Dava açsalar ettikleri hakaretlerden sebep kendileri de ceza alırlar. Hiç o topa gireceklerini sanmıyorum ben deKonuyu uzatmaya gerek yok ya dinlet ya dinletme ayrıca kim kimi mahkemeye vericek yafazla mı film izliyorsunuz
Hiç karışmayın bırakın birbirlerini yesinler ne oldu diye. Hiç muhattap olmayın. Gelirlerse evinize de verin çayını çorbasını ilgilenmeyin. Eşiniz yapar birşeyler . Bazen erkekler açık bekleyip ortaya atıyorlar. Sadece kaydı saklayın. Konuyu da açmayın siz kötü olursunuz. Sabredin. Siz saygınızada sukunetinizede koruyun. Eşiniz sizin tarafınızda. Ama böyle bir mesaj atarsanız, onlardan farkınız kalmıycacak gözünde.Kızlar https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sinirden-elim-ayagin-titriyor-ses-kaydi.1134621/
Konum bu hatırlarsınız. Ben halen birşey yapamadım sadece eşime dinlettim oda onlara laf sokup duruyor. O öyle yapınca kv de eşim yokken bana laf sokuyor. Ama alttan alttan yapıyor 2 iyi laf söylüyosa 1 kötü. Ben onlara soğuk davranmaya çalışıyorum ama o pis samimiyetlerinin içine alıyolar resmen yada aptal aptal sinir edecek şeyler yapıyolar ve patlıycam artık . Bu konuyu açtım çünkü napicam bilemiyorum kızlar
Şimdi bayram bitince ben ses kaydını onlara whatsapptan atıp şöyle yazmayı düşünüyorum;
Bu kadar mi iki yüzlüsünüz onca lafi söyleyip yuzume gülmeyi nasıl başardınız . ben sizden 1 tabak corba 40 yılda bi istedim oda cocuk ac kalmasn diye. her gun her turlu yemegimi yapiyorum sizden ne zaman istedim ki çocukları halleyle büyütcek diyebiliyosunuz? ev temizliğime kadar laf ediyosunuz gittigim andan itibaren arkamdan atıp tutmaya baslamissiniz sizin gercek yüzünüzü gördüm artık şunuda anladm ben bazı şeyleri duzeldi sanmıstım baştan nası başlarsa öyle gidiyomus. Laf soktunuz sustum sevmediğim şeyleri yaptınız bişey demedim iyi oldum diye siz beni salak bellemissiniz bana bukadar düşmansanız yuzume gulmeyin kapimida acmayin bari huzurumu evliliğimi bozmayin bu kadar lafi küfürü eden insan ölürsem bile gelmesin korkarım böyle insandan .
Yada farklı bi mesaj mı atmalıyım? Çok mu yumuşak olmuş bu .
Buarada kayıtta ,ev hanımlığım ,fiziğim annelliğim herşey ama herşeye nefret edercesine ve dalga geçer tarzda söylemleri var.
"Bizle markete gitmiyor, g*tune ç*mak sokmuşuz sanki, kendinide bi b*k sanıyor," tarzında konuşmalar ve daha yazamadığım çok şey. öbür konumda da var her cümlenin sonunda salak diyolar vs. Yüzyüze konuşsam eminim mesajda yazdıklarımın hepsini unutucam salak gibi gözlerim dolucak konuşamayacağım. O yüzden mesaj istiyorum. Eşime de sadece söyleyeceğim kaydı göndericem diye. Gönderme dese de dinlemiycem ona kalırsak kara güne kaldık
Aynı fikirdeyim bi tutturmuslar dava yasak bilmem ne hakimde hiç demicek bu hakaretler ne pekiDava açsalar ettikleri hakaretlerden sebep kendileri de ceza alırlar. Hiç o topa gireceklerini sanmıyorum ben de
su hayatta en sevmedigim en yapmadigim sey laf sokmak.Kızlar https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sinirden-elim-ayagin-titriyor-ses-kaydi.1134621/
Konum bu hatırlarsınız. Ben halen birşey yapamadım sadece eşime dinlettim oda onlara laf sokup duruyor. O öyle yapınca kv de eşim yokken bana laf sokuyor. Ama alttan alttan yapıyor 2 iyi laf söylüyosa 1 kötü. Ben onlara soğuk davranmaya çalışıyorum ama o pis samimiyetlerinin içine alıyolar resmen yada aptal aptal sinir edecek şeyler yapıyolar ve patlıycam artık . Bu konuyu açtım çünkü napicam bilemiyorum kızlar
Şimdi bayram bitince ben ses kaydını onlara whatsapptan atıp şöyle yazmayı düşünüyorum;
Bu kadar mi iki yüzlüsünüz onca lafi söyleyip yuzume gülmeyi nasıl başardınız . ben sizden 1 tabak corba 40 yılda bi istedim oda cocuk ac kalmasn diye. her gun her turlu yemegimi yapiyorum sizden ne zaman istedim ki çocukları halleyle büyütcek diyebiliyosunuz? ev temizliğime kadar laf ediyosunuz gittigim andan itibaren arkamdan atıp tutmaya baslamissiniz sizin gercek yüzünüzü gördüm artık şunuda anladm ben bazı şeyleri duzeldi sanmıstım baştan nası başlarsa öyle gidiyomus. Laf soktunuz sustum sevmediğim şeyleri yaptınız bişey demedim iyi oldum diye siz beni salak bellemissiniz bana bukadar düşmansanız yuzume gulmeyin kapimida acmayin bari huzurumu evliliğimi bozmayin bu kadar lafi küfürü eden insan ölürsem bile gelmesin korkarım böyle insandan .
