serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Masaj işe yarıyormuş diye duydum ama sanırım her doktor vermiyor.

İşe yarayan bir şeyi neden her doktor vermez bende bunu anlamıyorum ne zararı olabilirki mantıken ödemlerin inmesinde her yer için bence faydalı birşey.Bana da vermemişti o yüzden bu kadar harika oldu galiba 8 ay sonra burnum!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım masaj burun kemiğinin kırıldığı durumlarda weriliyormuş. arkadaşımın ablasının sadece kemiği törpülenmişti ama bir çıkıntısı wardı. doktoruna sormuş masajı, doktorda kemik kırmadıgı için masaja gerek olmadıgını söylemiş. yani doktorun wermediyse wardır bildiği..

Evet duymuştum bunu kemik kırılmadığı zamanlarda verilmiyormuş sanırım genel itibariyle ama yinede hani belki ödemler daha çabuk iner mesela benim sağ kemiğimde bir katman şeklinde yuvarlak bir ödem kaldı heryer indi sağ tarafta o duruyor öyle çirkin görünüyor ki kemik gibi bastırınca bembeyaz oluyor bırakınca sanki bir kemik çıkıntısı gibi şimdi bu nasıl inecek 8 aydan sonra çok merak ediyorum yarın doktora gidiyorum umarım iyi birşeyler der moralim düzelir 1 haftadır berbat durumdayım(

seni çook iyi anlıyorum ama üzülme lütfen. bak azıcık kaldı, yarın git görüş doktorunla. illa ki mantıklı bir açıklaması wardır bu olanların. sıkma tatlı canını sen, ak keçi kara keçi hepsi meydana çıkacak yarınn

masajları düzenli olarak yapmak gerekiyor ben bir hafta falan yapamdım hafif hafif sağ üstteki kemiğim çıkmaya başlamıştı tekrar masajla toparladım ama seninki farklı bir durum gibi

masajları düzenli olarak yapmak gerekiyor ben bir hafta falan yapamdım hafif hafif sağ üstteki kemiğim çıkmaya başlamıştı tekrar masajla toparladım ama seninki farklı bir durum gibi

Üstteki kemik ödemi inse yeter çıkıntıyı artık takmıyorum ellemeyince fazla belirginleşmiyor çünkü

kızlar selam, uzun aradan sonra döndüm, masaj vermediyse yapmayın lütfen zarar verebilirsiniz vücuda göre veriyor dr lar.
ayrıca sigara ben de kullanıyorum hemde ameliyattan sonra 5. gün tekrar başladım, doktor kızdı yara iyileşmesi yavaşlar dedi, ama ödemlerle alakası olduğunu söylemedi, benim de yaralım azıcık geç geçti ama ödemlerim geçti

bu arada bana masaj vermişti günde 3-4 kez şimdi son kontrolden sonra burnun üstüne sakın dokunma deforme edersin dedi, sadece yanlara yanaklara doğru minik ve daireselyap dedi, ama geçen sefer farklı bir masaj vermişti, yani doktor kontrolü olmadan lütfen masaj yapmayın

o zaman buna cevap wer :) türk lokumu dediiğin şey ne? ilk defa duyuyorum. hangi doktora ameliyat oldun sen?

ben prof. dr. Aydın Saray' a ameliyat oldum, kendisi aile doktorumuz oldu artık, tavsiye ederim.

Bu türk lokumu dedikleri artık kıkırdakları parçalayıp bir makinede eritir gibi bir işlem gördükten sonra, burnun üzerine ince bir tabaka olarak koyuyorlar, böylece kemik ve şekil korunmuş oluyor ve kavis pürüzsüz oluyor.

bu arada artıktan kastım fazlalık anlamında, zaman anlamında değil :)

hıımm bak bu değişkmiş işte. benim doktorum burnumun üstündeki kemerin koydugu kıkırdaklardan kaynaklandıgını söyledi mesela. henüz kaynanamış çünkü. böylece hem daha hızlı iyileşme hem de daha estetik görünür sanırım. tam lokum oldun desene :) war mı resimler merak ettim.

yaa hiç resmim yok, yani pc de falan hiç yok. zaten henüz hiç çektirmedim, çünkü burnumuz üzerinde allerjik reaksiyondan yara oldu o da geçsin öyle koyucam size lokum resimlerimi :)

daha önce operasyon geçirmemiş her burunda bolca yedek kıkırdak var canım, sen iste yeter ki :)

serpilce senin moralin nasıl canım bu arada daha iyi misin?

Canım teşekkür ediyorum moralim aynı idi ve bugün biliyorsunuz ki doktora gittim nihayet ve bir çoğumuzun tahmin ettiği gibi 3. operasyon için gün alıcam malesef((((((((((((((((((((((((

offff ciddi misn yaaa :26: sorun neymiş peki canım?

Evet ne yazıkki 3. için gün alacağım şuan grip olduğum ve aşırı piskolojik olarak kötü olduğum için bugün almak istemedim ameliyat gününü.Sorun sanırım bünyeyle alakalı biraz benim bilemiyorum ama tutmadı yapılan onca ameliyat,ikinci bir düzeltme filan hiçbiri işe yaramadı ve ne yazıkki albaştan bir operasyon geçirmek durumundayım.Yine de diyorum ki şayet bu sefer olucaksa ne yapayım yeterki iyi bir şey olsun umarım bundan sonrakinde hüsrana uğramam uffffffffffff çok kötüyüm ya(((Umarım hiçbirinizin başına gelmez bu durum arkadaşlar.İnanın çok kötü bir şey herşeyi al baştan yaşayacağım
(Öyle üzgünüm ki...

uzuldum canim ya..burnun kucuk resimlerde guzel duruyo..ben revizyon yaptirmayi dusunuyorum cesaret edemiyorum..ucret alacakmi 3.ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…