Sessiz yardım çığlığı

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
herkese merhaba,
Eski konularımdan hatırlayanlar olur belki. En başta söyleyim bu biraz uzun bi iç dökme olacak. Aslında yardım..
konularımı bilmeyenler için, yaklaşıl bir bucuk yıl önce boşandım. Bi 6-7 ay sonrasında eski eşimin evliyken çok samimi oldugum evime girip çıkan arkadaşımla birlkte olduklarını öğrendim. Boşanmadan sonra sevgili olmuşlar. Ben tanıştırmıştım onları sadece bir akşam. Evliyken yaşadıgımız şehirden ailemin yanına gitmiştim,ardımdan neler oldu nasıl o duruma geldiler bilmiyorum. Hala düşündükçe kalbim acıyo..
Geçtiğimz ağustos ayında öğrendim ben bu olayı. Buraya da yazmıştım hatta. Aylar geçti ben atlattım diye düşünüyordum. Araya başka şeyler girdi kafam dağılmıştı. Ya da ben öyle zannetmişim..
bikaç gün önce eski eşimle bizi tanıştıran ortak bi arkadaşımı gördüm sosyal medyada ekledim. Fotograflarına bakarken bi tatil beldesinde eski eşim bahsettiğim sevgili oldugu yakın arkadaşım ve bu ortak arkadaşımız. Birlkte fotograf çektirmişler. Hemen sordum arkadaşıma adı Ali olsun buarada ali anlattı herşeyi. Yazın birlkte tatile gitmişler ki bunu biliyodum zaten. Ben sadece bu olayı kimin başlattgnı merak ettim. Kızın çok farklı oldgnu oraya sadece eğlenmek ve gezmek amacyla gittiğinden bahsetti. Eski eşiminde psikolojisi iyi değilmiş alinin söylediğine göre. Ve arkadaşım maddi yönden de eski eşimden baya faydalanmış. Alinin bana anlattıkları. İlişkileri ciddi değildi bana göre bi geçiş süreciydi dedi. Ve arkadaşım benden bahsetmiş ben x in arkadaşıydım biz o şekilde tanıştık diye.
Bikaç gündür sürekli bunlar var kafamda. Şuan ayrılar sanırım kız terketmiş.
Hayatım boyunca hiç bu kadar mutsuz hissetmemiştim kendimi. Her gece ağlayarak uyuyorum, sabahları kalkmak istemiyorum sürekli yatakta olup ağlamak istiyorum. Salak salak şeyler geçiyor aklımdan. Korkuyorum bazen düşündüklerimden. Dua ediyorum rahatlamaya çalışıyorum ama sindiremiyorum bi türlü. Alinin dediği şey kız resmen zevk alıyodu arkadaşının eski eşiyle birlkte olmaktan hiç utanır bi hali yoktu dedi. Anlayamıyorum o insan benim en yakınımdı nasıl tanıyamamışım ben?? Ya da bir kadınbaşka bir kadına neden bunları yapar ki? Kendime gelemiyorum bi türlü aylar sonra neden bu kadar dibe vurdum yine bilmiyorum. Sırf kafam dağılsın diye gittim spora yazıldım yataktan çıkıp biyere gidesim gelmiyo. işe giderken mutsuzum çalışırken mutsuzum hayattan ne bekliyorum diye soruyorum kendime koca bir HİÇ. Bundan sonrası için bi istek yok içimde. Kime nasıl güvenir ki insan? Neden bu psikolojiye girdim bilmiyorum. Harika bi ailem var güzel bi işim var arkadaşlarım var ama ben çok mutsuzum şu bikaç gündür. Sadece ağlamak istiyorum, aklıma gelen şeyleri zamanla eyleme geçirmekten korkuyorum. Psikologa gitsem sanki faydası olmayacak gibi.. siz söyleyin ben napıyım? Nasıl çıkıyım bu psikolojiden?

Ya çok geçmiş olsun. Ne kadar şanslısın ki hepsinin gerçek yüzünü görmüşssün. Bunları farkedemeyip yıllarca evli olan var. Sen kurtulmuşsun geçmişe dönüp neden bakıyorsun. Malesef bazı kadınlar öyle belki yolda görüp selam vermeyeceği birine sırf birinin eşi veya sevgilisi diye bakıyor. Bir an önce kendine gel ayaklarının üstünde dur. Yeni aşklara yelken aç. Bugünlerin birdaha geri gelmeyecek.

Benim kuzenim de erkek arkadaşıma asılmıştı beni kötüleyerek. Diğer kuzenimin kocasına da. Yani böyle insanlar malesef ki var.

Yaşadığınız şey kolay değil evet, ama ben olaya iyi yönünden bakma taraftarıyım her zaman.
İki büyük pislikten kurtulmuşsunuz.
Ayrılmamış ve senelerce kandırılmış da olabilirdiniz.

