Ses kaydı konumun devamı

Ben olsam kv-ni siler bir daha da konusturmam.
Ses kaydi filan atmaniza gerek yok.
Hayatinizdan silin gitsinler

Konuyu uzatmaya gerek yok ya dinlet ya dinletme ayrıca kim kimi mahkemeye vericek ya fazla mı film izliyorsunuz
Niye kiz beN mesela iiznsiz fotomu paylasan birini dava etmistim. Suclu bulundu

Ben olsam herkesi yemege filan cagirir o ara ses kaydini acar dinletirdim. Sonrada buyrun anlatin derdiniz ne benimle derdim

Ya acikca konusun ben artik laf sokmalari dolayli yoldan anlatmalari cok komik buluyorum icime bir sey atiyorsam karsi tarafa direk soruyorum bunu bana deger veren biriyse zaten konusup yolunu buluyoruz gereksiz biriysede hayatimdan cikiyor ve rahatliyorum. Laf sokma bilmem ne bunlarla neden iliskilerinizi zorlastiriyorsunuz. Esiniz de ayni sekilde siz neden esimin arkasindan böyle konusuyorsunuz derdiniz neyse söyleyin bu yaptiginiz dogru degil diyemiyor mu. Esimde laf sokuyor ne ya:)) bu kadar kasmayin dökün eteginizdekileri is olacagi yere varsin sizde rahatlayin

Aynen niye icime atip kendimi yicem ki ne esi ne de digerleri konu sahibi kadar takmiyorlardir kafalarina hayatini yasiyor herkes. Ben de esimde olsa ne olursa olsun haksizliga gelemem ezdirmem de kendimi gerekirse cikarlar hayatimdan bu kadar basit

Hepsini okumadım konuya istinaden, neden ses kaydı alma gereği duydun diye üste çıkmaya çalışırlarsa '' sizi konuşurken duydum ama benim hakkımda olduğunu size konduramadım, emin olmak istedim '' minvalde bir şey dersiniz en kötü. Ben olsam herkes bir aradayken bakın size bisey dinletcem diye herkes varken açarım

bu arkadasin dedigi gibi yap

Niye kiz beN mesela iiznsiz fotomu paylasan birini dava etmistim. Suclu bulundu

Ben olsam herkesi yemege filan cagirir o ara ses kaydini acar dinletirdim. Sonrada buyrun anlatin derdiniz ne benimle derdim
Fotonu paylaşan tamam dava edersinde bunların etmediği hakaret kalmamış hem suçlu hem güçlü durumu olur o zaman bence zaten onlar dava edemezde erseler suçlu cikarlar

-taşınma durumu yok.
-eşin de siniri geçene kadar laf sokar sonra seni suçlar. harekete geçecek bi tip değil.
-acip dinletsen de yüzleşme yapsan da en fazla 6 ay içinde eski düzene dönmek için seni darlar hepsi birden.

şu durumda cevap vermeyip pek muhatap olmayip çocukları büyütmen daha iyi olur gibi. zaten onlar senin tavrindan abilerinin laflarindan da anlamislardir bence ses kaydini. o kadar ustaca ve alttan laf sokan insan şu durumda anlamıştır herşeyi emin ol. ama bilmemezlikten geliyolardir.

ben de mesela yaparım bazen. en ince ayrıntısına kadar bilirim anlarım ama safa yatarim. kafama da takmam.

sen artık kendine bi dikis makinesi falan al bence. evde isim var de mesafe koy. hem sana uğraş ek gelir olur hem çocuklardan kalam vakitte bahanen olur.

Fotonu paylaşan tamam dava edersinde bunların etmediği hakaret kalmamış hem suçlu hem güçlü durumu olur o zaman bence zaten onlar dava edemezde erseler suçlu cikarlar
Yok ulkede adalet sistemi o sekilde degil. Simdi konu sahibinin kv dava acarsa sadece izinsiz sey kaydi davaya konu olur edilen hakaretler baska bir davanin konusu olduğu icin bir anlam ifade etmez.
Konu sahibide izinsiz kayit aldigi icin gecerliligi olmaz hakaretler icin dava acilmaz.

Evet tamda bu durumdayim aynen dediğiniz şeyleri düşünüyorum sanırım en iyisi dediğiniz gibi yapmak başka yol yok benden yuz bulamayinca onlarda gelmeyi azaltsa bari ama nerde sırf uyuz etmek için geliyolar ..

