- Konu Sahibi serpilce55
-
Masaj işe yarıyormuş diye duydum ama sanırım her doktor vermiyor.
İşe yarayan bir şeyi neden her doktor vermez bende bunu anlamıyorum ne zararı olabilirki mantıken ödemlerin inmesinde her yer için bence faydalı birşey.Bana da vermemişti o yüzden bu kadar harika oldu galiba 8 ay sonra burnum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım masaj burun kemiğinin kırıldığı durumlarda weriliyormuş. arkadaşımın ablasının sadece kemiği törpülenmişti ama bir çıkıntısı wardı. doktoruna sormuş masajı, doktorda kemik kırmadıgı için masaja gerek olmadıgını söylemiş. yani doktorun wermediyse wardır bildiği..
masajları düzenli olarak yapmak gerekiyor ben bir hafta falan yapamdım hafif hafif sağ üstteki kemiğim çıkmaya başlamıştı tekrar masajla toparladım ama seninki farklı bir durum gibi
o zaman buna cevap wer :) türk lokumu dediiğin şey ne? ilk defa duyuyorum. hangi doktora ameliyat oldun sen?
ben prof. dr. Aydın Saray' a ameliyat oldum, kendisi aile doktorumuz oldu artık, tavsiye ederim.
Bu türk lokumu dedikleri artık kıkırdakları parçalayıp bir makinede eritir gibi bir işlem gördükten sonra, burnun üzerine ince bir tabaka olarak koyuyorlar, böylece kemik ve şekil korunmuş oluyor ve kavis pürüzsüz oluyor.
serpilce senin moralin nasıl canım bu arada daha iyi misin?
offff ciddi misn yaaa :26: sorun neymiş peki canım?
uzuldum canim ya..burnun kucuk resimlerde guzel duruyo..ben revizyon yaptirmayi dusunuyorum cesaret edemiyorum..ucret alacakmi 3.ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?