Demekki gözü varmış eşinde boşverin uzulmeye değmez pislik bi arkadaş için eşinin yaptigida iyi değil senin arkadaşın olduğunu bile bile sırtından vurmuslar
Diğer arkadaşa söyleyin bi daha onların adını duymak istemiyorum bir daha bana onlarla ilgili bişey anlatma ne halt ediyorlarsa etsinler beni ilgilendirmiyor artık deyin

Şuan gözlerinizi kapatın ve düşünün.
Yarın gidecek bir işiniz yok, telefonunuzda kayıtlı görüşebileceğiniz bir arkadaşınız yok, evde huzurla uyuduğunuz bir aileniz yok ve hastasınız ama bakanınız yok, ilaç alacak paranız yok.
Bir hayal edin sadece.
Hatta gözlerinizi bir daha açamayacağınızı ya da açsanız da yaşantınızın hayal bu anlattıklarımın gerçek olduğunu düşünün 5 dakika.
Eminim ağlayarak uyursunuz ama mutluluktan ve şükretmekten...

İki karaktersiz birbirini bulmuş işte, olması gereken bu değil mi? Asıl sizin gibi düzgün insanların eşiniz gibi haysiyetsiz adamlarla olması acı olurdu, şükür ki kurtulmuşsunuz

Eninde sonunda herkes layığını bulur

bu anlalttığınız birçok kişinin başına geliyor malesef..Karektersiz insanların neyini sorguluyorsunuz ki...düşünmeye bile değmezlerken, onlar yüzünden mutsuz olmak niye. Tam tersi onlara ' siz hayatımda yokkende mutluyum' imajı vermeniz gerekir. Sizin gibi ayrılanların en son söyldiği lafta şu oluyor genellikle...iyki onunla ayrılmışımki, seni bulmuşum diyorlar,
kıymet bilen bir insanı bulduklarında.

Gene soyleyecegim esinizi ya da sevgilinizi arkadaslarinizla tanistirip samimi olmayin.Belki esinize de arkadasiniza da guveniyorsunuz ama hic beklemediginiz olaylar olabiliyor.Bende bunun acisini yasadim yabanci olsa bu kadar uzulmuyorsun.Isteyen yobaz desin hic onemli degil.Gecmis olsun sen cok sanslisin guzel bir ailen ve isin var karsina hayirli birisi ciksin insallah.O iki pisligi de kafandan at artik.Herkes kendi pisliginde bogulsun.

eski konunuzu da açıp okudum, kalbim sızladı resmen.çok çok çok üzüldüm.
ama,
bir top düşünün, en yükseğe zıplaması için yere çok sertçe çarpması lazım değil mi? Lütfen, siz de böyle düşünün. Evet hiç kolay değil ama bir hemcinsim olarak yüreğimin içinden hissediyorum ki siz çok güçlü bir kadınsınız. Evet bu bir süreç, ama geçecek ve siz kendiniz için dimdik ayağa kalkacaksınız, çok mutlu olacaksınız bundan eminim. Yeter ki kendinize "hadi" deyin, "hadi yapabilirim".

Hangimiz olsak üzülürdük ve içimiz acırdı. Biliyorum zor o yüzden hemen bu acı verici duygulardan kurtulmak istiyorsunuz ama kaçmak çözüm değil. Biraz yüzleşerek ve bunu sindirerek yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Çünkü bunu yapmazsanız ilerde tekrar karşınıza çıktığında tekrar aynı acıyı hissedeceksiniz. Biraz zaman tanıyın kendinize, duygularınızı tanımlayın ve bunlardan korkmayın. Kızgınsanız bu kızgınlığı yaşayın, bırakın açığa çıksın. Günlük rutinlerinizden kopmamaya çalışın, yaptığınız şeylere odağınızı verin( bu çok önemli) ve spor elbette iyi fikir. Eğer bu durumla tek başınıza başedemezseniz de psikolojik destek alın.

Sadece arkadaşım dediginiz insanda hata yok.eski es Dr en az onun kadar suçlu kötü.kimin başlattığı önemli değil.ikisi de karaktersizmis demek ki.olayı anlatan ali de benim için görüşülecek bir arkadas değil.kiz arkadaşınız için zevk alıyordu parasini yedi vs demeyi biliyorsa ne diye takıldı.ya da foto paylaşacak kadar samimiyet oldu.gereksiz heosi de.böyle insanların hayatınızdan çıkması iyi olmuş öyle düşünün.artık önünüze bakin

Belki de bu yazdığım sana çok boş gelecek , çok anlamsız gelecek ama az önce bi başlık okudum 'şiddet' bir başka başlık okudum '8 senedir cehennem gibi bir evlilik'. Gerçekten sevinmelisin , sadece psikolojik hasarın var senin tüm bunlardan geriye kalan ve toparlanabilirsin.İnan bana geri kalan diğer her şey senin kazancın.Çok güzel günlerin olur sen önce kendini iyi edersen ! Yeter ki kendine inan kendini sev ve gerçekten boşver , iyi ki kurtuldum de.Ne olacak ki eski kocan çok mu mutlu olacak karaktersiz eski arkadaşınla sanıyorsun , bırak pisliklerinde boğulsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…