Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen gün faceboktaki profilime gezerken onunda profilini gezmek istedim ve ben kendi ellerimle ikimizin çekildiği fotoları yüklemiştim 2 sayfa dolusu.. geçen bi gördümkü o fotolardan ve altına yapdığım yorumlardan eser yok hepsi silinmiş bunu ona sorduğumdaysa ilkcevabı şu oldu" seni başkalarının görmesini inclemesini istemedğimden kıskandığımdan sildim dedi.. aradan 5 dakika geçti tekrar aynı konuyu açtım bana danışmadan bana sormadan neden sildin onları ben ekledim oraya dedim 2. cevabıysa şu oldu " hayatım ben fotolarda güzel çıkmıyorum beeğenmiyorum kendimi güzel çıkmadığı için sildim dedi, "orda bir sürü foto vardı hiç birimi güzel değildi dedim hadi ikimizin beraber olduğu fotoları sildin benim tek olduğum fotoları neden sildin dedim kimse seni incelemesin die dedi..yahu dedim kaç aydır resimler orda yenimi geldi aklına dedim bu seferde büyütme bunda ters bişi yok diyoo bana neden sormuyosun ben ekledim fikrimi neden almıyosun dediğimdeyse susuyoo... BENCİLCE DAVRANDIĞIN ORTADA DEĞDİMİ 3 5 FOTO İÇİN BENİ KIRMAYA DEDİĞİMDEYSE SUSUYOO

şimdiyse aramız oldukça limoniiii yani şöle söylim kendisi aşkımlı konuşuyor mesajlar atıyor faakat inanın çok kırıldım ben ben yakın olamıyorum aşkımlı cümleler kuramıyorumm... bu seferde büyütüyor ve tartışma meraklısıı oluyorum ters bişi yapmadığını söylüyor ALLAH AŞKINA TARAFSIZ KİŞİLER OLARAK SÖYLERMİSİNİZ KİM HAKLI BU KONUDAA?? SİZİN BAŞINIZA GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜN SİZ sessiz KALIRMISIN BU DURUMDA???

bu haftasonu gayet sakin bir şekild konuşucam ilk önce onu dinlicem sonra kendimi hissettiklerimi düşüncelerimi anlatıcamm olmuyosada 3 yıllık bi ilişkiyi göz göre göre bitiricemmm

ben alıştım arık sesini yükseltmediği zaman hasta yada kafasını bir yere vurdu diye düşünüyorumtatlicadiarzu

perihan yemiin ederim yüzümde tebessüm ettirdin sağol tatlım yaaaaaa

belinaycım ya bu facebook falan bana korkutucu geliyor
bencilllikmi olur bilmem ama ben olsam hiç bı tane foto koymasına izin vermezdim

nehir benim kendi profiline koyduklarımıda altına yorum yaptıklarımıda ikimizin olan aynıkaredeçeilmiş fotolarıda silmişşş

............

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorum canım ama ben olsam böle bi harekete karşılık üyeligini iptal etitrrdim yada tüm resmleri sildirir sonrada eskisi gibi davranırdım uzatmazdım yani

çok gücüme gider oturur ağlarım hemen.

yıldızcımmm 2 aydır orda duruyorduu biranda beğenmediği oraya çıktııı ve bana danışmadan sildiii ben buna bozuluyormmmm sölenincede suçlu oluyorumm ve hala kendisini savunuyo ben ters bişi yapmadım diyo

bilmiyorum canım ama ben olsam böle bi harekete karşılık üyeligini iptal etitrrdim yada tüm resmleri sildirir sonrada eskisi gibi davranırdım uzatmazdım yani

Bebeğim zaten silmiş tüm resimlerimiziiii kendi profilindenn.. sadece benim profilimde var aynı resimler okadar

ben diyorumki canım üyelikleri iptal edin hem neler duyuyoruz böle siteler için dimi

NEHİRİM SUNDUM BUNUDAA ne gerek varmış bi resim için üyelikmi iptal edilirmiş nasılsa şifreleri bende varmışş girp bakarmışım bi resim silindi diye çok büyütmüşüm

öle demiceksin ben istemiyorum artık buraya üyelimizi silelim diceksin emrivaki yapıcan anlıcagın
yinde sen daha iyi bilirsin bişe diyememki :S

Canim kusura bakma ama sanki sende cok alingansin:)
Ayrica o resimlerin oraya konmasi bile yanlis ama ilginc olan neden iki ay sonra silmesi Sen yinede su söledigin sözü gözden gecircem vs sözünü diyrum cikar aklindan büyük sevginize yazik etme

bir resim için moralini bozmaya değmez sende onunla olan resimlerini sil at boşver.
valla şimdiden böyle ufak tefek şeylere kafanıza takarsanız ileride vay halinize.
tıpkı ben gibi olabilirsin yani:)) kızmadığı zaman düşünürsün yani neden kızmadı neden bağırmadı diye:))

nehirimmm emir vakii yaptımmmm bilmiyosunnnn nekadar inatçı bir sevgilim olduğunuuuu keçi o keçiii bugün hiç telefonuma bakmadımmmmmm o msj atmışş 1 saat sonra cvp verdimmm sonra ben msj attım aynısını yaptıııı gıcıkkk buu yaaa bencill bu yaaaaaaaaa

bir resim için moralini bozmaya değmez sende onunla olan resimlerini sil at boşver.
valla şimdiden böyle ufak tefek şeylere kafanıza takarsanız ileride vay halinize.
tıpkı ben gibi olabilirsin yani:)) kızmadığı zaman düşünürsün yani neden kızmadı neden bağırmadı diye:))tatlicadiarzu

valla canım allah sabır versin ne diyim
kendi yöntemlerince hallet herkesin karakteri farklı işte

evet alınganın ince eleyip sık dokuyorum ama 2 ay sonra neden sildikiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…