Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar hayatınızdaki kişi size karşı sesini yükseltse bağırsa kırılırmısınız yoksa amaan olsun mu dersiniz??​
:uhm:

kirilirim ............ama kimin umrunda

az ewwel bağırdı bana zaten telde.ağladım hatta...
sonra aradı özür diledi...uyuz erkekler neolucak

niye bağırdığına,ne söylediğine ve benim kabahatim olup olmadığına bağlı canım

tuğçe bende az önce ufukla telde konuşurken sesini yüksetlli bana bağırma dedim bağırmadımki dedi ozaman sesini yükseltme dedim tamam dedi sonra tekrar aradı vay efendim sen benim eşim olucaksın sesimi yükseltirim yarın öbür güntartışsak sesimi yükseltsem sana bağırsam yine bağırmamı diceksin bana , sana kim bağırıyoki bağıran kim benim ben kimim eşin olucak kişiyiim gururunmu kırılıyo bağırdığımda neden sorun ediyosun bunu dedi şimdide konuşmuyoruzz msj attım bak benimle konuşurken düzgün konuş incinirmiyim kırılırmıyım düşün arkadaşınmışım gibi konuşma benimle dedim tamam diye cvp vermiş ölürmüsün öldürürmüsün bu çocuğu yaa

elbette kırılırım.. incinirim bide üstüne üzülürüm sonrada ağlarım :mymeka:

aynen bende böle yaptığımda eşim olucaksın yarın öbür günkavga ettiğimzde sesim yükseldiğindede bağırmamı diceksin diyo sıyrılıyo işin içinden

az önce ufukla telde konuşurken sesini yüksetlli bana bağırma dedim bağırmadımki dedi ozaman sesini yükseltme dedim tamam dedi sonra tekrar aradı vay efendim sen benim eşim olucaksın sesimi yükseltirim yarın öbür güntartışsak sesimi yükseltsem sana bağırsam yine bağırmamı diceksin bana , sana kim bağırıyoki bağıran kim benim ben kimim eşin olucak kişiyiim gururunmu kırılıyo bağırdığımda neden sorun ediyosun bunu dedi şimdide konuşmuyoruzz msj attım bak benimle konuşurken düzgün konuş incinirmiyim kırılırmıyım düşün arkadaşınmışım gibi konuşma benimle dedim tamam diye cvp vermiş ölürmüsün öldürürmüsün bu çocuğu yaa eşim olucaksın yarın öbür gün kavga ettiğimizde sesim yükseldiğindede bağırmamı diceksin diyo sıyrılıyo işin içinden

herkesin içinde asla olmuyoo ablamın yanında eniştemin yanında arkadaş ortamında falan kavgalarımızı bile belli etmiyoruzz.. telde biranda sesi yülkeldi bapırarak izah etmeye çalıştı ona bozuldum ben

durup dururken bağırırsa incinir,kırılır hatta ağlarım...
amaa bir şeye çok sinirlenmişse hiç üstünde durmam,cevap dahi vermem...yangına benzinle gidilir mi?
sakinleştiği zaman bana bağırdığı için burnundan fitil fitil getiririm...

Ah canım benim arkadaşında dediği gibi bağırırken ne söylediği aslında çok daha önemli.
Benim sevgilim çok sinirli bir insandır ama siniri 5 dk sürer.
Bağırmıyomu bağırıyo neden bağırıyo kesin istemediği birşey yapmışımdır yada yapmaya çalışıyorumdur istemediğini bile bile yada onun hoşuna gitmeyen birşey olmuştur benim elimde olmadan aslında bağırması banada değildir o an sinirlendiği için öle bağırarak konuşur.
Nemi yapıyorum hemen masumlaşıyorum sessizleşiyorum:dilcikaraha böle yapıyorum) suratımın asıldığını fark ediyo anında değişiyo anlıyo bu sefer gönlümü almaya çalışıyo bu seferde ben atağa geçiyorum gerçi eskiye göre çok değişti ALLAH a şükür.
İlişkilerde olur böyle şeyler hayatım kavga etmeden olurmu mutlaka ses yükselir seni kıracak incitecek şeyler yapmasın yeterki ,insanız sende birgün sesini yükseltebilirsin farkında olarak yada olmayarak.
Ama yinede o günler herkesden uzak olsun canım benim...

