Sesini yükselten sevgili adayı

birdemetmaydanoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
15
-2
1
32
Merhaba arkadaşlar iş yerinde görüştüğüm birisi var. Dışarda falan buluştuk bi kaç defa bana ilgisi olduğunun farkındayım ama açılmadı henüz tanıma aşaması flört aşaması gibi bi şey. Bugün iş yerinde bizden yaşça oldukça büyük kadınlara sesini yükselterek tartışırken rastladım. Bi iş yüzünden işi doğru yapmadıkları yüzünden böyle yapıyor ama bizim iş yerinde kimse ne olursa olsun sesini yükseltmez. bi de kendinden çok çok yaşça büyük insanlara bunu yapması hiç hoşuma gitmedi. İlerde bana veya aileme de bu şekilde davranabilir mi sizce böyle bi şüphe düştü içime ??

Kendisi yönetici pozisyonunda falan değil bu arada o kadınlarla aynı statüde sayılabilir

Benim bey çok sakin bir insandır. Bana sesini yükseltmişliği yoktur yıllardır. Ama konu sorumluluğunu aldığı iş olunca karşısında da işini savsaklayan insanlar olunca içinden şeytan çıkıyor.

Yani bilemezsiniz. Bu davranışa bakarak bir insan hakkında kesin hüküm verilemez.

Bence zamanla anlarsınız belki yapısı sinirli olabilir size şuanlık kibar davranıyor olabilir eğer sevgili olursanız size de saygısız davranırsa o zaman ilişkiyi gözden geçirin.

Hakaret değil de kaç defa gösterdim neden doğru yapmıyorsunuz tarzında bi şeydi

Hakaret değil de kaç defa gösterdim neden doğru yapmıyorsunuz tarzında bi şeydi

Yani bilemezsiniz açıkçası,buna bakarak ''aileme de öyle davranabilir'' demek çok uç bir düşünce bence.Birinde iş diğerinde aile,ikisi aynı şeyler değil ki.Ailenize bağırması için bir durum olmayacak sonuçta,ama iş yerinde kabak onun başına patlayabilir mesela bazı şeyler için,belki kendisi de yöneticiden azar işitecek bunun yüzünden.
Gözlemleyin biraz daha bence eğer sinirli halleri şüpheye düşürüyorsa sizi.

İnsanlar işte başka, evde bambaşka olabiliyor. Bu tavrı annesine yaparken görseydiniz ilişkinizi gözden geçirin derdim ama zaten flört aşamasında olduğunuz için tanımaya devam edin birbirinizi.
Annesine karşı çok iyi aradığında falan kibarlıktan telefonu kapatamıyor. Bahsederken de çok sevgiyle bahsediyor

Sadece bir olaya bakarak karar vermeniz çok doğru olmaz sanki. Hangimizin çok sinirli anları olmuyor ki? Biraz gözlemleyin şayet sürekli böyle davranıyor ise o zaman verirsiniz kararınızı.

Peki sizce aynı birimde böyle bir şey çok mu mantıksız. Yüz yüze çalışıyoruz neredeyse. Korkuyorum ya olmazsa diye sonra nasıl yüz yüze calısıcaz diye. Ya da olursa eşimle aynı yerde çalışmak sıkıntı yaratır mı emin olamıyorum

Sosyal hayatta da tanıdıktan sonra karar verin.arkadaşlarına karşı nasıl? Gittiğiniz mekanda ,mesela lokantada ,görevlilere nasıl davranır?

Eşimde is hayatında ve ev hayatında iki ayrı insan. Bence bir insanın kibar olup olmadığını en iyi garsonlarla kurduğu diyolog da anlaşılır.

Burcu ne.. Tarih tekerrürden ibaret korktuğunuz şeyin başınıza gelme ihtimali çok çok yüksek.. Ben evlenmeden kayıtsız kaldığım herşey evlendikten sonra başıma bela oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…