Ses kaydı konumun devamı

Mesafe koy sadece.. eşinin ailesi sonuçta çok büyük bi kavga çıkarmak sadece size ailenize zarar verir. Hem eşiniz de size karşı yaklaşımlarını görmüş. Olay çıkarmadan mesafe koyarsan eşin daha çok yanında olur gibime geliyor.. öteki türlü hem seviyesizce hemde ergence.

Hiç karışmayın bırakın birbirlerini yesinler ne oldu diye. Hiç muhattap olmayın. Gelirlerse evinize de verin çayını çorbasını ilgilenmeyin. Eşiniz yapar birşeyler . Bazen erkekler açık bekleyip ortaya atıyorlar. Sadece kaydı saklayın. Konuyu da açmayın siz kötü olursunuz. Sabredin. Siz saygınızada sukunetinizede koruyun. Eşiniz sizin tarafınızda. Ama böyle bir mesaj atarsanız, onlardan farkınız kalmıycacak gözünde.

su hayatta en sevmedigim en yapmadigim sey laf sokmak.
laf sokacaginiza kocaniz ve siz, karsi taraf hazir yuzdeyuz sucluyken suratlarina vursaniz ve olay kapansa mesela?

bence direk yuzlerine vur esinide al yanina konusun ama ses kaydiyi niy4 yaptin bizi mi dinliyon diye kendilerini zeytin yagi gibi uste cikaracaklarr hic bise yapamazsanda allaaha havale et

Böyle şeylere ne gerek var. Kimsenin yanına ses kaydı açıp telefonumu bırakmam . Beni Allah bilir eşim bilir ben bilirim yeter. Duydunuz da ne oldu? Başınız göğe mı erdi. Mesafe candır. Mesafeli ,saygılı olursanız problem çözülür. Aile içinde bu tarz durumlar çok çirkin bence...

Ohoooo amma uzatmışsın,bu atmayı düşündüğün mesajı hiç sevmedim..sanki demogoji yapiyor gibi
Ben yerinde olsam bu 2 insanla da görüşmem cocugumu da elletmem.
Bu kadar zor mu dişli olmak?
Kocaminda tepesine çökerim. Kocamla da arami bozarım banane? Laf sokuyormus paşam,yeterli sanki laf sokmak. Eşin onları cok pis etmeliydi bence. Ne sende ne eşinde iş yok. Ben kaynanam 1 laf söz soyledi diye aylarca konuşmamış insanım. Nasıl dayanıyorsun bu kadar hakaret etmisler bide.

Hiiiii tabi tabi . Kayinvalide de yiyecekti bu laflari. Oğluna söylemiş oğlunun sesi çıkmamış ötesi varmi?

Ya işte yüzüme direk söyleselerdi böyle olmazdı zaten

Ya işte yüzüme direk söyleselerdi böyle olmazdı zaten
Ya yüzüne niye söylesinler? Olay çıksın diye mi? Eşin de hiç iş yok. Sen o 2 malı takacağın yere kocam niye böyle diye düşün bence. Karısına etmedikleri hakaret kalmamış ama o sadece laf sokuyor? Sen zaten sana dicek bi laf yok. Kendi hakkina giriyorsun bence

Mesaj aşırı duygusal ve sürekli onlarin söylediklerine karşı savunmaya geciyormus hissiyatı var yazdiklarinizda. Ben olsam , demek hakliymisim ki savunma da yapti..diye düşünürdüm..Ayrica buram buram sizi umursuyorum, canımı cok yaktiniz alt temasi da mevcut.. Mesaj atmaniz bence uygun değil illa ki atacaksaniz da bu olmasin.
Mesaj aticaksam "biliyorum cahilliği asla yenemem o yuzden tek açıklama yapmayacağım size. Allaha havale ediyorum sizi" tarzi yazardim..

Bir de eşin ailesi ile tamamen ipleri koparmak mümkün olmayacagi icin, büyük bi olay cikarmanizi önermem...hangimizin gorumcesi kardes gibidir ki? bir iki çıkarsa çıkıyordur bence çokta üzülmeyin..gelinler kv'nin arkasindan, kv gelinlerin arkasindan, gorumce elti derken surekli bi dedikodu yapiliyo ne yazikki burda sıkıntı hakaret kısmı ama..o da karakterleriyle alakalı.

Ses kaydı elinizde kalsın. Ama geçen gün arkamdan konuşuyordunuz konuşmalarınızı duydum böyle böyle diyebilirsiniz. Bu şekilde olursa tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış oluyor. Kendi kendinizi yiyip duruyorsunuz. Ama duyduğunuzu bildiğinizi yüzlerine söyleyin. Eşinizin yanında yapın ama.

Tabi ki gönderme suç bu iki kişi şikayet et diye gazlasa ne yapacaksın ?

Diyorum ya ses kaydını dinletirsek ben suçlu olurum diye düşünüyor bu seferde diyecekler bizim sesimizi kaydetmiş vs. Zaten annesi sorunlu bi insan. Yüzüme çeyreğini söyleseler çok çok farklı olurdu o dinletecekti aslında ilk başta sonra ben napıcaksın dinletp diyince öyle söyledi..

Ama ben eğer onlara whatsapptan da atarsam eminim ki hepsi açıp dinler orda kv de kp de dinlerler sonuna kadar. Onlari tanıyorum çünkü. Ama bilmiyorum ya
Kaydı göndermeyin kimseye sadece sizde kalsın . Hepsi varken açın dinlesinler. Yüzlerinin alacaği halide gorürsunuz. Içinizden geçeni yüzlerine soyleyin. Ben olsam gizli kaydettigim şeyi kimseye gönermem.

Canım amma uzattın ya gönder kaydı gitsin neyden çekiniyorsun anlamadım ki.ha ben yapamam kv kp aram kötü olur diye korkuyorsan sil gitsin o zaman.amaç senin hakkında ne konuştuklarını öğrenmek değil miydi öğrendin bitti işte.yüzlerine vurmak istiyorsan vur.memleket meselesi haline getirdin.ben olsam duyduğum gün yüzlerine vururdum birdaha görüşmezdim oldu bitti.mahkemeye verirler bla bla lafları ciddiye alma.o kadar hakaret etmişler ne verecekler Allah aşkına.kaldı ki hakaret etmemiş olsalar bile veremezler.neticede kardeşlerinin eşisin.o kadarına cesaret edemezler.Allah aşkına yüzlerine vuruyorsan vur vurmuyorsan da sil kaydı konuyu kapat yeter yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…