Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kımı zaman bagırıyorum sonra pısman olyuorumm
askımda bagırırsa sonra cok pısman oluyo dıkkat etmek lazım :)

bencede dikkat etmek lazım ama sinirlerde öfkelerde üstüne gelmelerde bizi ses tonları hafifi volmünü ayarlayamıyor :):)

ufacık bşy için sesini yükseltirse üzülürüm tabii..cvp vermem hiç konuşmam hattaa küserim..

Bana bağırdııktan sonra konusmuyorum onunla,anlıyor ve soruyor hemen noldu dıye.

Benımle bağırmadan konusmayı öğrenene kadar konusmıcam senle dıyorum,

Bağırtma ozaman dıyor,he öyle miii

Tamam görürsün ozaman,bak bakalım bağırma nasıl oluyor bundan sonra dıyorum.:dilcikar:

sonuş ; bağıran hep o oluyo,bense hep susuyorum,huyum değil sengözlerimebaksanab

bagırtma o zaman cok tanıdık geldı alkisalkisalkis

yerii gelir ben bağrırım yeri gelir o . ama o bağırdığında ben susuyorm BAZEN deli oluyo. . .

yüzyüze pek olmuyo ses yükseltme
ama telefonda oldugu zaman
sesini yükselttiği an
suratına kapatırım telinaniknanik
arar sonra düzgün konuscaksan konus yoksa kapatıcam derim:lepi:
bağırıyosa gene kapatrım yada düzgün konusur:icecream:

uzun süreli ilişkilerde mutlaka ses yükseltme olayları oluyor. önemli olan çok abartmamak. bana sesini yükselttiğinde bağorma diyorum sağır yok karşında diyip gidiyorum sakinleştiğimizde tekrar konuşuyoruz. çok sinirliyken konuşmamamk en iyisi. sakinleşince konuşmak en iyisi. tabi yapabilene. ben pek başaramıyorum maalesef sırnaşık şey

3 yıldır evliyiz ve 4 yıldır beraberiz daha 1 kere sesini yükseltemedi bundan sonra da yükselteceğini sanmıyorum zaten en zor dönemleri atlattık ama öyle bir şey olsaydıya da olursa kesin çoook uzun süre konuşmazdım ve o da kendinin affettirmek için ne yapacağını şaşırırdı

Pek öyle bir durum söz konusu olmuyor..Ama eşim bağırırsa ben de bağırırım..Sonra küserim..Gelip gönlümü alıncaya dek küs dururum..:umursamaz:

Genelde sesini yükselten ben oluyorum.
:kedi:

o sesini yükselttiği zaman çok üzülüyorum ağlamaya başlıyorum bu sefer niye ağlıyosun diye kızıyo.. sonradan da öyle davrandığı için pişman oluyor ama ben kırıldığımla kalıyorum tabi

Erkek olduğundan mı desem , yapısından mı desem , yoksa her ikisinden mi desem bilemiyorum ama bildiğim bir şey var ki benim herüfff çabuk bağıran biri ...
Ben nasılım? Tam tersi... Bağırmak bi kenara dursun sesimin frekansında asla normalin üstüne çıkamam...
Yani anlayacağınız cazgır karu diilim :roflol:
Öyle olunca da malumunuz , eşim " benim onu bağırttığımı öne sürerek" , sesini yükselttiği zaman, ben edebimle , sakinliğimle oturur , susar , sakinleşmesini beklerim.. O sinirliyken üstüne de gitmem...
Gidenle de konuşmam sırnaşık şey

bugüne kadr hiç bağırmadı bana , umarım bundan sonrada öyle olur..çünkü en nefret ettiğim şey konuşurken karşımdaknin ses tonunu yükselterek bağırmaya getirmesidir..çok sakin olsam bile o zaman aniden öfkelenirim..işler çığırından çıkar. klava:

bağıramaz:1closedeyes:
çocuk yok karşısında,o bağrınca korkucakmıyımmirmirmirmir
hiç sevmediğim şelerden biri:1closedeyes:

NEYAZIKKı SÜREKLı KAVGA EDEN BıR ÇıFT OLDUĞUMUZ ıÇıN BAĞIRIŞMALAR HAVALARDA UÇUŞUYOR BENDE BAĞIRIYOM AMA YıNEDE ÜZÜLDÜĞÜMLE KALIYOM ıŞTEE akannehir

bende bagırırım o da bagırır walla benım ıcın sorun degıl

böyle bişey başkalarının yanında başıma gelmedi gelse hışmım daha beter olur tabi ...eşim zaten sakin bir insandır da çok sinirlenip sesini yükseltmeye kalksa bakışımla susar ! ya aşkım falan der bende benimle düzgün konuşmayı öğrenene kadar konuşma derim ! özür diler 2 defa oldu bidahada olmadı kendi bilir valla ...sonuçta hoş bişey değil yapılmamalı insan tabiki kırılır

eşim çok sakin biri,şimdiye kadar öyle bir hata yapmadı,yapmaz da inşallah.

en nefret ettiğim şeylerden biridir
o bana bağırırsa ben de ona bağırırım bi daha bana sakın bağırma derim
hiç hoşlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…