Ama ben eğer onlara whatsapptan da atarsam eminim ki hepsi açıp dinler orda kv de kp de dinlerler sonuna kadar. Onlari tanıyorum çünkü. Ama bilmiyorum yaBen olsam tüm aileyi çaya toplar sonra ses kaydını açarım ortalığı öyle karıştırırım
Yok canım mahkemeye felan karıştırmazlar. Ayrica onlarda zamanında benim telefonumu ben yokken karıştırıp eşime kv hakkında birşeyler yazmıştım okuyup,kavga çıkardılar. buda suç değil mi kaldı ki benim evimde çocuğuma bakıyolardı kaydederken. Bilmiyorum ya uzaklaşmaya çalışıyorum olmuyor günde 10 kere evime geliyolar belki daha fazlaOnlarda seni mahkemeye versin.. Bence yapma mesafe koy yeter ne uzattınız anlamıyorum.. Bnm birinci derece akrabam arkamdan neler dedi konuşmuyorum olur biter ölse umrum olmaz.. Hepsi bu
Sadece emin olmak istedim yüzüme güldükleri için. Ya haklısınız aslında ama hazmedemiyorum günde 10 kere evime geliyolar ya 10 kereee ya kızımı almaya ya bebeği sevmeye bahaneyle. Canlari isterse iyi davranyolar istemezse laf sokuyolarÖnceki konunuzada yazmıştım, başınıza iş alacaksınız. Çünkü sizde suçlusunuz burada. Eşinizi tanımıyorum ama sizin ses kaydını yollayıp onlara ağır bir mesaj yazmanız, eşinizin anne ve babasınıda konuya dahil edecek ve kızlarını savunacaklar. Eşinizi manipule edebilirler.
Siz böyle bir şey aramış ve bulmuşsunuz ama sonuçlarını bence sanki tam hesap edememişsiniz.
Mesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım ciddenÖnceki konunuzada yazmıştım, başınıza iş alacaksınız. Çünkü sizde suçlusunuz burada. Eşinizi tanımıyorum ama sizin ses kaydını yollayıp onlara ağır bir mesaj yazmanız, eşinizin anne ve babasınıda konuya dahil edecek ve kızlarını savunacaklar. Eşinizi manipule edebilirler.
Siz böyle bir şey aramış ve bulmuşsunuz ama sonuçlarını bence sanki tam hesap edememişsiniz.
Mesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden
Şöyle mesela direk sorabileceğim şekilde de laf sokmuyolar ki. Çok akıllılar çoook.Size laf soktukları zaman ne demek istiyorsun açar mısın diye sıkıştırıp tepki verebilirdiniz.
Yani şuan yaptığınız şeyle(ses kaydıyla)tüm gemileri yakmanız gerekirdi. Ama siz bundanda çekinip eşinizi devreye sokmuşsunuz.
Ama eşinizde sizin hakkınızı savunmamış.
Gidip başbaşa kayınvalidenizle Bu durumu konuşsanız? Bilerek oğluna söylemedim öğrense çok kızar diye blöf yapın.
Niye kendinizi yiyorsunuz? Kime ne demek istiyorsanız diyin. Niye içinize atıp kendinizi dolduruyorsunuz ki? Al karşına konuş kimle konuşman gerekiyorsa. Yok gözüm dolar diyeceğimi unuturum filan bu kadar duygusallığa gerek yok.Mesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden
Ya huy olarak böyleyim ben nedense.. yoksa onların ettiği 2 hakaret yüzünden aglayacak değilim zaten en nefret ettiğim huyum bu çatır çatır laf söyleyemiyormNiye kendinizi yiyorsunuz? Kime ne demek istiyorsanız diyin. Niye içinize atıp kendinizi dolduruyorsunuz ki? Al karşına konuş kimle konuşman gerekiyorsa. Yok gözüm dolar diyeceğimi unuturum filan bu kadar duygusallığa gerek yok.
Hem yüzleşmek istiyorsun kızlarla hem yüzleşmeye cesaretin yok. Ben seni öyle gördüm.Ya huy olarak böyleyim ben nedense.. yoksa onların ettiği 2 hakaret yüzünden aglayacak değilim zaten en nefret ettiğim huyum bu çatır çatır laf söyleyemiyorm
Sadece emin olmak istedim yüzüme güldükleri için. Ya haklısınız aslında ama hazmedemiyorum günde 10 kere evime geliyolar ya 10 kereee ya kızımı almaya ya bebeği sevmeye bahaneyle. Canlari isterse iyi davranyolar istemezse laf sokuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?