- 18 Nisan 2018
- 19
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi minnosbosvermis
-
“Karı gibi” mi?en doğrusunu yaptın.
ne öyle karı gibi hep ayrılık
her ayrılışında açıklama yapardım kendimi doğru yansıtabilmek için bu defa ayrılık mesajını görüldü olarak bıraktımen doğrusunu yaptın.
ne öyle karı gibi hep ayrılık
o ayrıldı ben ayrılmalıyım yarışına girmek istemiyorum,zaten artık ne yaptığının önemi yok dedi ben de mesajını okuyup bıraktım cevapsız kaldı zamanında yeterince çabaladımSiz ayrılın bu zevki ona verin basın tepiği rahvan gitsin. Öyle sadece sessiz durarak olmaz.
biraz geç oldu farkına varmak ama evet artık öyleBu ilişki düzelmez
takıntı değil de bugün çok ilgili akşam buz keser ertesi gün seni suçlarORTADA olay göremiyorum ama takıntılı bir bey heralde .
geçmek gibi bir saçmalık yaparsam kendime saygısızlık ederim büyük konuşmak istemiyorum ama hiçbir şekilde geçmemBir daha asla iletişime geçme , ağlayıp yalvasra bile...
Canım keşke laftan anlasa yanlışını dile getirirken bile bir çocuğa anlatır gibi anlatsan da ne yapar eder konuyu eğer büker kendi tarafına çeker haklı konumuna geçer,hep düzeltmek yarım kalmamak için dil döktüm işe yaramadı açıkladım kendimi anlamadı sessiz kalmak ona yeterli cevap benceyaa varya ben olsam buna hayatının tekmesini atardım sessiz falan da kalmazdım.. Direk mesaj atardım "hayatımda gereksiz olduğunu düşünüyorum, sana karşı bi duygum yok artık bitti" der kahrından ölse aramaz sormaz sonrasında ne derse desin kaile almazdım
ne yaptığının artık bir önemi yok yazdığı mesajı dün akşam görüldüde bıraktım bir şey yazmayı düşünmüyorum düşünsün dursun her defasında bitmemesi için dil dökerdimBöyle problemli insanları hayatınızda tutarak ne kazanıyorsunuz?
Siz mesajla bitirin olsun bitsin...
Bırakın o hazmetmekle uğraşsın biraz.
Sizi değersiz kılan veya kılmaya çalışan her kim olursa olsun, bir dakika hayatınızda tutmayın.
Bu nedir? Çocuk gibi...
Uzaklaş, uzaklaş, uzaklaş...
Valla sen bilirsin canım ama bence kendini bişey sanan bu manyağa bi ders gerek, belli ki kendini fazla önemsiyo.. ben zaten konuş demiyorum direk son sözünü mesajla söyleyip bitir bi daha da kaile alma, hatta engelle heryerden çatlasın sinirdenCanım keşke laftan anlasa yanlışını dile getirirken bile bir çocuğa anlatır gibi anlatsan da ne yapar eder konuyu eğer büker kendi tarafına çeker haklı konumuna geçer,hep düzeltmek yarım kalmamak için dil döktüm işe yaramadı açıkladım kendimi anlamadı sessiz kalmak ona yeterli cevap bence
En son ayrılıkta her yerden silmiştim bu son barışmada o ne öyle çocuk gibi senin duyguların var da benim yok mu demişti ben de gözümün önünde olmana gerek yok ayrıldıysak niye göreyim demiştim,telefonu açıp fotoğraflarımızı mesajlarımızı falan silmediğini göstermiştiValla sen bilirsin canım ama bence kendini bişey sanan bu manyağa bi ders gerek, belli ki kendini fazla önemsiyo.. ben zaten konuş demiyorum direk son sözünü mesajla söyleyip bitir bi daha da kaile alma, hatta engelle heryerden çatlasın sinirdenSen bitirmiş ol yani öyle konuyu ayrılığa getirmek öyle olmaz böyle olur gibisine Sonrasında hiç muhattap bile olma ne derse desin kendini yesin bitirsin noldu bu kıza böyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?