- Konu Sahibi serpilce55
-
Çok teşekkürler arkadaşlar.Bunun son olmasını bende çok istiyorum.İnşallah...Orontes sen nasılsın canım nasıl gidiyor son durum ne?
Bu arada resimlerimi kaldırdım arkadaşlar.Son ameliyatımı 1 hafta sonra oluyorum ve üzerinden 1 ay geçtikten sonra özel bir albüm yapacağım ilk ve son ameliyata kadar olan tüm hallerimi bir kaç resimle albüm yaparak yorumlarınıza bırakacağım.Resimler için 1 ay beklemeniz gerekiyor.
canım inşallah çok güzel ve başarılı bir operasyon geçirirsin, dualarım seninle.
bende ameliyatım 4. ayındayım ve benzer bir çıkıntı sonradan bende de oluştu . Doktorum gördü ve kıkırdak dedi. Bastır, geçebilir dedi ama geçmezse ve sorun edersen bir müdahele daha yaparız dedi. senin resimlerini çok görmek istiyorum, durumlarımız aynı mı diye ama 25 cvp yazmadan arkadaşlarının bile albümlerini göremiyorum. hatta forumdan dr. naci çelik'e sordum, ama henüz yanıt vermedi. Sende ordan benim resimlerime bakabilirsin
Canım Naci Beyin sayfasında resimlerine baktım ve yorum bıraktım detaylı bir şekilde.kafana takılan herşeyi sorabilirsin.Ama bir acı gerçeği kabullenmeni isterim pembe hayallerle geçer,sıkma canını diyemiyorum çünkü bu şekilde kıkırdak çıkıntılarında mutlak suretle bir müdehale oluyor.En azından benim duyduğum ve gördüğüm herkesde bu şekilde oldu.Kendiliğinden geçme şansı sanırım yok.Ama yinede doktorun en kesin bilgiyi verir.
şu an aslında kafam bin türlü soru var. Acaba benim de seninki gibi; 10 dakikalık morarma falan olmadan, kesip törpülemek ile düzeltilebilecek bir durum mu, yoksa doktorum 2. ameliyat mı diyecek? bu düzeltme bir revizyon ameliyatı mı sayılır ? yoksa hiç elletmesem mi, bin beter olur muyum? Bu kıkırdak hep buradaydı da , şişlik azalınca mı belli oldu? Yoksa sonradan mı çıktı? Tek bildiğim ise, şu an 2. bir ameliyat hiç istemiyorum, umarım zorunda kalmamİnat gibi çok az ameliyata yaşanan bir sorun anladığım kadarıyla bu.
Bir de doktorum 1 ay sonra gel dedi. Acaba 6. ay yerine, 6 ay daha bekleyip 1 senenin sonunda burun tam oturunca mı bu törpü işini girişmek lazım? Napmak lazım?
Canım gözünde büyüme bence bu olayı çünkü ameliyat sonrası bu tümsek sık rastlanan bir durum.Kıkırdak çıkıntısı 10 dk lık işlemle düzeltiliyor bu nedenle genelde lokal yapıyor hekimler.Yani albaştan bir ameliyat değil.Hatta buna revizyon bile denilmiyormuş rütuş olarak geçiyormuş bir yerde okumuştum.Sanırım kıkırdağın düzgün yerleşmemesinden kaynaklanan bir durummuş.Şişler geçmeye başlayınca da beliriyormuş.Ben 2 ay sonra düzeltmiştim beklemeye gerek yok demişti doktor ama sen en güzel kararı doktorunla almalısın bu konuda.Benimde keşke tek sorunum o olsaydı ama ne yazık ki çökme olayı beni mahfetti.3. ameliyatımı olacağım pazartesi günü.İnşallah bu son olur ve bu başlıkta sadece ameliyat olacaklara bilgi vermek rahatlatmak amacıyla yazarım.Dua etmeyi unutmayın bana
Ameliyat oldun değil mi?Durum nedir?:)İyi haberlerini bekliyorum...
Canım inşallah herşey yolunda gitmiştir ve ameliyatın iyi geçmiştir. Çok geçmiş olsun...
İnşallah sonuçtan da bu derece memnun kalırsın canımçok sevindim iyi olmana...
çok geçmiş olsun..inşallah bu sefer herşey senin gönlünce sonuçlanır..yeni resimlerini bekliyor olacağız..
inşallah bu son olur canım ,istediğin burna kavuşursun takıntı falan kalmaz bundan sonrakı hayatına mutlu mesut devam edersin,iyi haberlerini bekliyoruz
3 ameliyat sonrası bandajlı resimlerimi koydum.Özellikle yeni ameliyat olacaklar fikir edinme açısından bakabilir.Şuan sadece sargılı halleri koydum sargı çıktıktan sonra revizyona neden olan hallerini de koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?