- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
ahahahane okudun kız sen? cevapların cok ustduzey hep:)
Psikoloji okudum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahane okudun kız sen? cevapların cok ustduzey hep:)
![]()
hemen haber salalım bdv'ye konu mu açsak?Bu kurbanda millan'a girecez, ortak bulmamız gerek.İslami koşullara uygun olacak elbet,Milly sen gönlünü ferah tut biz seni cenabet yollamayız.
![]()
Evet ya hep annemin sesi hep annemin sesi, sıkıcı olmaya başladı![]()
aynen öylwydim bende:) lokumu doktora götürcem:)Ayyy bak bi karikatür vardı onunla ilgili tam sana atacaktım ama bulamadım ya nerde görmüştüm ki. Aynı dediğin gibi kedi bi noktaya bakıyo. Kız kalkıyor sonra, "kızım orda bi şey yok" diyor, kedi bakmaya devam tabii. kız "yok değil mi????" diyor sonra, aynı seni hatırlattı şimdi oky
![]()
Arada Tarkan falan şarkı söylese di mi
Hahaha geçiyoruz dalgayı da bu defa gece şenlik çıkmasın![]()
zabaha gadar dens sonraayy o olaya ayrı deli oluyorum.. böyle bir noktaya kitlenirler sonra hızla kafalarını başka bir noktaya çeviriler, sonra farklı yönde farklı bir noktayawohooo sonra bir eğlence bir eğlence
![]()
aynen öylwydim bende:) lokumu doktora götürcem:)
bunlar bizim türeğimize indireceklerBen de muhabbet kuşumdan korkuyordum bi ara. Bi gece sabaha doğru ezan okunurken hayvan çıldırdı kafeste ordan oraya atıyo kendini çıldırmış gibi, neyse konuştum ettim sakinleştirdim oğlumu, kafesten çıkardım gitti kondu yorganın üstüne uyumaya başladı, sonra ben sabahladımHatta sabaha kadar kuşu inceledim
Psikoloji okudumarada mezarlık yanından geçerkene de 3 kulfü bir elham okuyom
![]()
Hahahahahah gece şenlik de çıksa takmam gibi geliyo şu anArtık çıkarsa da bdv var ya gelir bi konu daha açarız, bu gece Tarkan konseri vardı diye
![]()
bunlar bizim türeğimize indirecekler![]()
Anaa Milena aile psikoloğumuz olur musun![]()
Az daha devam edersek hepimizi grup terapisine alacaklar bence.![]()
Ama Tarkan iyi olur ya![]()
Sizi artık psikolog paklamaz, bi psikiyatriste görün derim
uzman yorumumdu bu
bu arada şaka maka işim yok şu sıralar evdeyim,bdv'ye dalıp 2 görümce kaynana sorunu mu çözsem![]()
forumda ki bütün manyakları buraya topladık diye topiği üzerimize kitlemeseler bari![]()
benim kedide bazen beni tırstırır. neyse bu yeni evinmde hiç olmadıda,eski evde yatarken birden dikilir yanımda. bir yere dakikalarcs bakar gece. ben yatakta kızım ne var ki orada bir şey yok derim. o devam eder. sonra oky sabahlar.
ahada bu şekilde:
Benim bi kedim vardı iki ay önce rahmetli oldu. 14 yaşında falandım annem çalıştığı için evde tektim. Gözlerşni dikip tam arkamda bişey varmış gibi bakardı. Tavana falan baksa neyse tam arkama bakardıonun yüzünden bi ara kafayı yiycektim
Şimdide bi kedim var geceleri illa benle uyuycak dışarı atarsam bütün gece kapıyı tırmalıyo o yüzden mecbur yanıma alıyorum. Bazen gece uykumdan uyanıyorum durduk yere gözümğ bi açıyorum yatagmın yanına oturmuş kafasını uzatmış yataga doğru gözlerini dikmiş bana bakıyobirden gözümü açıp üzerime dikilmiş göz görmek sinirimi bozuyo.
O ses olayı banada oluyo sanki biri beni çağrıyı gibi ama ona alıştım artık bende bi kaç aydır görme problemleri oldu. Silüet şeklinde karartılar görüyorum. Bi daha bakınca hiç bişey yok. Ondada tepki vermiyorum göz yanılması diyip geçiyorum. Ama geçen gün başıma gelen olayda baya korktum 2 haftadır annem evde yok tek kalıyorum. Evde tek yattıgım 2. Gün bütğn ışıkları kapattım odama girdim odamında kapısını kapatıp tam yatıcaktım ki ipadime tolking tom diye bi oyun varya ordan mesaj geldi. Mesajdada " HANGİ ODADAyIM TAHMiN ET" yazıyodu. Yarım saat korkudan ağladım.
Buarada evde tekken bile odamanı kapısı açık yatamam sanki koridordan bişey geçiçekmiş gibi veya biri gelip kapımda dikilip içeri bakıcakmış gibi hissediyorum o yüzden kapım hep kapalıdır.![]()
forumda ki bütün manyakları buraya topladık diye topiği üzerimize kitlemeseler bari![]()
Psikiyatristlerle yıldızımız barışmadı, anksiyetem ve ben mutlu mesut yaşıyoruz![]()