- Konu Sahibi EU2
-
al bende öleyimm bende dün dedim en iyisi biraz görüşmeyelim çok sıkı fıkı olduk iç içe olduk sürekli mesajlaşıyoruz dedim sen bana bağırmazdın dedim oda sustu ben aramadım sormadım 2 3 saat sonra aradı ve özürünü diledi ama dedimyaa benim içimde bişiler koptu bana bağırdığı için çok üzüldüm sesini yükseltmemişti 3 sene içerisindeve bizde evlilik kararı verdikk birde tutmuş diyoki eşim olucaksın ilerdede evlenince tartıştığımızda sesini yükseltmemi diceksin diyor
arkadaşım, az çok biliyorum ilişkinizi, yani birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi, aşkınızı, bir ara nişan olacaktı yanılmıyorsam, el ele, gönül gönüle aşıyorsunuz sorunları
burada da birçok mesajda yazmışsın, sen sesini yükselttiğinde o pek tepki vermiyormuş. Yani sen de üstüne gittim ondan sesini yükseltti diyorsun. Bunlar sorun değil ve olmamalı bence, hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz.
Benim dikkatimi çeken ve şaşırtan tek şey: "evlenince" sözü oldu. Siz bunca zamandır berabersiniz. Şu anda normal olmayan seni üzen şeyler, evlenince üzmeyecek mi? Sen sensin, o da o. Evlenseniz de evlenmeseniz de, karakterleriniz aynı olacak. İmza atmanız daha az duygusal mı yapacak, ya da değer yargılarınızı mı değiştirecek ki?
Lütfen aşkınıza sahip çıkın, ve bence ufuk la da bu konuyu sakin bir zamanda güzellikle konuş cnm. Allah korusun çevreden ve bizzat ben ilk evliliğimden biliyorum, insanlar evlenince çok başka şekilde davranmaya başlayabiliyorlar.
Belki o lafı da, düşünmeden etmiştir o anda. Çok da takılma ama, bunu duymuşken de sakin bir anda konuşun derimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?