Sessizlik!!

Hayir hayir hiç böyle bir konusu gecmedi benimle konusmazlar oyle birsey bulursam calisacag

Merakını gidereyim canim istedi tesetturluyum genelde heryerde bunu kullanirim.
Tamam, işte bu.
Ben tesettürsüzüm, ama avatara bikinili çizgi resim kadın koymuyorum.

Politik tutumum Benim

Ben yerinde olsam ararım kayınvalidemi. Canım çalışmak istemiyor. Oğlunun parasını yiyeceğim. Bir itirazın mi var derdim sanırım

:))) hep buralardaydım.
Kelin melhemi olayı benimki,37 yaşındayım inanları çözmüşlüğün verdiği birikimle bekarım evlenemedim :))
Bende 27 yasindayim 23 de evlendim basim goklere erdi :) En iyisi bacim napacan her burcun bi kotu yani var rabbim karsina iyi birini cikartir insallah balik erkegi iyiydi galiba yokmu ondan cevrede :)

Yasak diyen olmadı yasak denmesi demantıksız olur bence ama konuyla kesger alaka bir soru sormuşsunuz. Dikkatimi çekti rahatsız olduğunuz için sormuşsunuz gibi hissettim.
Rahatsız olmadım. Niye olayım.
Fora meme koysa da olmazdım.
Kadını gizlemeyi hedef edinen tayfanın, kadını türbanşı, karikatürize etmesi, absürdü bence

Konusma sekliniz gercekten cok cirkin.Bu tur sorularin polimik yaratacagini bile bile hem soruyorsunuz.Hem de kimseyi ilgilendirmez havasindasiniz.Ayrica lutfen hitap seklinize dikkat edin
Bacı sen hayırdır?
Senelerdir üslübüm Budur.
Beğenmeyen okumaz.

Ayrıca konu Sahibi değilsin, farkındasın değil mi?
Sırf üşendiğim için kib yapmıyorum.

Sizin yüzünüzden ben ceza alacağım

Rahatsız olmadım. Niye olayım.
Fora meme koysa da olmazdım.
Kadını gizlemeyi hedef edinen tayfanın, kadını türbanşı, karikatürize etmesi, absürdü bence
Kadını gizlemeyı hedef edinen tayfa derken? Bence gayet masum bir karikatür tabii türbana bakış açısına göre değişir. Ama ne sebeple olursa olsun sorunuz saçma. Kime ne benim profilime koyduğum fotonun şeklinden şemalinden. Masum bir soru gibi gelmedi.

Sen
Senin avatarını soran olursa
Yaz.
E mi?

Bizim yuzumuzden ceza almazsin merak etme ama uslub yuzunden alirsin

O değil de,
Neden türbanlı kadın avatar?
Bu da yeni moda heralde. Geçen de bir üye alakasız bir yerde başkasının konusunda bana "sen nasıl Türkçe seviyorsun nickin İngilizce" demişti. Karışılmadık bir burası kalmıştı. İnsanların avatarı, nicki kimi ne ilgilendiriyor? Kibledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…