Bahaneleri hazır işte kızım(2 yaşında) onunla oynamak bebeğim var 3 aylık onu sevmek gibi şeylerle geliyolar. sanki cok lazımlar
Ses kaydını ortaya attıktan sonra işler tamamen sarpa sarıp kontrolünuzden çıkabilir. Komsuyla arkadasla küsüluyor tamamen hayattan çıkarılabiliyor ama malesef aile iliskileri öyle değil. Bayramda seyranda insanlarla yüzyüze bakılacak bir kapı olmalı diye düşünüyorum ben.Evet buna karar verdim kızlar tek tek alıntı yapamadım ama bütün mesajlari okudum çok teşekkür ederim sanırım hayatımdan silmeye gücüm yok arada başka olaylar var eşimle araları başka sebeplerden limoni zaten. onlar kavga cıkaracak gibi duruyor şimdilik bekliyorum cevaplarını da vericem.
Aynen bu arkadaşı dinle öfkeyle kalkan zararla otururWhatsaptan atma onlara ellerinle kanıt veriyorsun gidin mahkemeye verin diye.Ben olsam yüz yüzerken söylerdim ama kibarca söylerdim ve mesafemi koyardım
Herkes evdeyken ac ses kaydını.Benim hakkımda bunları dusunmeniz beni üzdü ben sizi seviyordum ama çok gucendim .Bundan sonra küs de degilim ama çok sık görüşmeye de gerek yok diyebilirsin. Ya bu arkadaş ya da komşu değil aile illa ki yüz yüz e geleceksin kibarlikla hallet
Böyle böyle daha yıpranıyorsunuzMesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden
Uyuyor falan de kapat suratlarına kapıyıBahaneleri hazır işte kızım(2 yaşında) onunla oynamak bebeğim var 3 aylık onu sevmek gibi şeylerle geliyolar. sanki cok lazımlar
Siz bu ses kaydını onlara gönderirseniz sanki şöyle bi durum olacak gibi geliyor bana.
Onlar da sizin açıklarınızı bir bir söyleyecekler. İşte sen de bize böyle dedin böyle yaptın vs. Açığınız varsa size bunları koz olarak kullanabilirler bence.
Kızlar https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sinirden-elim-ayagin-titriyor-ses-kaydi.1134621/
Konum bu hatırlarsınız. Ben halen birşey yapamadım sadece eşime dinlettim oda onlara laf sokup duruyor. O öyle yapınca kv de eşim yokken bana laf sokuyor. Ama alttan alttan yapıyor 2 iyi laf söylüyosa 1 kötü. Ben onlara soğuk davranmaya çalışıyorum ama o pis samimiyetlerinin içine alıyolar resmen yada aptal aptal sinir edecek şeyler yapıyolar ve patlıycam artık . Bu konuyu açtım çünkü napicam bilemiyorum kızlar
Şimdi bayram bitince ben ses kaydını onlara whatsapptan atıp şöyle yazmayı düşünüyorum;
Bu kadar mi iki yüzlüsünüz onca lafi söyleyip yuzume gülmeyi nasıl başardınız . ben sizden 1 tabak corba 40 yılda bi istedim oda cocuk ac kalmasn diye. her gun her turlu yemegimi yapiyorum sizden ne zaman istedim ki çocukları halleyle büyütcek diyebiliyosunuz? ev temizliğime kadar laf ediyosunuz gittigim andan itibaren arkamdan atıp tutmaya baslamissiniz sizin gercek yüzünüzü gördüm artık şunuda anladm ben bazı şeyleri duzeldi sanmıstım baştan nası başlarsa öyle gidiyomus. Laf soktunuz sustum sevmediğim şeyleri yaptınız bişey demedim iyi oldum diye siz beni salak bellemissiniz bana bukadar düşmansanız yuzume gulmeyin kapimida acmayin bari huzurumu evliliğimi bozmayin bu kadar lafi küfürü eden insan ölürsem bile gelmesin korkarım böyle insandan .
Yada farklı bi mesaj mı atmalıyım? Çok mu yumuşak olmuş bu .
Buarada kayıtta ,ev hanımlığım ,fiziğim annelliğim herşey ama herşeye nefret edercesine ve dalga geçer tarzda söylemleri var.
"Bizle markete gitmiyor, g*tune ç*mak sokmuşuz sanki, kendinide bi b*k sanıyor," tarzında konuşmalar ve daha yazamadığım çok şey. öbür konumda da var her cümlenin sonunda salak diyolar vs. Yüzyüze konuşsam eminim mesajda yazdıklarımın hepsini unutucam salak gibi gözlerim dolucak konuşamayacağım. O yüzden mesaj istiyorum. Eşime de sadece söyleyeceğim kaydı göndericem diye. Gönderme dese de dinlemiycem ona kalırsak kara güne kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?