Bundan çok büyük o kadar derdim var ki,olsun hepsi geçer diyorum sadece:)En büyük derdin bu olsun ins
Kv,kp,mikser görümce üçlemesi olmayınca dikkat çekmedi zaar. :)Bu çok büyük bir dert yalnız. Düzgün uyayamamak tüm hayatı etkiler. İlla kv gelin kavgası yapmak gerekiyor herhalde dert için.
Kesinlikle,yan dairedeki takırtılar,sokaktaki çocukların oynadığı top sesi,birinin devamlı öksürmesi aşırı sinir bozucu oluyor hepMaalesef bende de var.
Buzdolabı, soğutucu pervaneler, duvar saatleri, kombi her ses kulağımda resmen.
Beni insan sesleri çok aşırı olmadıkça etkilenmiyor. Mekanik seslerden rahatsız oluyorum daha çokKesinlikle,yan dairedeki takırtılar,sokaktaki çocukların oynadığı top sesi,birinin devamlı öksürmesi aşırı sinir bozucu oluyor hep
çok zor ve sinir bozucu o oyunu uyumadan deniyim bari bende yoksa ev ahalisi beni alt kata kitlicekBeni insan sesleri çok aşırı olmadıkça etkilenmiyor. Mekanik seslerden rahatsız oluyorum daha çok
Takıntılı,kuruntulu,hayalci,aşırı hassas tam bir balığımTakintin var mi ya da stresli bi insan misin?
Takıntılı,kuruntulu,hayalci,aşırı hassas tam bir balığımoff of
Anksiyetem vardı,hala var ne illet bir şeyse Bi de bu çıktıKonuya cevap verdin iste.
Bi psikologa git o zaman. Obsesif olabilme ihtimalin var.
Anksiyetem vardı,hala var ne illet bir şeyse Bi de bu çıktı
Teşekkür ederim :)
Çikolata ve sütlü tatlılar harici genelde sebzeciyim yemekle pek aram yokYeme duzenin nasil. Abur cubur tatli, kahve?
Çikolata ve sütlü tatlılar harici genelde sebzeciyim yemekle pek aram yok
Benımde (eski) patronum her öksürdügümde "öksürmeee" derdiKızlar size de oluyor mu bilmiyorum,diğer odada tv açıksa ve belli belirsiz sesi geliyorsa aşırı sinir oluyorum ve deli gibi uykum olsa bile uyuyamıyorum istemsizce kulağım hep orda oluyor ya çok özeniyorum rahat rahat uyuyan insanlara,kulaklık vs geçici çözüm böyle olup çözen var mı çok zor bir şey basit gibi gözükse de,aynı şekilde saatin sesi vs
Kızlar size de oluyor mu bilmiyorum,diğer odada tv açıksa ve belli belirsiz sesi geliyorsa aşırı sinir oluyorum ve deli gibi uykum olsa bile uyuyamıyorum istemsizce kulağım hep orda oluyor ya çok özeniyorum rahat rahat uyuyan insanlara,kulaklık vs geçici çözüm böyle olup çözen var mı çok zor bir şey basit gibi gözükse de,aynı şekilde saatin sesi vs
Takintin var mi ya da stresli bi insan misin?
Maalesef çözümünü bilmiyorum ama aynı dert bende de var. Üstelik sadece uyurken değil normalde de özellikle telefonda konuşurken bazı sesler beynimin içinde yankılanıyor karşı tarafın bulunduğu ortamdaki en basit çatal bıçak sesi gibi.. Veya sohbet anında birçok insana bağırma diyorum halbuki normal konuşmaları.
O yüzden bekliyorum konunun altında, sinir bozucu gerçekten.
Benımde (eski) patronum her öksürdügümde "öksürmeee" derdi
Her sesten rahatsız oluyordu
Bu olay tamamen psikolojik...
Senınki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?