SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

Bacim sen ne diyorsun yahu benim dolabimu acamaz kayinvalide hele dursun orada!!! Ses cikarmayi birak artik harekete gec ... Esin fazlasiyla cikarir flb demissin dovuyor mu :/
Hayır o anlamda değil canım, ailesi bnm yüzümden üzülür ya da sinirlenirse, o da beni üzme mantığında çünkü..
Bunu da çok iyi yapar.

Hayır o anlamda değil canım, ailesi bnm yüzümden üzülür ya da sinirlenirse, o da beni üzme mantığında çünkü..
Bunu da çok iyi yapar.
senin sorunun birebir eşinle benim kv dede aynı herseyime karışırdı ama eşim durdururdu eşinle sorunları halletmedikçe kv de daha da pervazsızca davranacak sana

Aynen belki de..
Far ettin mi akşam kayınbaban sana kızmış, seninle hiç konuşmadı diyor..
Yooo fark etmedim anne dedim. :)
kv dene anne eşime dedim çok kızdı senin nikahlın ben miyim annemler mi diye çok sinirli ne yapsam bilemiyorum de bakalım ne diyecek?

senin sorunun birebir eşinle benim kv dede aynı herseyime karışırdı ama eşim durdururdu eşinle sorunları halletmedikçe kv de daha da pervazsızca davranacak sana
Haklisin canım, öyle malesef..
Eşimin gözündeki ; " Annem ve babam ne derse desin Haklıdır.. " imajını yıkmak çok zor.

eşinle normalde nsılsınız yani kv kp der sorunu yokken
3. Kişiler faktörü yokken iyiyiz, mutluyuz..
Ama malesef ki şu adama eve girdiğinde 3. Kişileri kapının ardında bırakmayı öğretemedim!!!

baban pasif olmasaymis esimin gerizekali gereksiz babasi annesi ablasida boylediler babam bi guxel sopayla morartti heryanini mahkeme oldu gelmediler bile babamin makemesi hakim bey de babami hakli gordu o gunden sonra hem bana paspas oldular hemde babama baba agac gibidir cinar agaci gercektende suan 5 aydir gorusturmuyorum ne esimi nede kendim Allahindan bulsunlar sende sessiz kalma sakiiiinnn ha

3. Kişiler faktörü yokken iyiyiz, mutluyuz..
Ama malesef ki şu adama eve girdiğinde 3. Kişileri kapının ardında bırakmayı öğretemedim!!!
sen duymazdan gelecek ve sakinliğini koruyacaksın o zaman bende senin gibiydim kv de yüzünden çok kavgalar ettik eşimle

sen duymazdan gelecek ve sakinliğini koruyacaksın o zaman bende senin gibiydim kv de yüzünden çok kavgalar ettik eşimle
Aslında sorunun büyüğü benim annem eşim için..
Sevmiyor, sevmesin umurumda değil de, her fırsatta annen şöyle annen böyle..
Anneni sevmiyorum aklıma geliyor sinirim bozuluyor ben de senin sinirini bozuyorum diyor bana.
Zaten gidip gelmiyor annemlere, o sıkıntı değil gitmesin ben de istemiyorum ama insan görüşmediği bir insanı çok sever, bayılırmış gibi bu kadar ağzına dolar mı?
Sevmiyorsun, görüşmüyorsun umurunda da olmasın, ne düşünüyorsun kadını o zaman?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…