• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sert mizaçlı erkek

İlk yoruma göre yazıyorum, evlilikten bahsetmişsin nişanlin sanırım. Ne zamandır tanıyorsun? Hep mi böyleydi? Yani hiç mi şaka yapmaz, iki tatlı söz söylemez bu adam?

Benim eski sevgilim böyle sert mizacliydi yani bildiğin macoydu ama aynı zamanda fırlamanin tekiydi de. Adam hem zeki, komik, entelektüel ve macoydu, özledim galiba:KK61: neyse öhömm :KK14:

Eğer nişanlin genel anlamda hep sert bi tipse ve sen sana daha hassas davranacak birini istiyorsan, bu evlilik işini bi kez daha gözden geçirsen iyi edersin çünkü 7'de neyseler, 70'lerinde de o olacaklar.

Üzgünüm yanılıyorsun.Yani annesiyle ilişkisi kriterin olmasın. Erkeklerin çoğu evlendikten sonra daha düşkün oluyor ailesine.
Illaki olacaktir.ayni annesi gibi huyu suyu herseyi ile bu bosuna olmasa gerek.ben de babam gibiyim en az onun kadr zorum ve babama cok bagliyimdir her ne kadr kizsamda bize anneme karsiki davranislarina

Değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama böyle biriyle yaşamak zor...

Bir tanıdığımız vardı, amca diyebileceğim yaşta. Eşine senelerce çektirmiş. Öyle sertmiş ki, kadıncağız bir süre sonra o bağırdığında bayılmaya başlamış. Sara hastası olduğu ortaya çıkmış kadının. Öncesinde de vardı belki bilemiyorum, ama eşiyle olan hayatı ona zindan oldu. Kadın çok yumuşak huyluydu ama adam ona rağmen kadıncağıza çatacak bir şeyler bulurdu. Kadın kanser oldu, vefat etti. Sonuç? Adam evlenmek için eş arıyor. Kadın bunları görseydi içinden koca bir "değmezmiş" geçirirdi eminim.. Olan kadına, ve onun hayatına oluyor..

Bir tanıdığımız vardı, amca diyebileceğim yaşta. Eşine senelerce çektirmiş. Öyle sertmiş ki, kadıncağız bir süre sonra o bağırdığında bayılmaya başlamış. Sara hastası olduğu ortaya çıkmış kadının. Öncesinde de vardı belki bilemiyorum, ama eşiyle olan hayatı ona zindan oldu. Kadın çok yumuşak huyluydu ama adam ona rağmen kadıncağıza çatacak bir şeyler bulurdu. Kadın kanser oldu, vefat etti. Sonuç? Adam evlenmek için eş arıyor. Kadın bunları görseydi içinden koca bir "değmezmiş" geçirirdi eminim.. Olan kadına, ve onun hayatına oluyor..
:(

Kızmak için bahaneye ihtiyacı olmuyor zaten öylesinin.. karşıdaki sustukça daha da azıyorlar..

Sen magazadan kirmizi renkli t shirt alsan bunu begenmedim sari renkle degistirmek istiyorum desen bu kirmizi t-shirt sari renge degisir mi degismez. Yani gidip sari renkli t shirt alacaksin, kirmiziyi da cope atacaksin.

Anne babasinin kavgalariyla buyuyen,giyiminden kusamina oturmasindan kalkmasina ettigi laflarina varasiya herseyine karisilan baskiyla buyuyen , en ufak hatasinda dovmekten beter bagrik isiten bir cocuk olarak ben ,boyle bir aptalligim normal olsa gerek .
Anne ve babanız sizin seçiminiz değil ama eşiniz size kalmış. Aklınızı kullanın

Bende çok uzun yılları olan bir ilişkimi bitirdim. Hatta bize de herkes evlenecek asla ayrılmazlar gözüyle bakıyordu. Hatta ve hatta benim asla ayrılacağımı kimse beklemezdi. Ben bile kendimden beklemezdim. Ama şöyle bir gerçek var. Siz karşınızdaki insanla bir ömrü göze alabiliyor musunuz? Benimde karşımdaki insan sertti. İster istemez insan güzel cümleler ilgi alaka bekliyor. Ki bide aynı evin içinde hayal edin kendinizi.
Düğününüze bir ay kalmış olabilir ama hiç bir şey için geç değil. Lütfen iyi düşünün kendinizi hiçbir şey için mecbur hissetmeyin. Bu hayat sizin

Biz kadınlar çok güçlüyüz. Kendinize inanın. Hayat karşınıza yine birilerini çıkarır hatta bakarsınız tam istediğiniz gibi biri oluverir karşınıza. Lütfen çok iyi düşünün. Çevrenize de çok kulak asmayın onlar değil siz evleneceksiniz.
"Kim ne der nasıl olur"diye düşünmeye kalkarsa insan bitip tükenir.

Back
X