Buarada kayıtta ,ev hanımlığım ,fiziğim annelliğim herşey ama herşeye nefret edercesine ve dalga geçer tarzda söylemleri var.
"Bizle markete gitmiyor, g*tune ç*mak sokmuşuz sanki, kendinide bi b*k sanıyor," tarzında konuşmalar ve daha yazamadığım çok şey. öbür konumda da var her cümlenin sonunda salak diyolar vs. Yüzyüze konuşsam eminim mesajda yazdıklarımın hepsini unutucam salak gibi gözlerim dolucak konuşamayacağım. O yüzden mesaj istiyorum. Eşime de sadece söyleyeceğim kaydı göndericem diye. Gönderme dese de dinlemiycem ona kalırsak kara güne kaldık
bence direk yuzlerine vur esinide al yanina konusun ama ses kaydiyi niy4 yaptin bizi mi dinliyon diye kendilerini zeytin yagi gibi uste cikaracaklarr hic bise yapamazsanda allaaha havale etKızlar https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sinirden-elim-ayagin-titriyor-ses-kaydi.1134621/
Hiiiii tabi tabi . Kayinvalide de yiyecekti bu laflari. Oğluna söylemiş oğlunun sesi çıkmamış ötesi varmi?Size laf soktukları zaman ne demek istiyorsun açar mısın diye sıkıştırıp tepki verebilirdiniz.
Yani şuan yaptığınız şeyle(ses kaydıyla)tüm gemileri yakmanız gerekirdi. Ama siz bundanda çekinip eşinizi devreye sokmuşsunuz.
Ama eşinizde sizin hakkınızı savunmamış.
Gidip başbaşa kayınvalidenizle Bu durumu konuşsanız? Bilerek oğluna söylemedim öğrense çok kızar diye blöf yapın.
Ya işte yüzüme direk söyleselerdi böyle olmazdı zatenOhoooo amma uzatmışsın,bu atmayı düşündüğün mesajı hiç sevmedim..sanki demogoji yapiyor gibi
Ben yerinde olsam bu 2 insanla da görüşmem cocugumu da elletmem.
Bu kadar zor mu dişli olmak?
Kocaminda tepesine çökerim. Kocamla da arami bozarım banane? Laf sokuyormus paşam,yeterli sanki laf sokmak. Eşin onları cok pis etmeliydi bence. Ne sende ne eşinde iş yok. Ben kaynanam 1 laf söz soyledi diye aylarca konuşmamış insanım. Nasıl dayanıyorsun bu kadar hakaret etmisler bide.
Ya yüzüne niye söylesinler? Olay çıksın diye mi? Eşin de hiç iş yok. Sen o 2 malı takacağın yere kocam niye böyle diye düşün bence. Karısına etmedikleri hakaret kalmamış ama o sadece laf sokuyor? Sen zaten sana dicek bi laf yok. Kendi hakkina giriyorsun benceYa işte yüzüme direk söyleselerdi böyle olmazdı zaten
Tabi ki gönderme suç bu iki kişi şikayet et diye gazlasa ne yapacaksın ?Kızlar https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sinirden-elim-ayagin-titriyor-ses-kaydi.1134621/
Diyorum ya ses kaydını dinletirsek ben suçlu olurum diye düşünüyor bu seferde diyecekler bizim sesimizi kaydetmiş vs. Zaten annesi sorunlu bi insan. Yüzüme çeyreğini söyleseler çok çok farklı olurdu o dinletecekti aslında ilk başta sonra ben napıcaksın dinletp diyince öyle söyledi..Ya yüzüne niye söylesinler? Olay çıksın diye mi? Eşin de hiç iş yok. Sen o 2 malı takacağın yere kocam niye böyle diye düşün bence. Karısına etmedikleri hakaret kalmamış ama o sadece laf sokuyor? Sen zaten sana dicek bi laf yok. Kendi hakkina giriyorsun bence
Kaydı göndermeyin kimseye sadece sizde kalsın . Hepsi varken açın dinlesinler. Yüzlerinin alacaği halide gorürsunuz. Içinizden geçeni yüzlerine soyleyin. Ben olsam gizli kaydettigim şeyi kimseye gönermem.Ama ben eğer onlara whatsapptan da atarsam eminim ki hepsi açıp dinler orda kv de kp de dinlerler sonuna kadar. Onlari tanıyorum çünkü. Ama bilmiyorum ya
Ne davasi ya mahkemenin isi gücü yokta kadinlarin birbiriyle hesaplasmasiyla mi ugrascak. :)Dava açsalar ettikleri hakaretlerden sebep kendileri de ceza alırlar. Hiç o topa gireceklerini sanmıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?