Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlatamazsın,bizde seni ne kdar anlarızki ablalarını gelin edenler hariç:)))))
Evden biriisinin ayrılmasını kabul etmek zor olsa gerek sende bunu yaşıyorusun şu an canım
Kafanı dağıtmaya çalış dicem ama öyle bir durumki zaten ev tamamıyle bir düğün evi olduğu için akln hep onda galiba bilmiyorum bu benim düşüncelerim.
Elimden keşke daha iyisini yapabilsem ama gelmiyor maalesef yinede azıcık iyi geldiysem ne mutlu bana canım arkadaşım

kardelenim şuan evin halini görsen varyaa inan kafamı başka şeye verim diyorum buraya gelipkafa dağıtim diyorum ama olmuyo çünkü biz 2 kardeşiz ve apartmanda hep akrabalarımzıın bulunduğu apartman hergün gelen giden düğün hazırlıkları çeyizlerotada kafamı çevirdiğimde bişey görüyorum içerki odadan sesler gelio düğün hakkında yani ben bukadar üzülüceğimi bilmezdim çünkü 1 hafta öncesine kadar şenşakraktım ablam evleniyo mutlu oluyo diyee ama şuan varya sanki canımdan can gidiyoo neden dersen çünkü en ufak şeylerimi bileonunla paylaşırdım aynı odada kalıyoruzz offf ben yazamicam daha sen anladın beniii ((

ay gecen gun gunluk te yazmıstım askımla lımonıyız bugun dıe ama sebebını yazmamıstım.
ıste bende bana bagırdı dıe cok uzuldum.hep alısmısım askıma bıtaneme ole bırden bagırınca kotu oldum.bende ona kızdım soguk dawrandım hemen anladı ama ben abarttım bayagı bı kustum ara werelım bız bısure, bıde ewlenmeyı dusunuoruz sen yanına kole arıosun ben bole bırını cekemem sımdı bagıran ewlenınce dowmeye kalkar bılmem ne saydım bı suru sey yangına korukle gıdıorum anlıcagınız.ama kus kalamıoruz kı yıne dun aksam barıstık askımlaaaaaaaa:asigim:

al bende öleyimm bende dün dedim en iyisi biraz görüşmeyelim çok sıkı fıkı olduk iç içe olduk sürekli mesajlaşıyoruz dedim sen bana bağırmazdın dedim oda sustu ben aramadım sormadım 2 3 saat sonra aradı ve özürünü diledi ama dedimyaa benim içimde bişiler koptu bana bağırdığı için çok üzüldüm sesini yükseltmemişti 3 sene içerisinde ve bizde evlilik kararı verdikk birde tutmuş diyoki eşim olucaksın ilerdede evlenince tartıştığımızda sesini yükseltmemi diceksin diyor

oh ohhh bana bağırıcak sevgilim yok derdim yok kafamçokkarıştı:teytey::dance::sm_confused:

shift delisin sen yaa ama çok şekersinn :)))

Kırılmaz mı insan kırılır tabii ki canım... Biz birbirimize sesimiz yükselttiğimiz anlar çok olmuştur, oluyor bazen stresli anlar insan bağırarak üstesinden gelmeye çalışıyor. Tabiii ilk bağırdıklarımızda en yakınımızdakiler ve en sevdiklerimiz oluyor bu gayet normal yanii. Ama kırılmamız da normal, çünkü insan sevdiğinden güzel şeyler duymayı ister, tabii ki bu onlar için de geçerli bir kavram... Şeniz

ebosh sen delisin yaaaa :)))) tatlım ben hala ufukla bu konu olduğundan beri limoniyimm o aşkımlı mesajlar atıyoama ben yazamıyorum aşkım diyee çokmu kırılganım ben yaaaa

benim eşimde sınırlensın ne insan yanı der ne sokak der bagrınıverır hemen
onun bu yönünü hiç sevmem.böyle yaptıgında kırılıyorum tabi
sonra sınırıme hakım olamadım der söz der
ama yıne aynını yapar.su aralar maşallahı var daha dıkkat edıyopek yapmıyo artık.
ama yapınca kötü oluyo tabi.insan kendını oan yerin dıbıne batmıs gıbı hıssedıyor.kötü bişi yaniklava:

arkadaşım, az çok biliyorum ilişkinizi, yani birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi, aşkınızı, bir ara nişan olacaktı yanılmıyorsam, el ele, gönül gönüle aşıyorsunuz sorunları

burada da birçok mesajda yazmışsın, sen sesini yükselttiğinde o pek tepki vermiyormuş. Yani sen de üstüne gittim ondan sesini yükseltti diyorsun. Bunlar sorun değil ve olmamalı bence, hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz.

Benim dikkatimi çeken ve şaşırtan tek şey: "evlenince" sözü oldu. Siz bunca zamandır berabersiniz. Şu anda normal olmayan seni üzen şeyler, evlenince üzmeyecek mi? Sen sensin, o da o. Evlenseniz de evlenmeseniz de, karakterleriniz aynı olacak. İmza atmanız daha az duygusal mı yapacak, ya da değer yargılarınızı mı değiştirecek ki?

