- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #1
En büyük etmen bu oldu zaten.Yakin arkadasim bir servisci tarafindan boyle rahatsiz edilse ben bile onun icin ugrasirim. Ki bu senden guya hoslanan bir insanmis. Burdaki tavri bile bitirmek icin yeterli
Çoh hojdir ama banenaÖküz de trene bakıp duruyor. Tren ne yapsin?
Konunu okurken oğlak burcumu diyecektim sonra yazdığını gördümSelam arkadaşlar. Diğer konumda servisçinin densiz hareketlerinden bahsetmiştim. Konuyu açtığım günün sabahı bindiğimde hiç cevap vermeden servisin arka koltuğuna oturdum. Arka koltuğa oturduğumu görünce öndeki çocuğa artık hep burda oturursun minvalinde bir şey söyledi. Kendince trip atıyor. Bu duruma memnun kaldım artık servisin arka tarafında gidip geliyorum. Şükürler olsun yüz yüze bile gelmiyoruz. Diğer konu ise iş yerinde henüz tanışma aşamasında olduğum biri vardı. Bu konudan bahsetmiştim. Kendince adamla dalga geçip güldü. Ben bu kadar rahatsız iken onun gülüp dalga geçmesi sinirimi bozdu. Sanırım bir destek bir dayanak aradım o ara. Ama bekledigim tepkiyi göremedim. Ben de ben nelerle uğraşıyorum sen gülüyorsun eğleniyorsun diyerek sert çıktım. Sonrasında o zaman servis değiştir olmuyorsa arkaya otur gibi bir şeyler zırvaladı . Şu an düşündüğümde bile sinirleniyorum. Diğer bir konu çok düz bir insan ben yapı itibarıyla duygusal ve düşünceli biriyim. Karşımdaki kisiden de bunu beklerim. Yalnızca bana açıldığı gün beni beğendiğini güzel bulduğunu söyledi. Onun dışında sürekli kahramanliklarindan sürekli kendinden bahsedip durdu. Sanki askerlik arkadaşı ile konuşuyormuş gibi hissettim. Dışarda görüşmek icin doğru düzgün davet etmedi. Hatta o kadar ketum biri ki hiç benimle ilgilendiğini bile hissetmemiştim. İş yerinden bilen arkadaşlar oğlak burçları öyledir diyip geçiştirdiler. Ki hiç tatmin edici bir cevap değil. Sadece akşamdan akşama yazan onda da sürekli kendini öven konular açan biriyle çok fazla paylaşımda bulunamayacağımı düşünerek konuşmak istemediğimi söyledim kestirip attım. Babasının hasta olduğunu kafasının dağınık olduğunu vs. söyledi. Herkesin kendince sıkıntıları var bunun yalnızca bahane olduğunu düşündüm. İş yerindekiler çok hızlı karar verdigimi söylediler. Ama nedense bana öyle gelmiyor. Arkadaşım sürekli sana bakıyor falan dedi. Ama olmayacağını hissediyorum. Sizce fazla mi fevri davrandım?
Olaya servisçi dayının bile vesile olduğu hayırlar varmış bu dünyada demekki diyerek bakar ve o hayrın bu toksik beyefendiden uzaklaşmak konusunda bir mesaj olduğunu düşünürdüm ben.Selam arkadaşlar. Diğer konumda servisçinin densiz hareketlerinden bahsetmiştim. Konuyu açtığım günün sabahı bindiğimde hiç cevap vermeden servisin arka koltuğuna oturdum. Arka koltuğa oturduğumu görünce öndeki çocuğa artık hep burda oturursun minvalinde bir şey söyledi. Kendince trip atıyor. Bu duruma memnun kaldım artık servisin arka tarafında gidip geliyorum. Şükürler olsun yüz yüze bile gelmiyoruz. Diğer konu ise iş yerinde henüz tanışma aşamasında olduğum biri vardı. Bu konudan bahsetmiştim. Kendince adamla dalga geçip güldü. Ben bu kadar rahatsız iken onun gülüp dalga geçmesi sinirimi bozdu. Sanırım bir destek bir dayanak aradım o ara. Ama bekledigim tepkiyi göremedim. Ben de ben nelerle uğraşıyorum sen gülüyorsun eğleniyorsun diyerek sert çıktım. Sonrasında o zaman servis değiştir olmuyorsa arkaya otur gibi bir şeyler zırvaladı . Şu an düşündüğümde bile sinirleniyorum. Diğer bir konu çok düz bir insan ben yapı itibarıyla duygusal ve düşünceli biriyim. Karşımdaki kisiden de bunu beklerim. Yalnızca bana açıldığı gün beni beğendiğini güzel bulduğunu söyledi. Onun dışında sürekli kahramanliklarindan sürekli kendinden bahsedip durdu. Sanki askerlik arkadaşı ile konuşuyormuş gibi hissettim. Dışarda görüşmek icin doğru düzgün davet etmedi. Hatta o kadar ketum biri ki hiç benimle ilgilendiğini bile hissetmemiştim. İş yerinden bilen arkadaşlar oğlak burçları öyledir diyip geçiştirdiler. Ki hiç tatmin edici bir cevap değil. Sadece akşamdan akşama yazan onda da sürekli kendini öven konular açan biriyle çok fazla paylaşımda bulunamayacağımı düşünerek konuşmak istemediğimi söyledim kestirip attım. Babasının hasta olduğunu kafasının dağınık olduğunu vs. söyledi. Herkesin kendince sıkıntıları var bunun yalnızca bahane olduğunu düşündüm. İş yerindekiler çok hızlı karar verdigimi söylediler. Ama nedense bana öyle gelmiyor. Arkadaşım sürekli sana bakıyor falan dedi. Ama olmayacağını hissediyorum. Sizce fazla mi fevri davrandım?
