- 18 Nisan 2018
- 19
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi minnosbosvermis
-
benden eksilen şeyler oldu ama sonunda yapabildimVur totosuna ne uğraşıyorsun çoluk çocukla. Hayret bişey.
benden eksilen şeyler oldu ama sonunda yapabildim
Senden birden çok kez ayrılmasının sebebi sana döndüğünde barışıyor olman farkındasın değil mi? Her affedişin yeni bir terkedilişi kabul etmen demek.ne yaptığının artık bir önemi yok yazdığı mesajı dün akşam görüldüde bıraktım bir şey yazmayı düşünmüyorum düşünsün dursun her defasında bitmemesi için dil dökerdim
Şöyle bir durum da var kendimi beğeniyorum çevremde oldukça güzel bulur beni hani bir tek ona kalmışım o olmazsa beni beğenen konuşmak isteyen olmazmış gibi mi düşünüyor acaba,adamın en yakın arkadaşları bile çok güzel kız diye övüyorlardı ay bu erkekler cidden iflah olmazDevam edersen de eksilmeye devam edeceksin. İyi yapmışsın ben şahsen bu devrin erkeklerine güvenmiyorum.Yavrum hepsi bacak arası derdinde. Hepsi birer hasta, şizofren
evet öyle,onu sevdiğimi ve özlediğimi hep dile getirdim çünkü saklamak taraftarı olmadım hiç bu da o algıya girip bir var oldu bir yok ama bu defa ben çekildim çünkü illallah ettimSenden birden çok kez ayrılmasının sebebi sana döndüğünde barışıyor olman farkındasın değil mi? Her affedişin yeni bir terkedilişi kabul etmen demek.
aynı fikirdeyiz teşekkürler,öyle yapıcam ona edicek tek lafım kalmadı artıkSessiz kal bencede. Cevap vermeye bile tenezzül etmediğini görsün..
Sen, sevgilinin sana aşık olup olmamasini onemsemiyor musun? Zira bu adamda seni sevdigine delil hicbir isaret goremedim, anlattiklarindan yola cikarak.evet öyle,onu sevdiğimi ve özlediğimi hep dile getirdim çünkü saklamak taraftarı olmadım hiç bu da o algıya girip bir var oldu bir yok ama bu defa ben çekildim çünkü illallah ettim
dışarıdan bakan biri olarak bunu fark edebilmeniz gayet normal,içinde olunca olaya fazla mantıklı bakamıyorsun durup bir soluklanınca sorgulayınca zaten bunları kabulleniyorsunSen, sevgilinin sana aşık olup olmamasini onemsemiyor musun? Zira bu adamda seni sevdigine delil hicbir isaret goremedim, anlattiklarindan yola cikarak.
e barışmayacaksın işte sen de, barışırsan lafı yersin tabi :)En son ayrılıkta her yerden silmiştim bu son barışmada o ne öyle çocuk gibi senin duyguların var da benim yok mu demişti ben de gözümün önünde olmana gerek yok ayrıldıysak niye göreyim demiştim,telefonu açıp fotoğraflarımızı mesajlarımızı falan silmediğini göstermişti
tövbe ettik artıke barışmayacaksın işte sen de, barışırsan lafı yersin tabi :)
Hayatta herkes ne yaptığının farkındadır.Sadece işine gelirse anlar,işine gelmezse anlamazlıktan gelir.O rtada bir ilişki yok aslında.Karşındakine çocuk gibi neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatacağına,böylesi tutarsız bir insan ve ilişkimsi şey için niye kendini yoruyorsun.Boşver ya.Dünyada insan mı yok.Canım keşke laftan anlasa yanlışını dile getirirken bile bir çocuğa anlatır gibi anlatsan da ne yapar eder konuyu eğer büker kendi tarafına çeker haklı konumuna geçer,hep düzeltmek yarım kalmamak için dil döktüm işe yaramadı açıkladım kendimi anlamadı sessiz kalmak ona yeterli cevap bence
tabii ki defalarcayüzyüze görüştünüz mü hiç?
keşke hiç böyle taktiklere gerek kalmadan sevsek sevilsekkaçan kovalanır alışmış ..sen ayrıl bak nasıl pervane.ezdırmeyın kendınızı
ilişki yok ki zaten ortadaMerhaba,hayatımda 8 aydır biri vardı daha doğrusu aralıklarla konuştuğumuz bir kaybolan bir varlığını hatırlatan dengesiz bu yüzden 2 defa bitirdi.Ayrılık sebebi de benim ilgisiz,samimi olmamammış,elimden geldiğinin fazlasını yaptım ona ilgimi sevgimi alakamı her şeyimi yansıttım.Olaya geçicek olursam,pazar günü akşam 8'de mesaj attı cevap verdim gece 2 oldu hala yanıt yok baktım yazmıyor uyudum sabah uyandığımda insta storye köprüden geçerken araba kullanırken atmış,sabah günaydın yazdı müsait misin arıcam dedim çünkü telefonda konuşmak istedim.Aradı sordum nerdeydin akşam düğündeydik telefonu elime pek fazla almadım dedi,peki seni merak etmişim 2 kelime yazmak çok mu zordu dedim müsait olunca sabaha doğru aldım zaten telefonu elime dedi baktım konuyu uzatıp kendini haklı çıkarıcak konuyu kapatmaya çalışıyor farklı konuya geçiyor tamam dedim işim var sonra konuşuruz deyip kapattım telefonu.2 gün boyunca mesaj atmadı,dün ben de gezdim baya gittiğim yerlerden paylaşım yaptım gece mesaj attı sen aynen böyle devam et diye,ne yapıyormuşum da neye devam edeyim dedim artık yaptığın hiçbir şeyin önemi yok dedi benim bu mesajdan anlayacağım konuyu yine ayrılığa getirecek.Görüldüde bıraktım cevap vermedim vermeyi de düşünmüyorum.Her barışmadan maksimum 1 hafta sonra konuyu ayrılığa getiren adam,ve bunu mesajla bitirerek yapan.Sessiz kalarak doğru olanı mı yaptım sizce fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum
ilişki yok ki zaten ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?