Sessizliği tercih etmek

Senden birden çok kez ayrılmasının sebebi sana döndüğünde barışıyor olman farkındasın değil mi? Her affedişin yeni bir terkedilişi kabul etmen demek.

Devam edersen de eksilmeye devam edeceksin. İyi yapmışsın ben şahsen bu devrin erkeklerine güvenmiyorum.Yavrum hepsi bacak arası derdinde. Hepsi birer hasta, şizofren
Şöyle bir durum da var kendimi beğeniyorum çevremde oldukça güzel bulur beni hani bir tek ona kalmışım o olmazsa beni beğenen konuşmak isteyen olmazmış gibi mi düşünüyor acaba,adamın en yakın arkadaşları bile çok güzel kız diye övüyorlardı ay bu erkekler cidden iflah olmaz

Senden birden çok kez ayrılmasının sebebi sana döndüğünde barışıyor olman farkındasın değil mi? Her affedişin yeni bir terkedilişi kabul etmen demek.
evet öyle,onu sevdiğimi ve özlediğimi hep dile getirdim çünkü saklamak taraftarı olmadım hiç bu da o algıya girip bir var oldu bir yok ama bu defa ben çekildim çünkü illallah ettim

evet öyle,onu sevdiğimi ve özlediğimi hep dile getirdim çünkü saklamak taraftarı olmadım hiç bu da o algıya girip bir var oldu bir yok ama bu defa ben çekildim çünkü illallah ettim
Sen, sevgilinin sana aşık olup olmamasini onemsemiyor musun? Zira bu adamda seni sevdigine delil hicbir isaret goremedim, anlattiklarindan yola cikarak.

Sen, sevgilinin sana aşık olup olmamasini onemsemiyor musun? Zira bu adamda seni sevdigine delil hicbir isaret goremedim, anlattiklarindan yola cikarak.
dışarıdan bakan biri olarak bunu fark edebilmeniz gayet normal,içinde olunca olaya fazla mantıklı bakamıyorsun durup bir soluklanınca sorgulayınca zaten bunları kabulleniyorsun

e barışmayacaksın işte sen de, barışırsan lafı yersin tabi :)

Hayatta herkes ne yaptığının farkındadır.Sadece işine gelirse anlar,işine gelmezse anlamazlıktan gelir.O rtada bir ilişki yok aslında.Karşındakine çocuk gibi neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatacağına,böylesi tutarsız bir insan ve ilişkimsi şey için niye kendini yoruyorsun.Boşver ya.Dünyada insan mı yok.

kaçan kovalanır alışmış ..sen ayrıl bak nasıl pervane.ezdırmeyın kendınızı

ilişki yok ki zaten ortada

evet ben de bunu diyecektim. ortada gerçekten bir ilişki yok. o da karşı taraftan kaynaklı çünkü belli ki karşındaki kişi bu ilişkiyi ilişki gibi görmüyor? kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…