Sevdanın günlüğü

Sabah 2 dilim kepek ekmekten peynirli tost
Öğle. 1 kase çorba
4 köfte
Salata
1 lokma ekmek
1 lokum

Ara. 4/1 ayva
1 elma
2 mercimek köftesi
1 lokum

Akşam 1 kase çorba
2 kaşık pilav tavuk

çay ile 1 hurma tatlısı

slm ya ben sabah kalkar kalmaz redbull iciyorum ve gün icindede 3 tane filan iciyorum oda göbek yapiyor waz gecemiyorum icmeden duramiyorum bide cikolata almiyim diyorum kizim ve esimde yiyiorlar ama ben cok yiyiorum sabah ilk isim cikolata ve redbull yemek ve icmek oluyor sonrada basliyamiyorum ve git gite kilo aliyorum kendime cok kiziyorum ama engel olamiyorum böyle giderse yilbasina kadar 90 olacam ya bana bir yardimci olsan gecen sene 83den 67 kadar filan düsmüstüm ozaman azima bir parca cikolata filan koymuyordum ama simdi yapamiyorumm offf yaa

menun gayet gusel bence arkadasım. ınsallah ıstedıgın kıloya en kısa zamnda varırsın bende cok muzdarıbım bu konuda bakalım artık:)

Canım sana okalar uzun ve güzel şeyler yazmıştımki iPad in azizliğine uğradım hepsi silinmiş

Kötü bir hafta sonuydu diyet açısından tüm gün aç kalıp gece kendimi kaybetmem bile oldu Kıbrıs'tan gelen kardeşim e özel yemekler yapılınca kayıtsız kalamadım hiç sporda yapamadım temizlik yaptım misafir ağırladım dinlenemedim yediklerimede dikkat edemedim.

sabah : 1 küçük puaça

bu hafta çok umutlu değilim kilo verdiğime yarın tartılma günü

spor yapmadım fazla
bir gün gece yemek yedim hemde çok
regl oldum (1,5 -2 kilo su tutarmışız)
önceki haftanın azmi kalmadı
karbonhidrat çok yedim kepekli ekmek bile olsa
kardeşimin gelmesi haliyle yemek düzenimi sarstı

bu yanlışları yaptım

geçen çarşamba 78,3 kiloydum
yarın ne çıkacağım kilo bile almış olabilir
aslında gece az yesem işi hallederim amaaaa.

tartıldım 78,3 tüm
78,8 kiloyum şimdi regl olmuştum ondan sanırım. Fazlada dikkat edemedim saten bu hafta.

Sabah mescit süt
Öğle balık salata çorba
Akşamda annemde ne yeriz bilmiyorum

40 dk yürüyüş

Hadisenin nasıl zayıfladınız konusunda röportajını izledim
Haftada 5 gün 1'5 saat kardiyo yapın diyor
Karbonhidrat yemeyin diyor
Azimle olun diyor

Sıkışık diyet yapınca azimde kalmıyor
Sabahları mutlaka kahvaltı yapacağım düzenli olarak

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salat
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

Yukarıdaki diyet Dr Ayça Kaya'nın haftada 3,5 kilo verdiren diyeti tamamen uymam imkansız ama ona benzer şeyler yemeye çalışacağım

1 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
çay

arkadaşımın ikramı elmalı kurabiye(çok güzeldi ama yarısını yedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…