktorlar yapiyo acaba, yazin birdaha baska doktora görünecegim ins. cözümü olur.. :) Belki büyüklük konusuda cözülür cünkü ucu top gibi gerisi gzl.. :)

Serpilce55 bana özelden yazabiirmisiniz kim yaptı ameliyatlarınızı?

sanırım daha 100 mail yollamadm ama bana özelden yazabilirmisiniz kim yaptı ameliyatlarınızı? Bende olmak istiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

Bende seninle aynı durumdayım..kemik yapısı düzgün oldu,ama burun ucum şekilsiz top gibi duruyor ve sağ tarafta kıkırdak çıkıntısı var..buda alttan bakıldığında yamuk gibi duruyor..Bugün doktorumla görştüm ..Burun ucu amaliyatı olucam tekrar,o çıkıntı törpülenecek muhtelemen dedi..bide biraz sirvileştirecek ucunu ,nasıl olacaksa..Korkuyorum aslında aynı sıkıntıları tekrar yaşıycamm ..offf...her an vazgeçebilirim :S

Gerek yok canım benim doktor gayet ünsüz ve biraz da ilgiliydi ama yaşadım pek çok sorun sonrasında bende:)Yani bu iş ne ün,şan,şöhretle alakalı ne de el üstünde tutmayla.İşini iyi yapan,hasta psikolojisini ve beklentilerini anlayabilen bir doktor ameliyat sonrasında memnuniyeti maksimum düzeye çıkarabiliyor.Yazık ki bizler o kadar şanslı değiliz.Benim ilk ameliyatımdan sonra oluşmuştu kıkırdak çıkıntısı 10 dk lık bir rütuşla düzeltmişti dr.O basit takılacak birşey değil ama burun ucun nasıl onu bilemediğim için birşey diyemem çok rahatsız etmiyorsa bence elletme korkuyorum artık bir taraf düzelirken başka bir yere bişey olur diye...

Serpilce55 bana özelden yazabiirmisiniz kim yaptı ameliyatlarınızı?

Canım daha önce de demiştim sana ben Samsun da oldum ameliyatlarımı.2 farklı doktora.Sen İstanbul da olacaksan doktor konusunda benim kime olduğumun bir önemi yok sadece ameliyatla ilgili sorularını yanıtlaya bilirim ama Samsun da olacağım dersen o başka.O zaman sana doktorumu tavsiye edebilirim.Çünkü ben revizyon ameliyatına gittim ve keşke ilk bu doktora gelseydim dediğim çok şey oldu hem ameliyat öncesinde hem sonrasında...Hele yaptığı bir burnu gördüm ilk ameliyatıymış bayanın gerçekten bayıldım ya çok hoş bir burundu.Sen bana önce hangi ilde olacağına karar verdin mi onu söyle ona göre yardımcı olayım sana.

cnm eski burnun nasıldı? burun ucun top gibiyse kalın derili olabilirsin yada etli burun:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…