- 17 Şubat 2017
- 158
- 67
- 13
- 31
- Konu Sahibi elflvntdmr
-
Merhaba banada persembe gunu dikis yapilip ypilmaycagina karar verilecek.. nasl durumunuz merak ettim ?Merhaba elflvntdmr banada bu teşhis kondu pazartesi günü serklaj yapılacak yazım tarihimize bakıyorum siz büyük ihtimalle olmussunuzdur bu konuda bilgi verirmisiniz.
Tabiki bilgilendiririm ama cok endiseliyimHala ses yok arkadaşta. Umarım herşey yolundadır. İnşallah seninde serklaj olmanı gerektirecek o durum perşembe günü ortadan kalkmış olur da hiç gerek kalmaz. Duruma göre sende bilgilendirirsen çok mutlu olurum..
8 haftalikken kalbi durmustu, ama simdiki cok farkli artk cok buyuduİnşallah. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın o acıyı. Daha önce hiç kaybın oldumu ?
20 haftalik umarim gec kalinmamistir... hemen attir cnm sende mutlaka erken olmasi cok onemliymisO çok farklı bi durum canım. Eğer bebek 18. Haftadan önce düşerse bu tamamen bebekle alakalı oda zor tabii. İnsan hemen hayaller kurmaya başlıyor.. ama bu durum maalesef ki biz anneler ile alakalı işte . Şükür ki çözümü var rabbim devasız dert vermesin inşallah. Hiç olmazsa seninki farkedilmiş benim doğum yaptıktan sonra hastalığım farkedildi. Şuan hamile değilim . Ama hamile kaldığımda %90 dikiş atılacak dedi dr . Senin kaç haftalık şimdi ?
Şuan hepimiz onu öğrenmeye çalışıyoruz ama dikiş olupta buraya gelen olmadı daha canımBu durum bende de var önceki hamileliğimde 29 haftalık erken doğum oldu şimdi 10 haftalık hamileyim 12. Haftadan sonra dikiş yapılacak.bu durumu yaşayan var mi Dikiş sonrası nasıl oluyor Ağrı kanama falan olur mu
Merhaba persembe gunu doktora gitim dinlenince iyilesme olmus dikisten vaz gecti; ancak ben hala tedirginim tekrardan açilma baslarsa diyeO çok farklı bi durum canım. Eğer bebek 18. Haftadan önce düşerse bu tamamen bebekle alakalı oda zor tabii. İnsan hemen hayaller kurmaya başlıyor.. ama bu durum maalesef ki biz anneler ile alakalı işte . Şükür ki çözümü var rabbim devasız dert vermesin inşallah. Hiç olmazsa seninki farkedilmiş benim doğum yaptıktan sonra hastalığım farkedildi. Şuan hamile değilim . Ama hamile kaldığımda %90 dikiş atılacak dedi dr . Senin kaç haftalık şimdi ?
Kizlar serklaj snrasi nasl oluyor biraz aydinlatrmisnz bni .bnm rahm ağzı normal ama çift rahimliyim oda erken doğum önleme amaçlı hftaya serklaj olacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?