- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Tesekkur ediyorum paylasimci yorumunuz icin. Tek olmadigimi duymak beni rahatlatti.Allah yardimcimiz olsun.
amin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ediyorum paylasimci yorumunuz icin. Tek olmadigimi duymak beni rahatlatti.Allah yardimcimiz olsun.
Üzgünüm yanılıyorsun.Yani annesiyle ilişkisi kriterin olmasın. Erkeklerin çoğu evlendikten sonra daha düşkün oluyor ailesine.Benim gözümde bir erkek ne kadr annesiyle iyi anlaşabiliyor ise okadr benimle anlaşabilir.
Illaki olacaktir.ayni annesi gibi huyu suyu herseyi ile bu bosuna olmasa gerek.ben de babam gibiyim en az onun kadr zorum ve babama cok bagliyimdir her ne kadr kizsamda bize anneme karsiki davranislarinaÜzgünüm yanılıyorsun.Yani annesiyle ilişkisi kriterin olmasın. Erkeklerin çoğu evlendikten sonra daha düşkün oluyor ailesine.
BalikBoğa burcu mu ya da ikizler mi?
Değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama böyle biriyle yaşamak zor...
Bir tanıdığımız vardı, amca diyebileceğim yaşta. Eşine senelerce çektirmiş. Öyle sertmiş ki, kadıncağız bir süre sonra o bağırdığında bayılmaya başlamış. Sara hastası olduğu ortaya çıkmış kadının. Öncesinde de vardı belki bilemiyorum, ama eşiyle olan hayatı ona zindan oldu. Kadın çok yumuşak huyluydu ama adam ona rağmen kadıncağıza çatacak bir şeyler bulurdu. Kadın kanser oldu, vefat etti. Sonuç? Adam evlenmek için eş arıyor. Kadın bunları görseydi içinden koca bir "değmezmiş" geçirirdi eminim.. Olan kadına, ve onun hayatına oluyor..
Kızmak için bahaneye ihtiyacı olmuyor zaten öylesinin.. karşıdaki sustukça daha da azıyorlar..Değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama böyle biriyle yaşamak zor...
Bir tanıdığımız vardı, amca diyebileceğim yaşta. Eşine senelerce çektirmiş. Öyle sertmiş ki, kadıncağız bir süre sonra o bağırdığında bayılmaya başlamış. Sara hastası olduğu ortaya çıkmış kadının. Öncesinde de vardı belki bilemiyorum, ama eşiyle olan hayatı ona zindan oldu. Kadın çok yumuşak huyluydu ama adam ona rağmen kadıncağıza çatacak bir şeyler bulurdu. Kadın kanser oldu, vefat etti. Sonuç? Adam evlenmek için eş arıyor. Kadın bunları görseydi içinden koca bir "değmezmiş" geçirirdi eminim.. Olan kadına, ve onun hayatına oluyor..
Anne ve babanız sizin seçiminiz değil ama eşiniz size kalmış. Aklınızı kullanınAnne babasinin kavgalariyla buyuyen,giyiminden kusamina oturmasindan kalkmasina ettigi laflarina varasiya herseyine karisilan baskiyla buyuyen , en ufak hatasinda dovmekten beter bagrik isiten bir cocuk olarak ben ,boyle bir aptalligim normal olsa gerek .