- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Yok bir iki sefer oldu, yine ben suçlu çıktım.. Hiç bir şekilde şikayet etmiyorum artık..çok şikayet ediyorsan başından atmak içinde böyle yapıyor olabilir
Hem de ne karışmak? Bir yere gideceksek eğer beni arar, şunu şunu giy falan.. Benim elbiselerimi ezberlemiş kadın!!!
kp derin belki haberi bile yokturEvden çıkarken, orda yada eve gelince hiç bir şey demedi..
Kayınpeder aramadı belli ki, yoksa bizimki benim babam nasıl sinirlenir senin yüzünden diye anında arardı beni.
Hayır o anlamda değil canım, ailesi bnm yüzümden üzülür ya da sinirlenirse, o da beni üzme mantığında çünkü..Bacim sen ne diyorsun yahu benim dolabimu acamaz kayinvalide hele dursun orada!!! Ses cikarmayi birak artik harekete gec ... Esin fazlasiyla cikarir flb demissin dovuyor mu :/
Aynen belki de..kp derin belki haberi bile yoktur
senin sorunun birebir eşinle benim kv dede aynı herseyime karışırdı ama eşim durdururdu eşinle sorunları halletmedikçe kv de daha da pervazsızca davranacak sanaHayır o anlamda değil canım, ailesi bnm yüzümden üzülür ya da sinirlenirse, o da beni üzme mantığında çünkü..
Bunu da çok iyi yapar.
benim kv deye benziyor benim ki de eşim için derdi yeni evliykenAynen belki de..
Far ettin mi akşam kayınbaban sana kızmış, seninle hiç konuşmadı diyor..
Yooo fark etmedim anne dedim. :)
kv dene anne eşime dedim çok kızdı senin nikahlın ben miyim annemler mi diye çok sinirli ne yapsam bilemiyorum de bakalım ne diyecek?Aynen belki de..
Haklisin canım, öyle malesef..senin sorunun birebir eşinle benim kv dede aynı herseyime karışırdı ama eşim durdururdu eşinle sorunları halletmedikçe kv de daha da pervazsızca davranacak sana
benim eşimde ilk başlarda öyleydi darbe yedikçe anladı malesefHaklisin canım, öyle malesef..
Eşimin gözündeki ; " Annem ve babam ne derse desin Haklıdır.. " imajını yıkmak çok zor.
sen akıllı davranacaksın canım fırsat vermeyeceksinHaklisin canım, öyle malesef..
Eşimin gözündeki ; " Annem ve babam ne derse desin Haklıdır.. " imajını yıkmak çok zor.
eşinle normalde nsılsınız yani kv kp der sorunu yokkenAynen belki de..
Ama öyle canım, Dünyanın sonu gelip, herşey tuzla buz olana kadar bu böyle devam edecek,Yaw kardeş Tanri dunyayi yok etmek uzere. Kiyamet koptu kopacak sen daha yeni 'deveye diken insana s..en' diye bagirmaya baslamissin
3. Kişiler faktörü yokken iyiyiz, mutluyuz..eşinle normalde nsılsınız yani kv kp der sorunu yokken
sen duymazdan gelecek ve sakinliğini koruyacaksın o zaman bende senin gibiydim kv de yüzünden çok kavgalar ettik eşimle3. Kişiler faktörü yokken iyiyiz, mutluyuz..
Ama malesef ki şu adama eve girdiğinde 3. Kişileri kapının ardında bırakmayı öğretemedim!!!
Aslında sorunun büyüğü benim annem eşim için..sen duymazdan gelecek ve sakinliğini koruyacaksın o zaman bende senin gibiydim kv de yüzünden çok kavgalar ettik eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?