Servisçi Mevzusu ve Diğer Konular

Sana aşık değil hoşlanmasıda belki çekici buldugu içindir

Aşık oldugu kızı rahatsız eden servis şöfürünü acil servislik yapardı

Ayrıca çok itici bir insanın kendini övüp sadece kendini anlatması

Fevri değil tam olması gerekeni yaptınız. Başlatmasın sıkıntılarından ya bu modellerin hepsi aynı bahaneyi kullanıyor

Yeni tanışıyorduk yani konuşulacak çok mevzu varken kendini övüyordu. Evet oglak erkekleri öyleymiş. Ben de nasibimi aldım.

Bak beni dinle... Oğlak burcu olduğunu okumadan içimden kesin oğlak o herif dedim çünkü neden biliyo musun oğlak burcuna iki buçuk yılımı verdim. Gerçekten o kadar benciller ve o kadar ketumlar ki uzak dur. Zaten kendisini belli etmiş rahatsız oldugun konuda gülmek ne? Erkek adam bide. Değer vermiyor bence sana. En azından benim oğlak beni korur kollardi sahip çıkardı yani böyle bı durumda. Terbiyesizlik etmiş. Oğlak burçları kendi istekleri doğrultusunda seninle iletiidme geçer kendi isterse seni cagrir görüşür. Uzak dur.

Her şeyi her tavrı bir kenara bırakın, kendini övmesi uzak durmak icin yeterli bir sebep bence. Babaannem boş teneke çok ses yapar derdi, başarısızlıkları sonucunda kompleks edinmiş insan tavırları bunlar. Bir insan en çok neyde eksikse, eksik olduğu bilinmesin diye onunla övünürmüş.

Ucuz atlattım desene

Ayılmadıysan geç bile kalmışsın, amacı sevgi değilmiş demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…