• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesler??

:60: :60: hemen haber salalım bdv'ye konu mu açsak?Bu kurbanda millan'a girecez, ortak bulmamız gerek.İslami koşullara uygun olacak elbet,Milly sen gönlünü ferah tut biz seni cenabet yollamayız.:42:

Ahahahah milena allah iyiliğinizi versin, sabah baya korkmuştum da gülmekten ağrı giriyor karnıma şu an:1:

Ayyy bak bi karikatür vardı onunla ilgili tam sana atacaktım ama bulamadım ya nerde görmüştüm ki. Aynı dediğin gibi kedi bi noktaya bakıyo. Kız kalkıyor sonra, "kızım orda bi şey yok" diyor, kedi bakmaya devam tabii. kız "yok değil mi????:53::53::53:" diyor sonra, aynı seni hatırlattı şimdi oky:27:
aynen öylwydim bende:) lokumu doktora götürcem:)

ayy o olaya ayrı deli oluyorum.. böyle bir noktaya kitlenirler sonra hızla kafalarını başka bir noktaya çeviriler, sonra farklı yönde farklı bir noktaya :27: wohooo sonra bir eğlence bir eğlence :27:
zabaha gadar dens sonra:1::1:
. oky yusuf yusuf . al eline kitap oku artık. uyku yok. :1:

aynen öylwydim bende:) lokumu doktora götürcem:)

Ben de muhabbet kuşumdan korkuyordum bi ara. Bi gece sabaha doğru ezan okunurken hayvan çıldırdı kafeste ordan oraya atıyo kendini çıldırmış gibi, neyse konuştum ettim sakinleştirdim oğlumu, kafesten çıkardım gitti kondu yorganın üstüne uyumaya başladı, sonra ben sabahladım:1: Hatta sabaha kadar kuşu inceledim

Ben de muhabbet kuşumdan korkuyordum bi ara. Bi gece sabaha doğru ezan okunurken hayvan çıldırdı kafeste ordan oraya atıyo kendini çıldırmış gibi, neyse konuştum ettim sakinleştirdim oğlumu, kafesten çıkardım gitti kondu yorganın üstüne uyumaya başladı, sonra ben sabahladım:1: Hatta sabaha kadar kuşu inceledim
bunlar bizim türeğimize indirecekler:9::9:

bunlar bizim türeğimize indirecekler:9::9:

Sorma yaa, bi de en ufak hareketinde hemen çatt diye açıyorlar gözlerini, neyse ki artık alıştım, oğlumun da psikolojisi düzeldi çıldırıp oradan oraya atmıyor artık kendini. Annem de kuşun da sen de psikopatsınız diyor zaten:52:

Sizi artık psikolog paklamaz, bi psikiyatriste görün derim:27:
uzman yorumumdu bu:6:
bu arada şaka maka işim yok şu sıralar evdeyim,bdv'ye dalıp 2 görümce kaynana sorunu mu çözsem:6:

Psikiyatristlerle yıldızımız barışmadı, anksiyetem ve ben mutlu mesut yaşıyoruz:27:

benim kedide bazen beni tırstırır. neyse bu yeni evinmde hiç olmadıda,eski evde yatarken birden dikilir yanımda. bir yere dakikalarcs bakar gece. ben yatakta kızım ne var ki orada bir şey yok derim. o devam eder. sonra oky sabahlar. :53:
:53::53:
ahada bu şekilde:1::

Benim bi kedim vardı iki ay önce rahmetli oldu. 14 yaşında falandım annem çalıştığı için evde tektim. Gözlerşni dikip tam arkamda bişey varmış gibi bakardı. Tavana falan baksa neyse tam arkama bakardı:53: onun yüzünden bi ara kafayı yiycektim:52:
Şimdide bi kedim var geceleri illa benle uyuycak dışarı atarsam bütün gece kapıyı tırmalıyo o yüzden mecbur yanıma alıyorum. Bazen gece uykumdan uyanıyorum durduk yere gözümğ bi açıyorum yatagmın yanına oturmuş kafasını uzatmış yataga doğru gözlerini dikmiş bana bakıyo :53: birden gözümü açıp üzerime dikilmiş göz görmek sinirimi bozuyo.

O ses olayı banada oluyo sanki biri beni çağrıyı gibi ama ona alıştım artık bende bi kaç aydır görme problemleri oldu. Silüet şeklinde karartılar görüyorum. Bi daha bakınca hiç bişey yok. Ondada tepki vermiyorum göz yanılması diyip geçiyorum. Ama geçen gün başıma gelen olayda baya korktum 2 haftadır annem evde yok tek kalıyorum. Evde tek yattıgım 2. Gün bütğn ışıkları kapattım odama girdim odamında kapısını kapatıp tam yatıcaktım ki ipadime tolking tom diye bi oyun varya ordan mesaj geldi. Mesajdada " HANGİ ODADAyIM TAHMiN ET" yazıyodu. Yarım saat korkudan ağladım.
Buarada evde tekken bile odamanı kapısı açık yatamam sanki koridordan bişey geçiçekmiş gibi veya biri gelip kapımda dikilip içeri bakıcakmış gibi hissediyorum o yüzden kapım hep kapalıdır. :ssz:

forumda ki bütün manyakları buraya topladık diye topiği üzerimize kitlemeseler bari :27:

Gerçekten bu bir tuzak olmasın? Bilerek ortaya yem atıldı ki tüm psikolojik deliler toplansın. Bu durumda cowgirl bir köstebek:53:

Son düzenleme:
Gerçekten bu bir tuzak olmasın?Bilerek ortaya yem atıldı ki tüm psikolojik deliler toplansın.Bu durumda cowgirl bir köstebek:53:

$ajan.webp
Buna mı başvursam ki? Başarılı oldum ilk denememde:ssz: Zaten bende bir köstebek havası var, bekaret konularının vazgeçilmez ismiyim yetmez mi:27:

Back
X