- Konu Sahibi elflvntdmr
-
Kalkma maya çalışıyorum ama bebeğim var küçük ister istemez insan kalkıyor. Diyorum inşallah Rabbim zamanında nasip eder. Dua etmekten başka Bişeyde elden gelmiyor artıkMumkun oldukca ayaga kalkmayin kalkarsanoz bebek agorlastigi icin baski yapacaktir. En aIndan 1 aydaha dinlenin. Sonrasinda zaten kuvezde yasama sansi cok yuksek bebegin
Canim maşallah demek dinlenince faydası oluyor gerçekten. Bu nidilat neye yarıyor ki acaba? Benim doktorum hiç bahsetmedi bana bu ilaçtan.Benim 26 mm di dinlenerek 40 a kadar cikti simdi yine 36 mm e inmis servikal uzunlugum. Açiklik da 11 mm di 7 mm e dustu dinlenerek birde doktorum nidilat hap verdi. Eczanelerde yok yurt disindan getirttik doktor bu ilacta israr edince
Anladım cnm . Insallah zamanında alırız tatlım.Su anda bu ilac piyasada yok o yuzden bahsetmemistir... rahmi kuvvetlendirmek icin bide dogum sancisini engelliyor sanirim.. insallah hepimiz sağlıcakla kucağimiza aliriz evlatlarimizi
Ben ikizlerim de yaşadım bu durumu. İkiz olduğu için dr 16.haftad dikiş attı hep evde Dinlendim sürekli ufak tefek işler yaptım 32.haftada doğumun oldu. Ama benin rahim ağzı yüzünden değildi doğumun kullandığım kasılma önleyici ilac ogluma zarar vermişti dogum yapmazsan ölür karnında dedi doktorum. Oyle bir durum olmasa 36.haftada dogum yapacaktım. Once allahtan sonrada bu serklajın yardımıyla saglıklı doğum yapan cok kişi var bu forumda. Allah kısa surede size tekrar bebek nasip etsin korkulacak bir ameliyat degil kısa suruyor zaten benim belden uyusturarak 15-20dakkada bitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?