Ses kaydı konumun devamı

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sinirden-elim-ayagin-titriyor-ses-kaydi.1134621/
Konum bu hatırlarsınız. Ben halen birşey yapamadım sadece eşime dinlettim oda onlara laf sokup duruyor. O öyle yapınca kv de eşim yokken bana laf sokuyor. Ama alttan alttan yapıyor 2 iyi laf söylüyosa 1 kötü. Ben onlara soğuk davranmaya çalışıyorum ama o pis samimiyetlerinin içine alıyolar resmen yada aptal aptal sinir edecek şeyler yapıyolar ve patlıycam artık . Bu konuyu açtım çünkü napicam bilemiyorum kızlar

Şimdi bayram bitince ben ses kaydını onlara whatsapptan atıp şöyle yazmayı düşünüyorum;

Bu kadar mi iki yüzlüsünüz onca lafi söyleyip yuzume gülmeyi nasıl başardınız . ben sizden 1 tabak corba 40 yılda bi istedim oda cocuk ac kalmasn diye. her gun her turlu yemegimi yapiyorum sizden ne zaman istedim ki çocukları halleyle büyütcek diyebiliyosunuz? ev temizliğime kadar laf ediyosunuz gittigim andan itibaren arkamdan atıp tutmaya baslamissiniz sizin gercek yüzünüzü gördüm artık şunuda anladm ben bazı şeyleri duzeldi sanmıstım baştan nası başlarsa öyle gidiyomus. Laf soktunuz sustum sevmediğim şeyleri yaptınız bişey demedim iyi oldum diye siz beni salak bellemissiniz bana bukadar düşmansanız yuzume gulmeyin kapimida acmayin bari huzurumu evliliğimi bozmayin bu kadar lafi küfürü eden insan ölürsem bile gelmesin korkarım böyle insandan .

Yada farklı bi mesaj mı atmalıyım? Çok mu yumuşak olmuş bu .

Buarada kayıtta ,ev hanımlığım ,fiziğim annelliğim herşey ama herşeye nefret edercesine ve dalga geçer tarzda söylemleri var.
"Bizle markete gitmiyor, g*tune ç*mak sokmuşuz sanki, kendinide bi b*k sanıyor," tarzında konuşmalar ve daha yazamadığım çok şey. öbür konumda da var her cümlenin sonunda salak diyolar vs. Yüzyüze konuşsam eminim mesajda yazdıklarımın hepsini unutucam salak gibi gözlerim dolucak konuşamayacağım. O yüzden mesaj istiyorum. Eşime de sadece söyleyeceğim kaydı göndericem diye. Gönderme dese de dinlemiycem ona kalırsak kara güne kaldık

Dunde bugünde gitmedim yanlarına bile. Kv ile bayramlaştım sadece oda bize gelmişti öyle. Onlarda geldi ama bayramlaşmadık vs. Normal normal konuşuyorlar bide benimle .
Nefret ediyorum kızlar nefret.

Onlarda seni mahkemeye versin.. Bence yapma mesafe koy yeter ne uzattınız anlamıyorum.. Bnm birinci derece akrabam arkamdan neler dedi konuşmuyorum olur biter ölse umrum olmaz.. Hepsi bu
Yok canım mahkemeye felan karıştırmazlar. Ayrica onlarda zamanında benim telefonumu ben yokken karıştırıp eşime kv hakkında birşeyler yazmıştım okuyup,kavga çıkardılar. buda suç değil mi kaldı ki benim evimde çocuğuma bakıyolardı kaydederken. Bilmiyorum ya uzaklaşmaya çalışıyorum olmuyor günde 10 kere evime geliyolar belki daha fazla

Önceki konunuzada yazmıştım, başınıza iş alacaksınız. Çünkü sizde suçlusunuz burada. Eşinizi tanımıyorum ama sizin ses kaydını yollayıp onlara ağır bir mesaj yazmanız, eşinizin anne ve babasınıda konuya dahil edecek ve kızlarını savunacaklar. Eşinizi manipule edebilirler.
Siz böyle bir şey aramış ve bulmuşsunuz ama sonuçlarını bence sanki tam hesap edememişsiniz.

Sadece emin olmak istedim yüzüme güldükleri için. Ya haklısınız aslında ama hazmedemiyorum günde 10 kere evime geliyolar ya 10 kereee ya kızımı almaya ya bebeği sevmeye bahaneyle. Canlari isterse iyi davranyolar istemezse laf sokuyolar

Mesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden

Mesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden

Size laf soktukları zaman ne demek istiyorsun açar mısın diye sıkıştırıp tepki verebilirdiniz.

Yani şuan yaptığınız şeyle(ses kaydıyla)tüm gemileri yakmanız gerekirdi. Ama siz bundanda çekinip eşinizi devreye sokmuşsunuz.
Ama eşinizde sizin hakkınızı savunmamış.
Gidip başbaşa kayınvalidenizle Bu durumu konuşsanız? Bilerek oğluna söylemedim öğrense çok kızar diye blöf yapın.

Şöyle mesela direk sorabileceğim şekilde de laf sokmuyolar ki. Çok akıllılar çoook.
Ya bilemiyorum kv de hiçbişey yapmaz eminim. Eşim onlara laf sokuyor siz dedikoducusunuz benim çocuğum sizin neyinizi seviyosa vs dedi. Kafam o kadar karışık ki tek bildiğim her dk onları görmek istemiyorum taşınma durumuda yok...

Niye kendinizi yiyorsunuz? Kime ne demek istiyorsanız diyin. Niye içinize atıp kendinizi dolduruyorsunuz ki? Al karşına konuş kimle konuşman gerekiyorsa. Yok gözüm dolar diyeceğimi unuturum filan bu kadar duygusallığa gerek yok.

Ya huy olarak böyleyim ben nedense.. yoksa onların ettiği 2 hakaret yüzünden aglayacak değilim zaten en nefret ettiğim huyum bu çatır çatır laf söyleyemiyorm

Çok ergence! Kaç yaşındasınız?

ya gelmesinler işte 10 kere evine 10 kere açmayıver kapını işin gücün olsun arkadaşların gelsin kendi akrabaların gelsin ne bileyim evinde gün falan olsun neden bu insanalara han kapısı gibi hala açıyorsun ki kapıyı

çocuk uyuyor benim de işlerim var diyemiyor musun zaten yaşları da büyük değil.

cidden ne kadar uzattınız konuyu bence ses kaydındam bahsederek kendinizi rezil edersiniz çünkü bu yaptığınız hiç iyi niyetli ve hoş bişey değil

çok istiyosanız bahsetmek markete giderken evde bişey unutup almaya döndüm benim hakkımda böyle böyle konuşurken buldum sizi peşimden böyle konuşan insanalara ne evimi açarım ne çocuğumu kucağına veririm çok ayıp bu yaptığınız kendinizden utanmalısınız de mesafe koy bitsin gitsin.

oldu ki inanmadılar inkar ettiler ki sanmıyorum bunu yapsınlar ses kaydını dinletirsin telefonumda şöyle bi uygulama var ve ortamdaki konuşmaları alıyor vs.

bunu yaparken bi planın olmalıydı eline yüzüne bulaştıracak huzurunu kaçıracaksan hiç uğraşma iki geliyorlarsa birinde kapını açma o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…