Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hayatınızdaki kişi size karşı sesini yükseltse bağırsa kırılırmısınız yoksa amaan olsun mu dersiniz??​
:uhm:

aman olsun denir mi? ben hemen tavrımı koyarım .ama bazen haksız olduğumu düşünürsem alttan alıyorum.bunu öğrenmem zaman aldı.pek alttan alma huyum yoktur.ama doğru değil.bir taraftan bir taraf alttan almayı bilecek bu her zaman aynı taraf da olmaz.yerine göre.yoksa ilişki yürümez.

yükseltiyo bazen ama benimde sesimi yükseltiğim oluyo
sonuçta evlilik birgün değilki ömür boyu.mutlaka sinirlerimizin yıprandığı zaman oluyo
bence bu ses yükseltmelerde hayatın doğal kanunu keşke olmasa ama hepimiz insanız sabırda bir yere kadar oluyoa.s
bu arada beni eşimin sesini yükseltmesinden çok hakaret etmesi kırar bana kötü söz söylemesse pek kırılmam:1no2:

benımkı de bana bagarır ama bagarınca ben pusuyorum
normalde pusarım konusamam kitlenır kalırım
cunku kım bana bagarırsa bagarsın konusamam sonra kenara cekılır aglarım bı daha da gorusmem müdürümse falan da küserım :) kaydirigubbakcemile3 anca cok pişkinsem ben de bagarırım

neyse sevgılım bagardı işte mesela sonra kavga cıkınca ben de bas bas bagardım dedım böle böle sen bana bagardın böle mı olcak hep eger bagarırsan nolur bıdaha baagrırsın gorsmeyız dedım cunku kımse bana bagaramaz. :dilcikar: ama küfredebilir asagılayabilir ehuheue saka saka tabı böle yapan olunca da kaçıyorum bkz:sevgılı

durum ciddi ise beni kırmışsa kırılırım fakat ben haksızsam bişi dememlülülülülülü

Ben hemen karşı cıkmıştım o da artık yapmıyor ya da anında alçaltıyor ses tonunu..aslında erkekler bunu fark etmeden bi anda yapıyorlar kızınca...sonra da pişman olup özür dilemeleri hoş oluyor..ama alışsırsa kötü..önlemek lazım..

Aslında çok ta pısmam, insanlık hali...ben de yükseltiyorum kızınca nadiren...

Zaten şu 3 yılda, 3 kez kavga etmemişizdir sevdalumla...

ama yükseltirse de, susuyorum, geçmesini bekliyorum sinirinin...sora oturuyo, bekliyo o da...

sora,
'kave içer misin' diyo yaa :roflol:

saman alevi yarim var :dance:

bende sorun etmem bende yükseltebilirim.. ne bu ben bağırmasın onu yapmasın bunu

yapmasın karşıdakide insan:1closedeyes: haksızsam hiç bişicik demem:)

haklıysamda aşkım yükseltmez

baktın senın üstüne çok geliyo bagarıyo sonsesle çagarıyo vur kafasına at camdan aşagıya bak ozaman nasıl kesio sesini...

bende yükseltirim oda yükseltir ama sadece birbirimize seslenirken :asigim:

şaka bi yana bazen olabiliyo kavgalar ama asla kötü bi söz söylememiştir 5 senedir bazen yükseltir sesini bende sabırla beklerim sinirinin geçmesini zaten 10 dk sonra normal hayata devam ederiz aynı şekilde kuzucumda öledir sonra öpüşür barışırız hemenŞeniz

Son düzenleme:
benimkide bana bagirdiginda önce susuyorum O sakinlesene kadar :1closedeyes:
sonra ben basliyorum :jeyyar:

Genelde ben sesimi yükseltiyorum hatta hep ben... Bazen bana nasıl katlanıyo diye düşünmüyo değilim..

ne ben ne de canımıniçi hiç sesimizi yükseltmedik daha birbirimize..belkide yeniyiz ondanmıdır bilemem 4 ay oldu çıkmaya başlayalı..

olabılır bence.bı tartısma kavga esnasında kendını kontrol etmek sakın kalabılmek cogu zaman cok zor oluyor tabıı.aynı seyı benımde yapabılecegım dusuncesını de var sayarsak normalde olmayan bısey kızgınlık anında olursa sayet goz ardı edılebılır.ama haksız yere olmamak kosuluyla...

ben kırılırım. hele durduk yere kendi başka bişeye kızıp bana bağırmasını kaldıramam.

pek kolay kolay bağırmaz...
bağırırsa ben de bağırırım ağlarım hasta olurum kıyamaz benim ki:)

ama iş güç stres onlarda farkında olmadan yükseltebiliyo seslerini benimki farkında olmadan bağrıyorsa kulaklarımı gösteririm. iyi duyduklarını söylerim.

Ncn Baırdıına baqLı ama Baırdıında ßn HaqLıysam Trip Yprm.wéa ßndé YüqséLdirim Sesimi

:1closedeyes:

kırılmam ama aman ne olursa olsun da demem...
eşim bana bağırarak konuşmaz....kızsak da birbirimize ses yükselmez bizim evde...
arada başka şeylere sinirliysek de birbirimizi alttan alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…