sevda bende kilo aldigim zaman moralim bozuluyor zayif seviyorum yemeyi de seviyorum o yuzden simdi sinirda gibiyim yiyince gidecek biliyorum ilk dogumumda 90 yakindim cunkubirakinca gidiyor o yuzden cekebildigim kadar asagi cekeyim bakalim bu arada 2 cocugum var kizim 8 oglum 4 yasinda aslinda ogretmenim ben ama evlenip gelince buraya olayi direk ev hanimligina bagladim neyse hayirlisi olsun su hadisenin diyetine bakayim bakalim ama ben kendiminkini iyi yapiyorum 4 hafta yaptim cunku ama simdi lahana corbasini yapiyorum bugun 3. gunumdu atlattik sukur yarin meyve sebze corba ve sut gunu istedigim kadar meyve sebze yiyecem bu diyet bitince her gun yazarim yediklerimi
SABAH KALKTIĞIMDA TARTILDIM İBRE 80.1 İ GÖSTERİYO
İşe geldiğimde kahvaltı yaptım:çeyrek kır pidesi
çökelek
maydanoz
2 zeytin
öğlede 2 kase mercimek çorba
ara : 1 kepekli galeta
az çökelek
az maydanoz
akşama daha az yiyeceğim bakalım.
canim menun gayet iyi gorunuyor su icmeyi de ihmal etme benim tanidigim biri vardi 98 kilo idi tanistigimda sonra duydum ki 58 kilo olmus 1 yilda 40 kilo sadece kizartma ve hamur isi pek yememis butun yemeklerden yemis ama devamli su icmis abisi de oyle zayiflamis kac lt icti bilmiyorum cok samimi degildim cunku ama surekli su ictigini soylediler 58 kilo halini gorunce ben taniyamamistim o derece yani diycem o ki suyun onemi buyuk ben de tartildim bugun 58 oldum yinep.tesileri tartilayim bari ben de bu arada sabah ac karnina azicik sirke koydugun ilik su icerek gune baslayabilirsin metabolizmani hizlandirmak icin biliyorsundur zaten ama hatirlatayim dedim bu alkislar da senin icin kolayliklar diyetinde
Ah canım işte ben su özürlüyüm su içemiyorum yazın biraz içerim normalde içmem ama diyette olduğum için yemeklerden önce içmeye çalışıyorum.58 olmak nasıl bir duygu anlatsana...
Elma sirkeside göğüs büyütüyor dediler yeterince büyük zatennnn
Akşam menümü yazayım
2.5 kase mercimek çorba
4 adet mantı tanesi tadımlık
Pirzola 1 adet
Ben mercimek çorbasına bayılırım blendırdan geçirmeden hemde tok tutuyor
sevda biraz arastirma yaptim da sana da soyleyeyim dedim dolunay zamaninda oldugumuz icin bu donemler kilo vermek zorlasiyormus negatif enerjiden dolayi vucut yaglaniyormus bu donemden sonra hizlaniyormus vucut guc kazandigi icin o da heralde nisan falan oluyordur bilgine...
Cok iyi gidiyor diyetin kalori sayman senin isine cok yariycak basarilar
nbr sevda sen de benim gibi ortalardan kayboldun benim diyet olayi biraz askiya alindi ama ptesi basliyorum insallah bir suru kardes ariyorum bana destek olacak 2 3 gun gecince alisiyorum zaten senin iyi gidiyor sanki
canim haklisin regl olunca vucut su topladigi icin tartida fazla cikabiliyor ama gunluk aldigin kalori diyet icin ideal reglin bitince dusus yasarsin zaten darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?