bende istemedği şeyi yaptım sadeece üstüne çok gittim ve konuştuğumuz bir konuyu uzattıkça uzattım beyefendide buna sinir olur ve başladı bağırmaya bağırma dediğimdeyse sana yabancı birimi bağırıyo ben eşin olucam ilerde tartıştığımızdada bağırmamı diceksiniz diyo

Dersin ne varki bunda canım benim eşin olcak diye hiçbirşeye itiraz edilmiyecekmi?
Eşim yaptı sineye çekiyim olurmu öyle şey oda aynısını yapacakmı sen bağırdığında yada başka birşey olduğunda.
Yalnış düşünüyor eşim olcak diye bağırmasına beni kırmasına üzmesine müsade edemem haklıysamda kendimi savunurum he belki kavga esnasında olmaz ama öyle yada böyle bir şekilde söylerim....

bende sinirlendiğimde bağırıyorum farkında olmadan yada tlf'nu yüzüne kapıyorum o sesini bile çıkarmıyor sanırım bende biraz bencilim ama nebilim dün çok koydu bana be kardelenim bugünlerde biri bişi diyince hemen gözlerim doluyo neden böyle oldumm?? sanırım ablam evleniyo yaklaşıyo evden gitmesi ve 24 yıldır aynı evde abla kardeş değil arkadaş gibi olduğum kişi artık yanımda olmicak onunla uyuyup uyanmicam çokta uzak yere gitmiyo ama nebilim bu evde olmaması bile dokunmaya başladı nebilim karmakarışığım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sinirlendiğimde bağırıyorum farkında olmadan yada tlf'nu yüzüne kapıyorum o sesini bile çıkarmıyor sanırım bende biraz bencilim ama nebilim dün çok koydu bana be kardelenim bugünlerde biri bişi diyince hemen gözlerim doluyo neden böyle oldumm?? sanırım ablam evleniyo yaklaşıyo evden gitmesi ve 24 yıldır aynı evde abla kardeş değil arkadaş gibi olduğum kişi artık yanımda olmicak onunla uyuyup uyanmicam çokta uzak yere gitmiyo ama nebilim bu evde olmaması bile dokunmaya başladı nebilim karmakarışığım

bizde çok oluyo maleseff kızınca o ben öyle bagırıyoruzki bazen telefonu annesi alıyo niye bağırıyosunuz diyooo..

Onunda mutlaka etkisi vardır canım kolay değil isterse karşı dairende otursun yinede koyar insana.
Bu yüzden çok duygusal olabilrsin herşeye alınabilirsin anlaşılan çok hassas bir dönemdesin şu an
Sende sevgiline söyle bu aralar böyle olduğunu biraz daha dikkatli olur anlayışlı davranır ufuğun kıyamaz sana.
Ama o düşüncesine hala katılmıyorum saygının korunması gerektiğini biliyorz ama o farklı birşey.
Sıkma canını canım benim dicem ama biliyorum olmucak iyi düşün bak ablan uzağınızda değil özlediğin an hemen gidebilrisin ne güzel şükret ya çok uzak olsaydı kafana estiğinde gidemeseydin daha kötü olurdu o yüzden üzmemeye çalış kendini emi

edda biz ailelere yansıtmıyoruz kavgalarımızı yani tartışsak bile eğer ablamların yada kuzenlerimin yanına uğricaksak hiç bişi olmamış gibidavranıyoruz aksettirmiyoruz onlara.. bu konuhakkınd konuştuk kimse kavga ettiğimizi bilmesin dedik.. ama dedim yaa dün bana bağırması çok inciti beni 3 senenin ardından bu denli bağırmasıı üstün üstlük eşin olucam senin sana kim bağırıyor eşin bağırıyor neden tersliyosun neden gurur yapıyorsun dedi

kardelenimmmm canım benimmmm ilaç gibi geliyosun sen bana yaaaaa kurban olurum sana bennn... düngece çok üzüldüğümü anladı zaten ve gece 1'de aradı konuştuk ben başladım ağlamaya ve hatasının farkına vardı bende anlattım zaten karmakarışığım evimden biri gidiyo ablam arkadaşım herşeyimi paylaştığı kişi giiyobenide anla bud önemlerde alttan alamaya çalış dedim özürünü diledi tatlım ve bu sabah hiçbişey olmamış gibi msj laşmaya başladık ma nebilim bişi var içide yinede be kardelenim anlatamıyorum​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…