Niye kiz beN mesela iiznsiz fotomu paylasan birini dava etmistim. Suclu bulunduKonuyu uzatmaya gerek yok ya dinlet ya dinletme ayrıca kim kimi mahkemeye vericek yafazla mı film izliyorsunuz
Aynen niye icime atip kendimi yicem ki ne esi ne de digerleri konu sahibi kadar takmiyorlardir kafalarina hayatini yasiyor herkes. Ben de esimde olsa ne olursa olsun haksizliga gelemem ezdirmem de kendimi gerekirse cikarlar hayatimdan bu kadar basitOhoooo amma uzatmışsın,bu atmayı düşündüğün mesajı hiç sevmedim..sanki demogoji yapiyor gibi
Ben yerinde olsam bu 2 insanla da görüşmem cocugumu da elletmem.
Bu kadar zor mu dişli olmak?
Kocaminda tepesine çökerim. Kocamla da arami bozarım banane? Laf sokuyormus paşam,yeterli sanki laf sokmak. Eşin onları cok pis etmeliydi bence. Ne sende ne eşinde iş yok. Ben kaynanam 1 laf söz soyledi diye aylarca konuşmamış insanım. Nasıl dayanıyorsun bu kadar hakaret etmisler bide.
bu arkadasin dedigi gibi yapHepsini okumadım konuya istinaden, neden ses kaydı alma gereği duydun diye üste çıkmaya çalışırlarsa '' sizi konuşurken duydum ama benim hakkımda olduğunu size konduramadım, emin olmak istedim '' minvalde bir şey dersiniz en kötü. Ben olsam herkes bir aradayken bakın size bisey dinletcem diye herkes varken açarım
Ne davasi ya mahkemenin isi gücü yokta kadinlarin birbiriyle hesaplasmasiyla mi ugrascak. :)
Fotonu paylaşan tamam dava edersinde bunların etmediği hakaret kalmamış hem suçlu hem güçlü durumu olur o zaman bence zaten onlar dava edemezde erseler suçlu cikarlarNiye kiz beN mesela iiznsiz fotomu paylasan birini dava etmistim. Suclu bulundu
Ben olsam herkesi yemege filan cagirir o ara ses kaydini acar dinletirdim. Sonrada buyrun anlatin derdiniz ne benimle derdim
Ben de destek amaciyla yazdim zaten bir sey olmaz diye.Aksini iddia etmedik.
Yok ulkede adalet sistemi o sekilde degil. Simdi konu sahibinin kv dava acarsa sadece izinsiz sey kaydi davaya konu olur edilen hakaretler baska bir davanin konusu olduğu icin bir anlam ifade etmez.Fotonu paylaşan tamam dava edersinde bunların etmediği hakaret kalmamış hem suçlu hem güçlü durumu olur o zaman bence zaten onlar dava edemezde erseler suçlu cikarlar
Ben de destek amaciyla yazdim zaten bir sey olmaz diye.
Evet tamda bu durumdayim aynen dediğiniz şeyleri düşünüyorum sanırım en iyisi dediğiniz gibi yapmak başka yol yok benden yuz bulamayinca onlarda gelmeyi azaltsa bari ama nerde sırf uyuz etmek için geliyolar ..-taşınma durumu yok.
-eşin de siniri geçene kadar laf sokar sonra seni suçlar. harekete geçecek bi tip değil.
-acip dinletsen de yüzleşme yapsan da en fazla 6 ay içinde eski düzene dönmek için seni darlar hepsi birden.
şu durumda cevap vermeyip pek muhatap olmayip çocukları büyütmen daha iyi olur gibi. zaten onlar senin tavrindan abilerinin laflarindan da anlamislardir bence ses kaydini. o kadar ustaca ve alttan laf sokan insan şu durumda anlamıştır herşeyi emin ol. ama bilmemezlikten geliyolardir.
ben de mesela yaparım bazen. en ince ayrıntısına kadar bilirim anlarım ama safa yatarim. kafama da takmam.
sen artık kendine bi dikis makinesi falan al bence. evde isim var de mesafe koy. hem sana uğraş ek gelir olur hem çocuklardan kalam vakitte bahanen olur.
Aynenn öyle yani. Hani ben sinirli biriyim,birseye sinirlensem 3 4 gun kendimi yerim,tepki vermeme ragmen icim soğumaz. Burda hem susuyor,hem napsam diye karar veremiyor. Eşim kimmiş yani mangalda kül bırakmam. Cok haklisin. Herkesin keyfi yerinde kendisi üzülüyor bos yere yaksın gemileriAynen niye icime atip kendimi yicem ki ne esi ne de digerleri konu sahibi kadar takmiyorlardir kafalarina hayatini yasiyor herkes. Ben de esimde olsa ne olursa olsun haksizliga gelemem ezdirmem de kendimi gerekirse cikarlar hayatimdan bu kadar basit
Hiiiii tabi tabi . Kayinvalide de yiyecekti bu laflari. Oğluna söylemiş oğlunun sesi çıkmamış ötesi varmi?
Konu sahibinin kvdesi görümcesi bence zaten o dava olaylarına girebilecek insanlar değil.Yok ulkede adalet sistemi o sekilde degil. Simdi konu sahibinin kv dava acarsa sadece izinsiz sey kaydi davaya konu olur edilen hakaretler baska bir davanin konusu olduğu icin bir anlam ifade etmez.
Konu sahibide izinsiz kayit aldigi icin gecerliligi olmaz hakaretler icin dava acilmaz.
Ya arkadaşım minareyi çalan kılıfını hazırlar. Madem ses kaydi yaptın dersin ki telefonumda bir uygulama yapmış vs vs yalan cok bahane cok. Annesi sorunluysa sorunlu. Bunlar ailecek sorunlu. 2 görümce kocan ve annesi. Üzgünüm. Hepsi aynı farkinda mısın???Diyorum ya ses kaydını dinletirsek ben suçlu olurum diye düşünüyor bu seferde diyecekler bizim sesimizi kaydetmiş vs. Zaten annesi sorunlu bi insan. Yüzüme çeyreğini söyleseler çok çok farklı olurdu o dinletecekti aslında ilk başta sonra ben napıcaksın dinletp diyince öyle söyledi..
Evet tamda bu durumdayim aynen dediğiniz şeyleri düşünüyorum sanırım en iyisi dediğiniz gibi yapmak başka yol yok benden yuz bulamayinca onlarda gelmeyi azaltsa bari ama nerde sırf uyuz etmek için geliyolar ..
Bu olayın hiçbir yerinde kayınvalide yok. Diyelim ki öyle yaptı,gitti söyledi. Kayinvalide gelinini mi tutacak kızlarını mı sizce?? Siz orda eşime söylersem daha kotu olur tarzi blöf yapin demissinizNe diyorsunuz anlamadım? Direk olay çıkarmaktansa, politik yaklaşıp kayınvalidesine durumu anlatıp ne yapması gerektiğini sorsa daha iyi olabilir diye bir öneride bulundum. En azından kayınvalide nın konuşma şekline göre bir tavır alır,kendini daha haklı çıkartabilir bakın ben olay çıkartmak yerine, büyüğüm olarak sayıp kaynanama anlattım ama bir işe yaramadı, Ya da bana şunu dedi vs bende kendim çözmek durumunda kaldım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?