Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar benim sorunum bi kız olmama rağmen sesim çok kalın ve boğuk çıkıyorve konusurken de cümleyi bitirene kadar nefesim yetmiyor çoğu kelımeyı de yutuyorum ve insanlar söylediklerimi anlamıyor bana yardım ediiiinnnnn
![]()
doktora hiç gitmedim aslında hangi doktora gideceğimi bilmediğimden olsa gerek. bide calıstıgım yerde nerdeyse saatlerce konusmadan ıs yaptıgımız için konusmayı unuttum gibi bir psikoloji içindeyim . sesim önceden kalın değildi niye böyle oldu bende anlamıs değilim
merhaba
diyaframdan nefes kontrolüyle konuşma teknikleri hatta bunların kursları var.Araştırdın mı hiç ?
Benimde boğazım çok gıcık yapar doktora gittim boğazını çok fazla yorarak konuşuyorsun diyaframını kullanarak konuşmayı öğren dedi şaşırdım bende :) konservatuarlarda 1 haftalık eğitimler veriliyormuş bununla ilgili.Bende araştırıyorum.
canım vücutta testosteron seviyesi yükseldiğinde kadınlarda ses kalınlığı da yapıyor tabi hepsinde değil bazılarında belki öyle hormonel bi sorundur bence sen ilk önce bi kbb doktoruna git ses tellerinde bi sorun nodül kist vs... baksın eğer yoksa bi kan tahliliyle hormonlarına baktır endokrinoloji uzmanına git orda baktır ondada bişey çıkmazsa doktor seni yönlendirir zaten
Ben de şimdi böyle yazacaktım :)
Bir arkadaşım gitti, internetten araştırın şehrinize göre kurslar var. Nefes teknikleri ve diksiyon. İnanın arkadaşım çok karizmatik konuşmaya başladı zannedersiniz trt spikeri :))))) siz de araştırın muhakkak, yukaridaki yazıya katılıyorummm.
sağol canım evet bencede bi doktora görünmeliyim :)
rica ederim :) sağlık ihmale gelmiyor malesef :/ bu arada sigara içiyormusun o da etkiler çünkü...
,bu kurs kac ay sürüyo ve fiyatlarını biliyomusun![]()