- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Tamam, işte bu.Hayir hayir hiç böyle bir konusu gecmedi benimle konusmazlar oyle birsey bulursam calisacag
Merakını gidereyim canim istedi tesetturluyum genelde heryerde bunu kullanirim.
Konusma sekliniz gercekten cok cirkin.Bu tur sorularin polimik yaratacagini bile bile hem soruyorsunuz.Hem de kimseyi ilgilendirmez havasindasiniz.Ayrica lutfen hitap seklinize dikkat edinSorgulasın. Yasak mı var?
Ben ona sordum, sana değil minik premses
Bende 27 yasindayim 23 de evlendim basim goklere erdi :) En iyisi bacim napacan her burcun bi kotu yani var rabbim karsina iyi birini cikartir insallah balik erkegi iyiydi galiba yokmu ondan cevrede :):))) hep buralardaydım.
Kelin melhemi olayı benimki,37 yaşındayım inanları çözmüşlüğün verdiği birikimle bekarım evlenemedim :))
Rahatsız olmadım. Niye olayım.Yasak diyen olmadı yasak denmesi demantıksız olur bence ama konuyla kesger alaka bir soru sormuşsunuz. Dikkatimi çekti rahatsız olduğunuz için sormuşsunuz gibi hissettim.
Zaten sonunda boyle olacak bunu istiyorlar onlarda sanirimBen yerinde olsam ararım kayınvalidemi. Canım çalışmak istemiyor. Oğlunun parasını yiyeceğim. Bir itirazın mi var derdim sanırım
Bencede calis iyi kotu deme gir bi ise bunlar koca parasi yiyo derdine dusmusler besleyemiyosa almasinlarHayir hayir hiç böyle bir konusu gecmedi benimle konusmazlar oyle birsey bulursam calisacagimi bilirler.
Bacı sen hayırdır?Konusma sekliniz gercekten cok cirkin.Bu tur sorularin polimik yaratacagini bile bile hem soruyorsunuz.Hem de kimseyi ilgilendirmez havasindasiniz.Ayrica lutfen hitap seklinize dikkat edin
Kadını gizlemeyı hedef edinen tayfa derken? Bence gayet masum bir karikatür tabii türbana bakış açısına göre değişir. Ama ne sebeple olursa olsun sorunuz saçma. Kime ne benim profilime koyduğum fotonun şeklinden şemalinden. Masum bir soru gibi gelmedi.Rahatsız olmadım. Niye olayım.
Fora meme koysa da olmazdım.
Kadını gizlemeyi hedef edinen tayfanın, kadını türbanşı, karikatürize etmesi, absürdü bence
Amin,balıklada zor,kova bulursam evlenicem :))Bende 27 yasindayim 23 de evlendim basim goklere erdi :) En iyisi bacim napacan her burcun bi kotu yani var rabbim karsina iyi birini cikartir insallah balik erkegi iyiydi galiba yokmu ondan cevrede :)
SenKadını gizlemeyı hedef edinen tayfa derken? Bence gayet masum bir karikatür tabii türbana bakış açısına göre değişir. Ama ne sebeple olursa olsun sorunuz saçma. Kime ne benim profilime koyduğum fotonun şeklinden şemalinden. Masum bir soru gibi gelmedi.
Calirim tabi okulum bitti 4 yil calistim. Insanin kendi parasi özgürlük. Onun tripini mi cekicemBencede calis iyi kotu deme gir bi ise bunlar koca parasi yiyo derdine dusmusler besleyemiyosa almasinlar
Bacı sen hayırdır?
Senelerdir üslübüm Budur.
Beğenmeyen okumaz.
Ayrıca konu Sahibi değilsin, farkındasın değil mi?
Sırf üşendiğim için kib yapmıyorum.
Sizin yüzünüzden ben ceza alacağım
Bizim yuzumuzden ceza almazsin merak etme ama uslub yuzunden alirsinBacı sen hayırdır?
Senelerdir üslübüm Budur.
Beğenmeyen okumaz.
Ayrıca konu Sahibi değilsin, farkındasın değil mi?
Sırf üşendiğim için kib yapmıyorum.
Sizin yüzünüzden ben ceza alacağım
Ay ben cok balik isderdim ben aglayacagima o aglasin diye ben yengecim asiri duygusalim öte git deseler aglarimAmin,balıklada zor,kova bulursam evlenicem :))
Neyse siz polemik yaratmaya gelmişsiniz belli. En iyisi kibleyip geçmek.Sen
Senin avatarını soran olursa
Yaz.
E mi?
Yok öyle bir dünyaŞekilciliği bende sevmemde ama banane tabi
SenTamam, işte bu.
Ben tesettürsüzüm, ama avatara bikinili çizgi resim kadın koymuyorum.
Politik tutumum Benim
Sormasi ayip esin ne is yapiyo yuksek bi mevkidemi ne kadar gerilmisler evde oturmana en kesin cozum kaynanani araman aslindaCalirim tabi okulum bitti 4 yil calistim. Insanin kendi parasi özgürlük. Onun tripini mi cekicem
Bu da yeni moda heralde. Geçen de bir üye alakasız bir yerde başkasının konusunda bana "sen nasıl Türkçe seviyorsun nickin İngilizce" demişti. Karışılmadık bir burası kalmıştı. İnsanların avatarı, nicki kimi ne ilgilendiriyor? Kibledim.O değil de,
Neden türbanlı kadın avatar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?