Lütfen aşkınıza sahip çıkın, ve bence ufuk la da bu konuyu sakin bir zamanda güzellikle konuş cnm. Allah korusun çevreden ve bizzat ben ilk evliliğimden biliyorum, insanlar evlenince çok başka şekilde davranmaya başlayabiliyorlar.

Belki o lafı da, düşünmeden etmiştir o anda. Çok da takılma ama, bunu duymuşken de sakin bir anda konuşun derimyerimseniben

canım ne güzelde anlatmışsınn bitanem yaaaa ama bu olaydan sonra olaylar değişti farklı bir boyuta geçti ve çok kötü birşey yapmışşş hala kendini savunuyo bunda kötü bişi yokt ers bişi yapmadım diyooKötü Kazen

olayı heemen özetlimm geçen gün faceboktaki profilime gezerken onunda profilini gezmek istedim ve ben kendi ellerimle ikimizin çekildiği fotoları yüklemiştim 2 sayfa dolusu.. geçen bi gördümkü o fotolardan ve altına yapdığım yorumlardan eser yok hepsi silinmiş bunu ona sorduğumdaysa ilkcevabı şu oldu" seni başkalarının görmesini inclemesini istemedğimden kıskandığımdan sildim dedi.. aradan 5 dakika geçti tekrar aynı konuyu açtım bana danışmadan bana sormadan neden sildin onları ben ekledim oraya dedim 2. cevabıysa şu oldu " hayatım ben fotolarda güzel çıkmıyorum beeğenmiyorum kendimi güzel çıkmadığı için sildim dedi, "orda bir sürü foto vardı hiç birimi güzel değildi dedim hadi ikimizin beraber olduğu fotoları sildin benim tek olduğum fotoları neden sildin dedim kimse seni incelemesin die dedi..yahu dedim kaç aydır resimler orda yenimi geldi aklına dedim bu seferde büyütme bunda ters bişi yok diyoo bana neden sormuyosun ben ekledim fikrimi neden almıyosun dediğimdeyse susuyoo... BENCİLCE DAVRANDIĞIN ORTADA DEĞDİMİ 3 5 FOTO İÇİN BENİ KIRMAYA DEDİĞİMDEYSE SUSUYOO

şimdiyse aramız oldukça limoniiii yani şöle söylim kendisi aşkımlı konuşuyor mesajlar atıyor faakat inanın çok kırıldım ben ben yakın olamıyorum aşkımlı cümleler kuramıyorumm... bu seferde büyütüyor ve tartışma meraklısıı oluyorum ters bişi yapmadığını söylüyor ALLAH AŞKINA TARAFSIZ KİŞİLER OLARAK SÖYLERMİSİNİZ KİM HAKLI BU KONUDAA?? SİZİN BAŞINIZA GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜN SİZ sessiz KALIRMISIN BU DURUMDA???

Canım kendimi senin yerine koydum ama ben yapamam yani onun facebook una girip rsim falan eklemezdim o kadarına karışıp didiklemem,biliyorum sizin ki farklı sende oda herşeyinizi biliyosunuz.
Zaten bizim facebookumuz falan da olamaz olursa gebertirim :Roflol:
Sevmem öle şeyleri benimde yok olmasında bunlar yüzünden bak insanlar geriliyo durduk yere neyse konuya dönelim..
Resimleri dediğin gibi ilk koyduğunda silseydi tmm kıskanmıştır derim ama şimdi anlamadım neden yaptığnı belki anca aklına gelmiştir gerçekten başka neden olcakki güvenmesen başka şey arıcam ama öyle bir derdinde yok üsteleme arkadaşım fazla takılma bu kadar yıpratma kendini emi.
Bak böyle ufak şeyler yüzünden germeyin birbirrinizi canm benim hele erkekler hiç gelemezler ki sen şanslısın bence uzatma artık emi öptüm hayatımmm....a.s..

allaahımmmmm oofffff su sesını yukselten erkrklerden nefret edıorummm sewgılımm varr bagırıyoo durmadann benı delıı edıoo bagırmayı bırak agzını da bozuyoo ama yeterr artıkk gına geldi ve bitti 3senelık ilişkim artıkk sıkıldım ne bu yaa sımdı bölese ewlenınce ne olur bu dengesizzz dawranıslarını bırakmazzz sanıroumm

bu haftasonu gayet sakin bir şekild konuşucam ilk önce onu dinlicem sonra kendimi hissettiklerimi düşüncelerimi anlatıcamm olmuyosada 3 yıllık bi ilişkiyi göz göre göre bitiricemmm

genelde sesini yükselten ben oluyorum maalesef.Hemde hiç farketmeden.eşimin uyarmasıyla kendime geliyorum obana bağırmazda sesini yükseltmezde.

negüzel işteeee.. ben çok abartıyormuşumm çok tartışma meraklısıymışımmmm

nehir canımmm ben o konuyu geçtimde bi önceki sayfayı okusana bacımondan sonra neler gelişti bak gör işe yine ben büyütüyo oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…