- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
Bende ses kaydı aldım sizin gibi geçen yıl kp kv deyi sonra arada hep dinledim çok kötü oldum 18 yillik gelinleriyim inanın çok sevmiştim onları şimdi ise mesafe koydum dinleme sebebim öbür gelinleri çok cekistiriyorlardi bana benide onlaraMesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden
Bu olayın hiçbir yerinde kayınvalide yok. Diyelim ki öyle yaptı,gitti söyledi. Kayinvalide gelinini mi tutacak kızlarını mı sizce?? Siz orda eşime söylersem daha kotu olur tarzi blöf yapin demissiniz
E konu sahibi zaten söylemiş. Kocasi sadece laf sokuyormuş. Ne bu? Konu sahibini takmaz kaynanasi bence bu pasiflikle.
Onlar nasıl davranıyorlardı sizde öyle davranım bazen iyi bazen kötü bu ses kaydını yayınlarsanız aileye daha kötü olacak kk farkında siz değilsiniz öfkelisiniz anlıyorum ama sonu sizi daha fazla üzecekMesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden
Çocukları olayın içinde olduğu için, kayınvalide bu olayın içinde. Ve dediğiniz gibi, Kayınvalide kızlarını tutacağı için, konu sahibinin ses kaydı alma hatası bu şekilde daha az konu olacaktır.
Konu sahibi haklıda olsa ses kaydını gizlice alması onu haksız konumuna düşürür.
Eşinin burada pasif kalmasının nedenide,konu sahibinin gizlice ses kaydı alması olabilir.
Daha önce belirttiğim gibi, ses kaydı alan Ve bu konuşmaları işiten birinin gemileri yakması gerekirdi.
Konu sahibi bunu yapmadığına göre, demek ki öyle biri değil.
Bu yüzden ben olsaydım şöyle rezil ederdim vs demenin bir anlamı yok.
Konu sahibine yapabileceği önerilerde bulunuyorum sadece.
Yaşları büyük değil diyorsunuz . Bence kavga ederek değil, büyüklük sizde kalarak çözün bu durumu.ya gelmesinler işte 10 kere evine 10 kere açmayıver kapını işin gücün olsun arkadaşların gelsin kendi akrabaların gelsin ne bileyim evinde gün falan olsun neden bu insanalara han kapısı gibi hala açıyorsun ki kapıyı
çocuk uyuyor benim de işlerim var diyemiyor musun zaten yaşları da büyük değil.
cidden ne kadar uzattınız konuyu bence ses kaydındam bahsederek kendinizi rezil edersiniz çünkü bu yaptığınız hiç iyi niyetli ve hoş bişey değil
çok istiyosanız bahsetmek markete giderken evde bişey unutup almaya döndüm benim hakkımda böyle böyle konuşurken buldum sizi peşimden böyle konuşan insanalara ne evimi açarım ne çocuğumu kucağına veririm çok ayıp bu yaptığınız kendinizden utanmalısınız de mesafe koy bitsin gitsin.
oldu ki inanmadılar inkar ettiler ki sanmıyorum bunu yapsınlar ses kaydını dinletirsin telefonumda şöyle bi uygulama var ve ortamdaki konuşmaları alıyor vs.
bunu yaparken bi planın olmalıydı eline yüzüne bulaştıracak huzurunu kaçıracaksan hiç uğraşma iki geliyorlarsa birinde kapını açma o kadar.
Zorla görüşen var işte her dk evime gelip duruyolar surat bile assam umurlarında değilkusura bakmayın ama insanların sesini kaydetmişsiniz bu ayıp bir şey. onların yaptığı ayıp kadar ayıp bence.
görüşmeyin zorla görüştüren de yok gördüğüm kadarıyla.
Evet buna karar verdim kızlar tek tek alıntı yapamadım ama bütün mesajlari okudum çok teşekkür ederim sanırım hayatımdan silmeye gücüm yok arada başka olaylar var eşimle araları başka sebeplerden limoni zaten. onlar kavga cıkaracak gibi duruyor şimdilik bekliyorum cevaplarını da vericem.Eşinizin ailesiyle, çocuğunuzun babaannesiyle, halasıyla , dedesiyle köprüleri yıkmaya hazır mısınız ? Çok büyük bir hamle gerçekleştireceksiniz. Görümceleriniz kötü bir şey yapmışlar evet ama sizin yaptığınız da kötü birşey. Ben olsam mesafe koyar ama onların laflarıyla da onlara alttan alttan laf sokardım. Dönülmeyecek yollara girmezdim.
Zorla görüşen var işte her dk evime gelip duruyolar surat bile assam umurlarında değil
Bahaneleri hazır işte kızım(2 yaşında) onunla oynamak bebeğim var 3 aylık onu sevmek gibi şeylerle geliyolar. sanki cok lazımlarNeden tasinmiyorsunuz ? Neden günde 10 kere gelmelerine müsade ediyorsunuz ? Yüzlerine bakmayin muhattap olmayin bu ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?