ayrıntıya girmek istemiyorum. Adam yeni sevgili yapmış. Bana da g.t gibi kaldın dedi. Böyle birine ne cevap verilir. Hiç bişey demedim. Bu tavrıylaKendi kişiliğini belli ediyor. Kızlar sessiz kalmakla doğru olanı mı yaptım. Emin değilim. Siz olsaydınız ne yapardınız ?
En güzelini yapmışsın. Böyle terbiyesiz birisine ne denir ki ? Bundan sonra yapacağın şey bence, o olmadan da hayatı güzel yaşamak ve mutlu olmak.. Ama ona kendini ispatlamak için değil, kendin için.. Sakın kendine neden, ne için diye sorma.. Yaptığını terbiyesizliğine ver ve yoluna devam et arkadaşım.
Ben nasıl bir insana değer vermişim. Kendime kızıyorum. Başka adam yok muydu. Niye bunlar beni buluyor. Kimseye güvenemiyor . Kendini toparlamaya çalışıyorum. Ağzıma geleni saymak geçiyor içinden. Onun seviyesine inmiycem.
Ben nasıl bir insana değer vermişim. Kendime kızıyorum. Başka adam yok muydu. Niye bunlar beni buluyor. Kimseye güvenemiyor . Kendini toparlamaya çalışıyorum. Ağzıma geleni saymak geçiyor içinden. Onun seviyesine inmiycem.
cok onemli bir meziyet yapmis
sevgili yapmakla ovunmus bir de ustune hakaret etmis.
ben sessiz kalamazdim bir sey derdim mutlaka ama dogru olani yapmis olmazdim. dogru olan sessiz kalmaktir bence.
aklima su soz geldi hemen "edepli edebinden susar edepsizde onu ben susturdum zanneder".
sen sus , o da ne dusunurse dusunsun bosver, nasil bir insan oldugu ortada.
kızlar böyle bir insanı nasıl sevmişim aklım almıyor. ben ses çıkarmadığım için sinir olmuş. dahada sinir olur inşallah. facebooku da kapatayım mı? bütün irtibatı keseyim mi ? karşısında dik durup onu sinir etmek istiyorum. söylediği lafları yutturmak istiyorum.
kızlar bir insan sevgilisi yokken sevgilisi varmış gibi davranır. Emin değilim ama bi açığını yakaladım.
var Ya da yok bunlari dusunmek seni yormaktan yarani deselemekten baska bisey degil... Kendimden biliyorum...sadece daha fazla aci cekiyorsun baska hic bi ise yaramiyo herkesin dedigini bende soyleyecegim sana öfkeni nefretini yaz sayfalarca doldur bir iki hafta sonra birden herseyin farkina variyorsun ve en önemlisi ne kadar yiprandiginin farkina variyorsun... Yaran daha da derinlesiyo... Suan sana tavsiye edebilecegim sey icinden gecen herseyi sayfalarca yorulana kadar yaz sonra da otur yoga yap bi Saat Ben Boyle Boyle birazda olsa toparlandim kendimi yemeyi biraktim... Aciyla once yuzles sonra yazarak serbest biran... Kolay gelsin canm cok zor bi surec cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?