- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
yıllardır var yaracaksam tvnin sesini bana gelmeyecek sekilde kapatırlar. calısan aletleri kapatırım. odada saat varsa tik tak ses cıkartan dısarı cıkartırım neyazıkki gecmedi. ögrenciyken zulum gibiydi ama sukur artık kendi evimde kontrol edebiliyorum ortamlarıKızlar size de oluyor mu bilmiyorum,diğer odada tv açıksa ve belli belirsiz sesi geliyorsa aşırı sinir oluyorum ve deli gibi uykum olsa bile uyuyamıyorum istemsizce kulağım hep orda oluyor ya çok özeniyorum rahat rahat uyuyan insanlara,kulaklık vs geçici çözüm böyle olup çözen var mı çok zor bir şey basit gibi gözükse de,aynı şekilde saatin sesi vs
Ben de ayni durumdayımKızlar size de oluyor mu bilmiyorum,diğer odada tv açıksa ve belli belirsiz sesi geliyorsa aşırı sinir oluyorum ve deli gibi uykum olsa bile uyuyamıyorum istemsizce kulağım hep orda oluyor ya çok özeniyorum rahat rahat uyuyan insanlara,kulaklık vs geçici çözüm böyle olup çözen var mı çok zor bir şey basit gibi gözükse de,aynı şekilde saatin sesi vs
Evliyim küçük çocuğum var esim yuksek sesle muzik ve haber dinler.hepsini susturup öyle uyuyorum zor oluyo amaAma çok yorucu bu uzun zamana yayarsak koca yaz cam ve kapı kapalı uyudum arkadaki komşular çok ses yapıyor,evde de tv çalışıyor diye,kurdeşen dokucektimyalnız mı yaşıyorsun
Bir kere sınava gidicem erkenden yattım,babam geldi duydum kafada kurdum şimdi gidicek tvyi açıcak yarın da pazar sabaha kadar izlicek ben uyuyamıcam diye,saat dörtte burnumu çeke çeke ağlaya ağlaya odaya baskın yapıp baba kapat artık dediğimi anımsıyorımBende de aynı durum var.Özellikle tv sesine aşırı duyarlıyım.En ufak ses gelince çıldırıyorum bazen ağladığım bile oluyor.
Düğünde uyuyan bir nesiliz halbukiBen de ayni durumdayım
Babam beni cok sessiz bir ortamda buyutmus , mahalleye haber salarmıs eceyi uyutacağız cocuklar ses yapmayın diye
Simdi onun acısınu cekiyorum
Dimi en zor öğrenciyken olmuştur zaten yurtta öğrenci evinde vsyıllardır var yaracaksam tvnin sesini bana gelmeyecek sekilde kapatırlar. calısan aletleri kapatırım. odada saat varsa tik tak ses cıkartan dısarı cıkartırım neyazıkki gecmedi. ögrenciyken zulum gibiydi ama sukur artık kendi evimde kontrol edebiliyorum ortamları
Kızlar size de oluyor mu bilmiyorum,diğer odada tv açıksa ve belli belirsiz sesi geliyorsa aşırı sinir oluyorum ve deli gibi uykum olsa bile uyuyamıyorum istemsizce kulağım hep orda oluyor ya çok özeniyorum rahat rahat uyuyan insanlara,kulaklık vs geçici çözüm böyle olup çözen var mı çok zor bir şey basit gibi gözükse de,aynı şekilde saatin sesi vs
aynen öyle birde herkes bu derece etkilenmediği için anlamıyorlardıDimi en zor öğrenciyken olmuştur zaten yurtta öğrenci evinde vs
Öyle olunca Caner gibi kafamda bardak kırasım geliyor ya da al ye deyip komple ağzına sokmaktv sesi berbat ,cocuk bagrismasi (kafamin icinde zelzele oluyor)erkek sesleri,trafik sesleri ve daha bir surusu.
beynim zonkluyor ve hemen trpki veriyorum .asiri geriliyorum.heleki havuc,salatalik ve kuruyemisi ysnimda yiyenlere of of of.beynim zonkluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?