Öfff. İş yerindekiler çok istiyorlarsa kendileri birlikte olsunlar.Selam arkadaşlar. Diğer konumda servisçinin densiz hareketlerinden bahsetmiştim. Konuyu açtığım günün sabahı bindiğimde hiç cevap vermeden servisin arka koltuğuna oturdum. Arka koltuğa oturduğumu görünce öndeki çocuğa artık hep burda oturursun minvalinde bir şey söyledi. Kendince trip atıyor. Bu duruma memnun kaldım artık servisin arka tarafında gidip geliyorum. Şükürler olsun yüz yüze bile gelmiyoruz. Diğer konu ise iş yerinde henüz tanışma aşamasında olduğum biri vardı. Bu konudan bahsetmiştim. Kendince adamla dalga geçip güldü. Ben bu kadar rahatsız iken onun gülüp dalga geçmesi sinirimi bozdu. Sanırım bir destek bir dayanak aradım o ara. Ama bekledigim tepkiyi göremedim. Ben de ben nelerle uğraşıyorum sen gülüyorsun eğleniyorsun diyerek sert çıktım. Sonrasında o zaman servis değiştir olmuyorsa arkaya otur gibi bir şeyler zırvaladı . Şu an düşündüğümde bile sinirleniyorum. Diğer bir konu çok düz bir insan ben yapı itibarıyla duygusal ve düşünceli biriyim. Karşımdaki kisiden de bunu beklerim. Yalnızca bana açıldığı gün beni beğendiğini güzel bulduğunu söyledi. Onun dışında sürekli kahramanliklarindan sürekli kendinden bahsedip durdu. Sanki askerlik arkadaşı ile konuşuyormuş gibi hissettim. Dışarda görüşmek icin doğru düzgün davet etmedi. Hatta o kadar ketum biri ki hiç benimle ilgilendiğini bile hissetmemiştim. İş yerinden bilen arkadaşlar oğlak burçları öyledir diyip geçiştirdiler. Ki hiç tatmin edici bir cevap değil. Sadece akşamdan akşama yazan onda da sürekli kendini öven konular açan biriyle çok fazla paylaşımda bulunamayacağımı düşünerek konuşmak istemediğimi söyledim kestirip attım. Babasının hasta olduğunu kafasının dağınık olduğunu vs. söyledi. Herkesin kendince sıkıntıları var bunun yalnızca bahane olduğunu düşündüm. İş yerindekiler çok hızlı karar verdigimi söylediler. Ama nedense bana öyle gelmiyor. Arkadaşım sürekli sana bakıyor falan dedi. Ama olmayacağını hissediyorum. Sizce fazla mi fevri davrandım?
TeraziyimKonunu okurken oğlak burcumu diyecektim sonra yazdığını gördümsende başak olabilirsin fazla takıntılı ve düşünceli
Onun maaşı benim iki katım bence tek derdi vakit geçirmekÖfff. İş yerindekiler çok istiyorlarsa kendileri birlikte olsunlar.
Bu adam sizi sadece maaşlı bir çalışan olduğunuz için istiyor, hoşlandığı için değil. Devam ederseniz aynı böyle bir ilişkiniz olacak. Sizinle evlenmek de isteyecek sorun çıkarmazsanız.
