Bence de çünkü hem üzüyorum hem de üzülüyorumBence mutlaka destek almaya ihtiyacınız var...
Ve farkında olmuyorum bana normal söylemişim gibi geliyor o an ama düşününce sert söylediğimi biliyorumDestek almalısın.
Bu bende de var maalesef.
Düz diyeceğim şeyi öfkeli gibi söylüyormuşum.
Babam böyleydi normal şeyleri bile kızarak söylerdi. En ufak şeyde bağırırdı. Sert eleştirirdi üzerdi bizi. Ben de onun gibi oldum hiç huyunu sevmediğim halde. Kızıma da aynısını yaşatmak istemiyorum.Muhtemelen çocukken böyle muamele gördünüz, aynısını yapıyorsunuz. Kv’nin olayında siz oradasınız ve uyarmış sizi, sizin ona söylenmeniz yersiz olmuş. Siz de farkındasınız. O zaman dikkat edeceksiniz.
Babam olabilir. Eşim desem evlenmeden önce de vardı ama idare ediyordum. Kızım olunca idare edememeye başladım. Babam çok eleştirel çok mükemmelliyetçi ve kırıcı bir insanBastirdiginiz Öfke nobetleriniz var gibime geliyor.
Hani daha bir şey yokken ortada ona bile sinirlenmek çok da iyi bir şey değil.
Birisine ofkelisiniz ve bunu diğer insanlara da yansitiyorsunuz ya geçmişte ya şu anda.
Bence sizi bu hale getiren noktayı bulun bence
Hatalı olduğumu biliyorum. Ama kendime engel olamıyorum. Olay bittikten sonra neden öyle dedim diye kendime kızıyorum. İyileşme oldu mu sizde ben de bunu merak ediyorum. Tedavi işe yarar mı. İlaç mı alıyorsunuz. Psikolog mu psikiyatr mı hangisine gitmem lazımDestek alın , ben bu yüzden suan destek alıyorum. Çok sinirliyim ve sert konuşuyorum.
Kv olayında hatalısınız ama kadın zaten söylemiş.
Anlıyorum sizi sonra pişman oluyor insan kendimden biliyorum . Psikiyatriye gidiyorum, ilaç alıyorum. Eskiye nazaran daha sakinim diyelimHatalı olduğumu biliyorum. Ama kendime engel olamıyorum. Olay bittikten sonra neden öyle dedim diye kendime kızıyorum. İyileşme oldu mu sizde ben de bunu merak ediyorum. Tedavi işe yarar mı. İlaç mı alıyorsunuz. Psikolog mu psikiyatr mı hangisine gitmem lazım
Aslında içinizdeki ofke ona yani babanızaBabam olabilir. Eşim desem evlenmeden önce de vardı ama idare ediyordum. Kızım olunca idare edememeye başladım. Babam çok eleştirel çok mükemmelliyetçi ve kırıcı bir insan
Ben de gidicem İnşaallah pamuk gibi biri olurumAnlıyorum sizi sonra pişman oluyor insan kendimden biliyorum . Psikiyatriye gidiyorum, ilaç alıyorum. Eskiye nazaran daha sakinim diyelim.
İlaç kullanıyor değil mi. Yan etkileri oldu mu peki bu mesajı okuyunca çok sevindim İnşaallah bende de işe yarar. Eşimi yıpratmak bana olan sevgisinin azalmasını istemiyorum. Biran önce çözmem lazımEşimde vardı bu. Sonra başka bir sebepten psikiyatriye gitti. Şimdi çok daha iyi hatta çoook iyi öyle diyeyimŞimdiki halini görünce ben nasıl katlanmışım o haline diyorum. Ama yalan yok bende yıpranmışlık kaldı o zamanlardan. O yüzden sevdiklerinizi yıpratmamak için harekete geçin bir an önce. Belli ki istemeden yapıyor ve sonra kendiniz de üzülüyorsunuz, destek alın en güzeli
Yok ben de şimdilik yan etki yapmadı.Ben de gidicem İnşaallah pamuk gibi biri olurumilaçların yan etkileri oldu mu peki
Evet babama öfkeliydim hatta çoğu zaman kavga ederdik. Sonra baktım hep kavga ediyoruz bir yol alamıyoruz onunla çatışmamaya çabaladım ve affettim diye düşünüyordum. Onun da çocukluğu kötü geçmiş zor bir hayat yaşamış deyip anlamaya bile çalıştım. Ama aynı onun gibi biri oldum.Aslında içinizdeki ofke ona yani babanıza
Ona ne kadar sustuysaniz şimdi ona cevap verir gibi başkasına konuşuyorsunuz.
Özel mi yoksa devlette mi doktorunuzYok ben de şimdilik yan etki yapmadı.
Mutlaka gidin ihmal etmeyin , çünkü belli bir yerden sonra öfke insanı içten içe kemiriyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?