Aynen niye icime atip kendimi yicem ki ne esi ne de digerleri konu sahibi kadar takmiyorlardir kafalarina hayatini yasiyor herkes. Ben de esimde olsa ne olursa olsun haksizliga gelemem ezdirmem de kendimi gerekirse cikarlar hayatimdan bu kadar basit
Aynenn öyle yani. Hani ben sinirli biriyim,birseye sinirlensem 3 4 gun kendimi yerim,tepki vermeme ragmen icim soğumaz. Burda hem susuyor,hem napsam diye karar veremiyor. Eşim kimmiş yani mangalda kül bırakmam. Cok haklisin. Herkesin keyfi yerinde kendisi üzülüyor bos yere yaksın gemileri

Hiiiii tabi tabi . Kayinvalide de yiyecekti bu laflari. Oğluna söylemiş oğlunun sesi çıkmamış ötesi varmi?

Ne diyorsunuz anlamadım? Direk olay çıkarmaktansa, politik yaklaşıp kayınvalidesine durumu anlatıp ne yapması gerektiğini sorsa daha iyi olabilir diye bir öneride bulundum. En azından kayınvalide nın konuşma şekline göre bir tavır alır,kendini daha haklı çıkartabilir bakın ben olay çıkartmak yerine, büyüğüm olarak sayıp kaynanama anlattım ama bir işe yaramadı, Ya da bana şunu dedi vs bende kendim çözmek durumunda kaldım diye.

Konu sahibinin kvdesi görümcesi bence zaten o dava olaylarına girebilecek insanlar değil.
Ben zaten ilk konusunda da bu gizli çekme olayını doğru bulmadığımı belirttim böyle insanlar bana hep tehlikeli gelmiştir ayrıca çektide ne oldu yüzlerine vuramadı boşuna duyup sinir oldu

Ya arkadaşım minareyi çalan kılıfını hazırlar. Madem ses kaydi yaptın dersin ki telefonumda bir uygulama yapmış vs vs yalan cok bahane cok. Annesi sorunluysa sorunlu. Bunlar ailecek sorunlu. 2 görümce kocan ve annesi. Üzgünüm. Hepsi aynı farkinda mısın???

Evet tamda bu durumdayim aynen dediğiniz şeyleri düşünüyorum sanırım en iyisi dediğiniz gibi yapmak başka yol yok benden yuz bulamayinca onlarda gelmeyi azaltsa bari ama nerde sırf uyuz etmek için geliyolar ..

kocana diyosun ki o zaman

onlar cahil, ben yaptıklarına çok üzüldüm. ama senin kardeşlerin taşınma vs durumumuz da yok. kimse yipranmasin. ben gidip gelmeyi seyreltmek istiyorum. bana bi makine alalım. kendi kendime cocuklarimla onla ugrasayim.

senle huzurumuz olsun yeter. onlar da yarın evlenecek el kapısına gidecek. inşallah onlar benim su durumumu yasamazlar. sen artık laf da sokma ama ben gitmek istemeyince bana da darılma...

valla başka çözüm yok gibi duruyo. çocuklar biraz büyüsün halk eğitim kurslarına vs gidersin işe girersin ya da evden is yaparsin.

Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin. böyle devam ederse anca seni sinir hastası ederler. sana da yazık günah çocuklarına da. kaç yıllık evlisin bilimiyorum ama zamanla insan bazı şeyleri takmamayi da ogreniyo...
Allah sabir versin kardeşim

Bu olayın hiçbir yerinde kayınvalide yok. Diyelim ki öyle yaptı,gitti söyledi. Kayinvalide gelinini mi tutacak kızlarını mı sizce?? Siz orda eşime söylersem daha kotu olur tarzi blöf yapin demissiniz
E konu sahibi zaten söylemiş. Kocasi sadece laf sokuyormuş. Ne bu? Konu sahibini takmaz kaynanasi bence bu pasiflikle.

Ben esi olsam kardeslerimle konusurum bak böyle böyle olmus enisteniz duymus cok kirilmis sizin derdiniz ne, ne yanlisini gördünüz oturup konusalim halledelim kirginlik olmasin derdim. Yanlis mi düsünyüorum? Kardesime neden laf sokcam ki esimin arkasindan konusmus diye. Kardesim sonucta el mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…