Hiçte fevri olmamışSelam arkadaşlar. Diğer konumda servisçinin densiz hareketlerinden bahsetmiştim. Konuyu açtığım günün sabahı bindiğimde hiç cevap vermeden servisin arka koltuğuna oturdum. Arka koltuğa oturduğumu görünce öndeki çocuğa artık hep burda oturursun minvalinde bir şey söyledi. Kendince trip atıyor. Bu duruma memnun kaldım artık servisin arka tarafında gidip geliyorum. Şükürler olsun yüz yüze bile gelmiyoruz. Diğer konu ise iş yerinde henüz tanışma aşamasında olduğum biri vardı. Bu konudan bahsetmiştim. Kendince adamla dalga geçip güldü. Ben bu kadar rahatsız iken onun gülüp dalga geçmesi sinirimi bozdu. Sanırım bir destek bir dayanak aradım o ara. Ama bekledigim tepkiyi göremedim. Ben de ben nelerle uğraşıyorum sen gülüyorsun eğleniyorsun diyerek sert çıktım. Sonrasında o zaman servis değiştir olmuyorsa arkaya otur gibi bir şeyler zırvaladı . Şu an düşündüğümde bile sinirleniyorum. Diğer bir konu çok düz bir insan ben yapı itibarıyla duygusal ve düşünceli biriyim. Karşımdaki kisiden de bunu beklerim. Yalnızca bana açıldığı gün beni beğendiğini güzel bulduğunu söyledi. Onun dışında sürekli kahramanliklarindan sürekli kendinden bahsedip durdu. Sanki askerlik arkadaşı ile konuşuyormuş gibi hissettim. Dışarda görüşmek icin doğru düzgün davet etmedi. Hatta o kadar ketum biri ki hiç benimle ilgilendiğini bile hissetmemiştim. İş yerinden bilen arkadaşlar oğlak burçları öyledir diyip geçiştirdiler. Ki hiç tatmin edici bir cevap değil. Sadece akşamdan akşama yazan onda da sürekli kendini öven konular açan biriyle çok fazla paylaşımda bulunamayacağımı düşünerek konuşmak istemediğimi söyledim kestirip attım. Babasının hasta olduğunu kafasının dağınık olduğunu vs. söyledi. Herkesin kendince sıkıntıları var bunun yalnızca bahane olduğunu düşündüm. İş yerindekiler çok hızlı karar verdigimi söylediler. Ama nedense bana öyle gelmiyor. Arkadaşım sürekli sana bakıyor falan dedi. Ama olmayacağını hissediyorum. Sizce fazla mi fevri davrandım?
Çok şükürHiçte
Hiçte fevri olmamış
İçine sinmiyorsa bitmiştir.
Pişmanlık yaşama.
Erkek kıtlığı yok çok şükür
Beyefendinin iletişimsel becerileri gelişmemiş burası cepte. ileteşemeyen biriyle olur mu bilinmez. Konuşacak konu bulamayıp kendini överek mi ortaya koyuyor yoksa ciddi bir kendini beğenmiş mi orasını bilemiyorum. Ve evet haritasında yumuşatacak bir etki yoksa oğlak etkili erkekler odundur. Gerisi size kalmış.Selam arkadaşlar. Diğer konumda servisçinin densiz hareketlerinden bahsetmiştim. Konuyu açtığım günün sabahı bindiğimde hiç cevap vermeden servisin arka koltuğuna oturdum. Arka koltuğa oturduğumu görünce öndeki çocuğa artık hep burda oturursun minvalinde bir şey söyledi. Kendince trip atıyor. Bu duruma memnun kaldım artık servisin arka tarafında gidip geliyorum. Şükürler olsun yüz yüze bile gelmiyoruz. Diğer konu ise iş yerinde henüz tanışma aşamasında olduğum biri vardı. Bu konudan bahsetmiştim. Kendince adamla dalga geçip güldü. Ben bu kadar rahatsız iken onun gülüp dalga geçmesi sinirimi bozdu. Sanırım bir destek bir dayanak aradım o ara. Ama bekledigim tepkiyi göremedim. Ben de ben nelerle uğraşıyorum sen gülüyorsun eğleniyorsun diyerek sert çıktım. Sonrasında o zaman servis değiştir olmuyorsa arkaya otur gibi bir şeyler zırvaladı . Şu an düşündüğümde bile sinirleniyorum. Diğer bir konu çok düz bir insan ben yapı itibarıyla duygusal ve düşünceli biriyim. Karşımdaki kisiden de bunu beklerim. Yalnızca bana açıldığı gün beni beğendiğini güzel bulduğunu söyledi. Onun dışında sürekli kahramanliklarindan sürekli kendinden bahsedip durdu. Sanki askerlik arkadaşı ile konuşuyormuş gibi hissettim. Dışarda görüşmek icin doğru düzgün davet etmedi. Hatta o kadar ketum biri ki hiç benimle ilgilendiğini bile hissetmemiştim. İş yerinden bilen arkadaşlar oğlak burçları öyledir diyip geçiştirdiler. Ki hiç tatmin edici bir cevap değil. Sadece akşamdan akşama yazan onda da sürekli kendini öven konular açan biriyle çok fazla paylaşımda bulunamayacağımı düşünerek konuşmak istemediğimi söyledim kestirip attım. Babasının hasta olduğunu kafasının dağınık olduğunu vs. söyledi. Herkesin kendince sıkıntıları var bunun yalnızca bahane olduğunu düşündüm. İş yerindekiler çok hızlı karar verdigimi söylediler. Ama nedense bana öyle gelmiyor. Arkadaşım sürekli sana bakıyor falan dedi. Ama olmayacağını hissediyorum. Sizce fazla mi fevri davrandım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?