- 17 Şubat 2017
- 158
- 67
- 13
- 31
- Konu Sahibi elflvntdmr
-
Ayy maşallah cok sevindim adına. Allah sağsalim kucağına aldırsın. Hayır genelde yarı oturur pozisyondaydım ve 32.haftada rahim ağzım 2cm di düşün. Eger o ilac olmasaydı dahada ilerlerdik. Şimdi 6,5yaşlarında iki minnagım var çok şükür. Sende dikiş attır dua et bol bol. Sağlıkla vaktinde dogar inşallah :)
Canım peki neden önlem alınmadı? Yani bunu ameliyatla fln kapatamıyorlarmı? Suamda 7cm acık öylemi? Hamile değilken? İşte Rabbim büyük o halde bebegin 21hafta tutunmussa dikişle gerekirse yatarsın bebeğine kavuşursun inşallah. Birde bu dikişin baska turude var hatta hamile kalmadan karından ufak kesikle girip yüzük gibi takılanı var. Burda buyuk bir topik var rahim ağzı konusunda orayıda oku. O topikten edindiğim manevi bir ablam var 3kayıptan sonra oglunu kucağına aldı serklajla. Umudunu asla yitirme dua et rabbime emanet et inşallah busefer güzel olacak.Benim hala 7 cm açık biliyormusun. Yavrum 21. Haftaya kadar nasıl tutunmuş o bile mucize
Sagol canım allah razı olsun. İnşallah birdaha yaşamam kimse yaşamaz zor bir acıAllah sanada sabır versin inşallah .. 2 meleğin var onlara tutun rabbim bidaha yaşatmasın inşallah
Canım peki neden önlem alınmadı? Yani bunu ameliyatla fln kapatamıyorlarmı? Suamda 7cm acık öylemi? Hamile değilken? İşte Rabbim büyük o halde bebegin 21hafta tutunmussa dikişle gerekirse yatarsın bebeğine kavuşursun inşallah. Birde bu dikişin baska turude var hatta hamile kalmadan karından ufak kesikle girip yüzük gibi takılanı var. Burda buyuk bir topik var rahim ağzı konusunda orayıda oku. O topikten edindiğim manevi bir ablam var 3kayıptan sonra oglunu kucağına aldı serklajla. Umudunu asla yitirme dua et rabbime emanet et inşallah busefer güzel olacak.
Canım peki neden önlem alınmadı? Yani bunu ameliyatla fln kapatamıyorlarmı? Suamda 7cm acık öylemi? Hamile değilken? İşte Rabbim büyük o halde bebegin 21hafta tutunmussa dikişle gerekirse yatarsın bebeğine kavuşursun inşallah. Birde bu dikişin baska turude var hatta hamile kalmadan karından ufak kesikle girip yüzük gibi takılanı var. Burda buyuk bir topik var rahim ağzı konusunda orayıda oku. O topikten edindiğim manevi bir ablam var 3kayıptan sonra oglunu kucağına aldı serklajla. Umudunu asla yitirme dua et rabbime emanet et inşallah busefer güzel olacak.
Yitirirmiyim hiç alacagım evladımı kucagıma bu kez biliyorum. İyi diye gittiğim doktorum anlamadı görmedi bile rahim ağzımın açıklığını. Doğum yaptım o zaman bile farkedemediler. Sonra 40ım çıkınca başka bi doktora gittim ultrasonda açıklıgını ölçerek gösterdi bana . Nasıl göremezler bunu dedi ve doktorumu
Yitirirmiyim hiç alacagım evladımı kucagıma bu kez biliyorum. İyi diye gittiğim doktorum anlamadı görmedi bile rahim ağzımın açıklığını. Doğum yaptım o zaman bile farkedemediler. Sonra 40ım çıkınca başka bi doktora gittim ultrasonda açıklıgını ölçerek gösterdi bana . Nasıl göremezler bunu dedi ve doktorumun adını soyadını alıp kendisi şikayet etti. Şimdi o doktorla devam edeceğim inşallah. Bu hafta gidemeyeceğim doktora haftaya anca. Şuan 4 haftalık inşallah güzel sonuçlar alırım. İkiz olsun diye çok dua ediyorum :)
Yitirirmiyim hiç alacagım evladımı kucagıma bu kez biliyorum. İyi diye gittiğim doktorum anlamadı görmedi bile rahim ağzımın açıklığını. Doğum yaptım o zaman bile farkedemediler. Sonra 40ım çıkınca başka bi doktora gittim ultrasonda açıklıgını ölçerek gösterdi bana . Nasıl göremezler bunu dedi ve doktorumu
İşte doktor hataları yüzünden insanlar ne acılar çekiyor bende doktor ihmalinden kaybettim meleğimi. Allah gönlüne gore versin canım ikizi taşımak çok zor. Ben ikinci oglumda tek bebekti 22.haftada rahmim 5cm idi. Demekki tek bebegi rahatlıkla tasıya bilirdim. Allah buyuk ol dedikten sonra herşey mümkün bakarsın ikiz olur hersey nasip :)
Canim ya çok üzüldüm ama şu an tekrar hamile olduğuna da çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar bende serklaj a geç kaldım. 26.ci haftamdayim. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Rahim ağzı uzunlugum 16 mm ölçüldü. Haftalık iğne primolut decavit magnezyum kullanıyorum. Sizce 34.cu haftaları bulabilir miyiz? Evde yatıyorum elimden geldiğince.
Merhaba cnm şu an 38+3 oldum bugün çok şükür. Yarın sezeryan olucam kismetse :)Merhabalar nasılsın canım son durumun ne :?
Merhaba cnm şu an 38+3 oldum bugün çok şükür. Yarın sezeryan olucam kismetse :)
Merhaba cnm. Evet geldi bebisim cnm hamdolsun :)Geldimi bebişin nasılsınız :)
Hiç ihmal etmeden doktorunuza danışın. İnşallah büyümeden sebeptir. Bende yaklaşık 2 hafta sonra serklaj olacagım Allah bebeklerimizi sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhKızlar merhaba serklaj sonrasi kasiklarimda batmalar hissediyorum. Bu serklaj yuzunden midir yoksa büyüyen rahim yuzunden mi acaba? Boyle bir sey yasadiniz mi?
Nasılsın? Merak ettim seni ?Hiç ihmal etmeden doktorunuza danışın. İnşallah büyümeden sebeptir. Bende yaklaşık 2 hafta sonra serklaj olacagım Allah bebeklerimizi sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahh
Azaldi agrilar ve batmalar normalmis. Rahim genisledigi icin oluyormuş.Nasılsın? Merak ettim seni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?