- Konu Sahibi serpilce55
-
nasılsın canım? herşey yolundadır inşallah
ilk önce seni cesaretinden dolayI ve burada bizimle paylastIgIn icinde tebrik ediyorum.
Gecmis olsun Serpilce hersey diledigin gibi olur insaallah.
Merak ettigim bazI seyleri sormak istiyorum.Ilk amel. neler yalnIs gitmis, nicin böyle cöküntü olusabiliyomus, dokt. üc kez deneyip bilememismi bu kullandIgI teknik dogru olmadIgInI. Bu simdiki doktorun farklIlIgInI ameliyat kOnusunda yazabilirmisin. tsk.
Bu siteye yeni girdim kime ameliyat olduğunu sormak istiyorum bende olmayı düşünüyorum da ama özel mesaj yollayamıyorum
Sermin;Samsun da mı ameliyat olacaksın?Buradaysa yardımcı olabilirim doktor konusunda ama başka bir ilde isen ameliyat öncesi ve sonrası husularında kafana takılan herşeyi sorabilirsin anladığım kadarıyla ve tecrübelerimle elbetki yardımcı olmaya çalışırım.
bende saat 15:30 da giricem ameliyata, acayip heyecanlıyım.. açım midem kazınıyo resmen ve canım sigara istiyo :) umarım başarılı bi operasyon olur.. beğenirsem doktoru tafsiye niteliğinde tekrar yazarım
Çokk geçmiş olsun canım.Umarım güzel bir şekilde tek seferde sağlıklı bir buruna kavuşur bir daha bu stresi yaşamazsın.Tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle.
ne yazıkki hastaneden geri döndüm, nezle olmuştum bugün o yüzden salı gününe erteledik operasyonu :) artık duanı o gün alırım )
:)Boşa mı gitti benim dua şimdi:)))Şaka bir yana salıya kadar daha çok gerileceksin canım ya nerden çıktı bu nezle işi birden bire mi oldu?Neyse vardır herşeyde bir hayır.
Gitti valla sorma :) ya aslına bakarsan evden çıkarken Allahım sonrasında bi aksilik bi sorun yaşıycaksam bana bi sebep bul götürtme diye dua ettim, acep o duammıydı kabul olan.. yoksa direk benim şanssızlığım mı bilemiyorum ) neyse dediğin gibi biraz daha fazla kasılıcam tek sorun o.. ve birden bire oldum grip ve şimdi resmen dökülüyorum sanırım salı günüde böyle olucam ben .. hayır normalde ne nezle ne grip olduğum görülmüş şey değildir.. direk bedevilik bende ki ))
Serpilce ayni dert bndede var.. ben ilk ameliyatimdan sonra bi cikiklik ve yamukluk fark ettim 4ay sonrasinda baska bi doktora yeniden ameliyat oldum ve suan aradan iki bucuk sene gecmis olmasina ragmen burnumun sag tarafinda hafif bi cikinti soz kojusu.. valla bnde biraktim artik ugrasmicam die ama rahatsiz etmioda degil.. :/
Ha bide o kadar estetik adi altinda amaliyat oldum ama burnumn buyuklugu halen eski burnumla ayni.buyuklukde yani.verdigm.paralar pff.. bosuna.. :/
Canım geçmiş olsun öncelikle.Keşke benim tek sorunum çıkıntı olsaydı.10 dk lık işlemle onu törpüleyip yok edebiliyorlar bendeki asıl sorun çöküyor sağ tarafım.Kıkırdak eriyor.İnşallah bu son olur da başka bir operasyona gerek kalmaz.Çünkü öyle harika estetik bir burun istemiyorum sadece sorun çıkmasın yeter gözüyle bakıyorum.Ama bazılarından duyuyorum sende söylemişsin eski burnumun büyüklüğüyle aynı diye garip geldi bana sonuçta hastanın beklentilerini dikkate alıp ona göre işlem yapmıyor mu bazı doktorlar acaba?Ya da şayet o hastaya küçük bir burun olamayacağını ameliyat öncesinde ön görüşmelerde bilgilendirmiyorlar mı da bu insanların beklentileri ile karşılaştıkları burun arasında farklılıklar oluyor...O kadar şey yaşadım ameliyat sonraları ama açıkcası hiç hayalle gerçek arasında gelgit yaşamadım.Yapı olarak evet tam istediğim gibi oldu tek sıkıntım çöküklüğü...Maddi manevi psikolojik yıpranışları cabası...
Canım geçmiş olsun öncelikle.Keşke benim tek sorunum çıkıntı olsaydı.10 dk lık işlemle onu törpüleyip yok edebiliyorlar bendeki asıl sorun çöküyor sağ tarafım.Kıkırdak eriyor.İnşallah bu son olur da başka bir operasyona gerek kalmaz.Çünkü öyle harika estetik bir burun istemiyorum sadece sorun çıkmasın yeter gözüyle bakıyorum.Ama bazılarından duyuyorum sende söylemişsin eski burnumun büyüklüğüyle aynı diye garip geldi bana sonuçta hastanın beklentilerini dikkate alıp ona göre işlem yapmıyor mu bazı doktorlar acaba?Ya da şayet o hastaya küçük bir burun olamayacağını ameliyat öncesinde ön görüşmelerde bilgilendirmiyorlar mı da bu insanların beklentileri ile karşılaştıkları burun arasında farklılıklar oluyor...O kadar şey yaşadım ameliyat sonraları ama açıkcası hiç hayalle gerçek arasında gelgit yaşamadım.Yapı olarak evet tam istediğim gibi oldu tek sıkıntım çöküklüğü...Maddi manevi psikolojik yıpranışları cabası...
Seninde doktorun hicbiyerden bilgi görüs almadan tvlerde görüp ününe aldandign sana vakit ayirmayan 5 dkkada tedavi yapip ameliyata 2 dkka kala shoplu resimleri gösteren bi doktor olsaydi sende muhtemelen ayni sorunlari yasardin, yinede doktorun adini vermek istemiyorum :)
Cikintinin törpülenmesi konusunu hic duymadim hangi doktorlar yapiyo acaba, yazin birdaha baska doktora görünecegim ins. cözümü olur.. :) Belki büyüklük konusuda cözülür cünkü ucu top gibi gerisi gzl.. :)
Seninde doktorun hicbiyerden bilgi görüs almadan tvlerde görüp ününe aldandign sana vakit ayirmayan 5 dkkada tedavi yapip ameliyata 2 dkka kala shoplu resimleri gösteren bi doktor olsaydi sende muhtemelen ayni sorunlari yasardin, yinede doktorun adini vermek istemiyorum :)
Cikintinin törpülenmesi konusunu hic duymadim hangi doktorlar yapiyo acaba, yazin birdaha baska doktora görünecegim ins. cözümü olur.. :) Belki büyüklük konusuda cözülür cünkü ucu top gibi gerisi gzl.. :)
Serpilce55 bana özelden yazabiirmisiniz kim yaptı ameliyatlarınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?